1 Μαΐου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο, και δημιουργεί μια δύσκολη όψη, που δεν αποκλείεται να φέρει εσωτερικές συγκρούσεις, μπερδεμένα συναισθήματα, αντικρουόμενες επιθυμίες. Προσοχή στη ζήλια, στην κτητικότητα και στην εμμονή. Δύσκολο θα είναι να διατηρηθεί σε ισορροπία ο εσωτερικός μας κόσμος γενικότερα.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια δε θα πρέπει να δώσουν έκταση στην αμφιβολία και στην αμφισβήτηση. Οι ασφυκτικές συνθήκες και οι πιεστικές καταστάσεις θα φορτίσουν το κλίμα, έτσι κι αλλιώς με αρνητισμό, οπότε η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα. Το πείσμα και η εμμονή θα δημιουργήσουν συνθήκες που θα ενισχύσουν την ανασφάλεια και θα φέρουν περισσότερα προβλήματα. Στις περιπτώσεις που προκύψουν καινούργιες γνωριμίες, προσοχή στις εξιδανικεύσεις, αφού οι ψευδαισθήσεις θα παραποιήσουν την πραγματικότητα.

 

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα, οριοθετήστε την ανυπομονησία και την παρόρμηση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης αποφύγετε τις δοκιμασίες και τους πειραματισμούς, ακολουθήστε την περπατημένη οδό, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αβέβαια άλματα. Μείνετε σε όσα ξέρετε και νιώθετε καλά μέσα τους

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε το παρασκήνιο, τα αρνητικά σχόλια, μην προσπαθήσετε να υιοθετήσετε έναν χαρακτήρα που ξέρετε πολύ καλά πως δε σας ταιριάζει και πως δεν είναι ο εαυτός σας. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συνεννοηθείτε, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε την εμμονή και την ισχυρογνωμοσύνη αλλιώς θα σας γυρίσουν την πλάτη οι άνθρωποί σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και γενικότερα στον τρόπο που θα διατυπώσετε απόψεις και προτάσεις. Αν προσπαθήσετε να επιβληθείτε θα βρεθείτε αντιμέτωποι με αρνητικές αντιδράσεις και όσο περισσότερο επιμένετε, τόσο θα τραβούν το σκοινί κι από την αντίθετη. Το θετικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα συμπεριφερθείτε ήρεμα και κατά πόσο εύστοχη θα είναι η επιχειρηματολογία σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις προσωπικές σας σχέσεις ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές που θα σας αγχώσουν. Ίσως να συνειδητοποιήσετε πως κάποια πρόσωπα δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας κι αυτό θα σας πληγώσει βαθιά. Δε θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας κι ίσως να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε κάποιες συγκεκριμένες σχέσεις ή συνεργασίες.

 

ΛΕΩΝ

Στο εργασιακό σας περιβάλλον ελλοχεύει κίνδυνος για συγκρούσεις, οπότε προσοχή στις αντιπαραθέσεις. Προσπαθήστε να διατυπώσετε τις απόψεις σας με τρόπο χαλαρό και όχι με πείσμα και εμμονή. Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης- αυτές τις μέρες ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι μεθοδικός. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για πειραματισμούς και ρίσκα αβέβαιης κατάληξης στα ερωτικά σας, οπότε χαμηλά την μπάλα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να διατηρήσετε σε ισορροπία τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τα ξεσπάσματα. Δώστε έμφαση στην ψυχική σας διάθεση και γενικότερα στην υγεία σας, ακολουθήστε ένα πρόγραμμα διατροφής. Μην αμελήσετε για θέματα που έχουνε να κάνουν με τη σωματική σας κατάσταση γενικότερα, γιατί το ότι έχετε αφήσει τον οργανισμό σας στην τύχη του, δε βοηθάει την κρίση σας να είναι καθαρή.

 

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή στις αντασφάλειες, στις αρνητικές σκέψεις και στις άτοπες φοβίες, προσπαθήστε να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις αποφύγετε την εμμονή το πείσμα και την καχυποψία, μην προσπαθήσετε να πιέσετε για ξεκαθαρίσματα. Απαραίτητο θα είναι να ελέγξετε τα συναισθήματά σας για να μπορέσετε να κινηθείτε ισορροπημένα, κάτι που μπορείτε να πετύχετε αυτή την περίοδο και στη σχέση σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παραπλανητική θα είναι η διαίσθησή σας, οπότε αποφύγετε να κινηθείτε βασιζόμενοι στο ένστικτο ή στο προαίσθημά σας, δε θα είναι σωστός οδηγός. Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για νέες συνεργασίες, ίσως να μπλεχτείτε σε καταστάσεις που δε θα είναι συμφέρουσες. Ελέγξτε τον εσωτερικό σας κόσμο, προσοχή στην καχυποψία και στην κτητικότητα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε επικοινωνιακό επίπεδο ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις και παραποιήσεις. Ελέγξτε πολύ καλά τις πληροφορίες που θα λάβετε, ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να υποκινήσουν τις καταστάσεις με τρόπο πονηρό και να καταφέρουν να σας βλάψουν. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και νέα άλματα, οπότε κινηθείτε προνοητικά με στόχο την αυτοπροστασία σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν δυσκολίες, ίσως να μην καταφέρετε να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας. Οριοθετήστε το άγχος και την έντονη εσωτερική ανησυχία, αποφύγετε τις ανταγωνιστικές και χειριστικές συμπεριφορές. Στις προσωπικές και επαγγελματικές σας επαφές η ισχυρογνωμοσύνη θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπερδεμένος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, ίσως να μην μπορέσετε να κατασταλάξετε συναισθηματικά κι έτσι να χαθεί μια καλή ευκαιρία στα ερωτικά σας. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συζητήσεις, διακανονισμούς, ξεκαθαρίσματα, συμφωνίες, δώστε χρόνο στα γεγονότα, αποφύγετε την πίεση. Κινηθείτε προνοητικά με αυτοέλεγχο, τα ξεσπάσματα και οι αντιπαραθέσεις θα επιβαρύνουν αρνητικά την ψυχολογία σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Προσοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις, δοσοληψίες, νομικά ζητήματα, ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια, η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για διαπραγματεύσεις και διακανονισμούς. Στην επικοινωνία σας προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια, αποφύγετε τα κουτσομπολιά και τα αρνητικά σχόλια, προσοχή στο παρασκήνιο. Γενικώς ακούτε πολλά αυτή την περίοδο, οπότε μην μπείτε στη διαδικασία να τα κρατάτε μέσα σας, δε θα βοηθήσει.

 

Πηγή: e-zwdia