Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό στις 6 Ιουλίου, φέρνοντας στην επιφάνεια βαθιά συναισθηματικά τραύματα και καρμικές προκλήσεις. Για το επόμενο διάστημα θα μπορέσουμε να ξαναβρούμε τις ισορροπίες μας, να λύσουμε προβλήματα που φέρνουν εντάσεις και ρήξεις στις σχέσεις μας, αλλά και θα έχουμε την ευκαιρία να θεραπεύσουμε τραύματα του παρελθόντος. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ρίξουμε τους τόνους, να ξεπεράσουμε όσα μας πλήγωσαν και να συνειδητοποιήσουμε πως πραγματικά αισθανόμαστε για ένα πρόσωπο. Για τις επόμενες ημέρες, οι επανασυνδέσεις κι οι επιστροφές πρώην από το παρελθόν είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, όπως επίσης και οι νέες γνωριμίες ή η είσοδος σημαντικών ανθρώπων στις ζωές μας.

Πιο αναλυτικά τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το συγκεκριμένο τετράγωνο Αφροδίτης – Χείρωνα, είναι:

 

Κριός

Μετά από ένα διάστημα αναταραχών και παρεξηγήσεων, θα έχετε και πάλι την ευκαιρία να έρθετε κοντά με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά και είναι κοντά σας. Το επόμενο διάστημα θα έχει θετικές εξελίξεις για την ερωτική σας ζωή και θα βιώσετε έντονα συναισθήματα. Στην περίπτωση που δεν είστε δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε ξανά με ένα πρόσωπο που σας είχε επηρεάσει στο παρελθόν, ενώ θα δώσετε πιο εύκολα δεύτερες ευκαιρίες ακόμη και σε πρώην σχέσεις σας. Δεν αποκλείεται επίσης κάποιοι από εσάς μπορεί να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που είχε πάρει απόσταση ή να έχετε μια ερωτική εξομολόγηση.

 

 

Λέων

Η Αφροδίτη εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκεται στο ζώδιό σας και το συγκεκριμένο τετράγωνο θα σας επηρεάσει άμεσα. Είναι μια περίοδος όπου θα απαλλαγείτε από ανασφάλειες και θα βρείτε ξανά την όρεξη να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σάς καλεί να ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας και να πάψετε να αναλώνεστε σε καταπιεστικές καταστάσεις ή σχέσεις που δε σας βοηθάνε να εξελιχθείτε. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνετε σχέδια για το μέλλον, να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να βάλετε στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας αποδεχτεί για αυτό που είστε και θα σας βοηθήσει να πιστέψετε ξανά στην αγάπη και στον έρωτα. Το σημαντικότερο όμως είναι να επουλώσετε παρελθοντικά τραύματα, να αφήσετε πίσω σας όσα μπορεί να σας πλήγωσαν.

 

Τοξότης

Είναι και για εσάς τους Τοξότες η στιγμή να χαλαρώσετε και να βρείτε ξανά τις χαμένες ισορροπίες σας. Η επικοινωνία με τον σύντροφο σας βελτιώνεται σημαντικά και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά και να εκφραστείτε πιο ανοιχτά. Είναι η κατάλληλη στιγμή για δύσκολες συζητήσεις που θα έχουν σκοπό όμως να λύσετε τυχόν θέματα που έχουν προκύψει, και να ενδυναμώσετε περισσότερο τον δεσμό σας. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε πως το άλλο άτομο σάς κατανοεί σε βάθος και ανταποκρίνεται στο συναίσθημά σας. Το επόμενο διάστημα, θα είναι ιδιαίτερα θετικό για τους ερωτικούς σας δεσμούς και μη διστάσετε να διεκδικήσετε αυτό που επιθυμείτε, είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία ή για την προσέγγιση ενός ατόμου από το παρελθόν, για το οποίο ενδιαφέρεστε ακόμη σημαντικά.

 

Υδροχόος

Το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Χείρωνα φέρνει φρέσκο αέρα στις σχέσεις σας και θα είστε έτοιμοι να περάσετε τέλειες στιγμές με το ταίρι σας, μαζί με φίλους κι οικογένεια. Η επικοινωνία σας θα είναι on point και μπορείτε να εκφραστείτε χωρίς φόβο και ταμπού. Ακόμη πιο σημαντικό, θα νιώσετε πως υπάρχει συναίσθηση και κατανόηση μεταξύ σας. Αν είστε single, αυτή ο όψη μπορεί να φέρει παλιούς φίλους πίσω στη ζωή σας ή να σας γνωρίσει με κάποιον νέο που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε προηγούμενες απογοητεύσεις. Πάντως, αυτές οι μέρες είναι γεμάτες θετικά μηνύματα, συναντήσεις, αποκαλύψεις και κουβέντες που θα σας ανανεώσουν.

 

Πηγή: jenny.gr