Την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024, το τετράγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, αναμένεται να προκαλέσει δυναμικές εντάσεις, παιχνίδια εξουσίας, διασπάσεις, αλλά και μεγάλες συγκρούσεις στις σχέσεις, στις συνεργασίες μας και στην καθημερινότητά μας.

Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα είναι μία όψη που εκφράζει τον έντονο θυμό, τα αρνητικά ένστικτα, τα συσσωρευμένα απωθημένα είναι όμως και μία όψη που εκφράζει και το φόβο. Ας μην ξεχνάμε πως ο φόβος πολλές φορές μπορεί να μας κάνει να λειτουργήσουμε και επιθετικά, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αυτό που βλέπουμε εμείς ως «εχθρικό» ή απειλητικό γύρω μας. Είναι όμως και μία όψη που εκφράσει το ασυγκράτητο αβυσσαλέο πάθος, τη ζήλια, την εμμονή αλλά και τον φθόνο και την εκδίκηση.

Σκόπιμο λοιπόν είναι τις ημέρες από τις 9-13 Ιουνίου που είναι ενεργή αυτή η αστρολογική όψη να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί σε κινήσεις, πράξεις, να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και να μένουμε μακριά από ανθρώπους και καταστάσεις που δε μας κάνουν καλό.

 

Κριός

Κόντρες και αντιδικίες με άτομα του συλλογικού περιβάλλοντος που είτε προσπαθούν να σε διαβάλλουν, είτε υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός και μεγάλη αντιζηλία. Προστάτεψε την εικόνα σου και μην κάνεις κινήσεις που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις. Καβγάδες για λεφτά που σου χρωστάνε είναι μέσα στις τάσεις των ημερών.

 

Ταύρος

Παιχνίδια εξουσίας και χειραγώγηση θα φέρει η όψη από εσένα αλλά και από τους άλλους. Επαγγελματικά μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο εις βάρος σου. Πρόσεξε όμως με τις εμμονές και την προσκόλληση της σκέψης σου μόνιμα σε κάτι συγκεκριμένο, είναι κρίμα να φθείρεις άδικα τον εαυτό σου. Από την άλλη πλευρά η όψη σε κάνει πιο δυνατό και ανθεκτικό ακόμη!

 

Δίδυμοι

Δεν είναι διάστημα να σκάψεις πράγματα και καταστάσεις του παρελθόντος γιατί η όψη θα γιγαντώσει τις Ερινύες που περιμένουν να βγουν στην επιφάνεια. Από την άλλη καλό θα ήταν να αποφύγεις τώρα κάποιο μακρινό ταξίδι, μία δικαστική διαμάχη ή οριστικές αποφάσεις για θέματα σπουδών

 

Καρκίνος

Ανασφάλειες και φοβίες μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο και θα χρειαστεί να είσαι θωρακισμένος. Ασχολείσαι με πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις που σε ευχαριστούν και σε γεμίζουν. Μη δείχνεις δημόσια επ’ ουδενί τα προσωπικά σου γιατί μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου. Απόφυγε οικονομικούς συνεταιρισμούς!

 

Λέων

Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τον άξονα του ωροσκοπίου σου που αφορά τον τομέα της οικογένειας και της καριέρας. Μην τσιμπάς στην έκρυθμη συμπεριφορά των ανθρώπων στη δουλειά ή και στο σπίτι, προσπάθησε να αποφύγεις της τάσεις επιβολής στο σύντροφο και βάλε τη λογική μπροστά πριν δράσεις ή μιλήσεις.

 

Παρθένος

Μέρα αγχωτική για θέματα που αφορούν την εργασία, νομικές υποθέσεις, εκπαίδευση. Το πρόγραμμα θα είναι εξαιρετικά φορτωμένο, ενώ το άγχος για θέματα φυσικής κατάστασης θα είναι ισχυρό! Η καθημερινότητά σου είναι πιεστική, προσπάθησε να βλέπεις τις καταστάσεις πιο σφαιρικά και όχι μεμονωμένα.

 

Ζυγός

Καβγαδάκια για λεφτά αναμένονται με τα παιδιά ή με τον ερωτικό σύντροφο με το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα. Νιώθεις θυμωμένος και ότι υπάρχουν πολλά που έχεις μαζεμένα που θέλεις τώρα να σούρεις. Θέλεις να τιμωρήσεις ή και να χειραγωγήσεις με κάποιο τρόπο. Οι απαγορεύσεις σου θα γυρίσουν μπούμερανγκ εάν τις επιχειρήσεις. Μην προσπαθείς διακαώς να περάσει το δικό σου.

 

Σκορπιός

Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα κορυφώνεται στον σταθερό σταυρό οπότε η επιρροή του είναι άμεση για σένα και αφορά κυρίως στους δύο βασικούς τομείς της ζωής σου την οικογένεια και τις σχέσεις. Πρόσεξε εντάσεις που τυχόν δημιουργηθούν διότι πολύ εύκολα μία απλή ρήξη μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεσπάσεις για όλα όσα έχουν μεσολαβήσει στο παρελθόν. Το αίσθημα του φόβου είναι έντονο, κυρίως γιατί βλέπεις ότι κάποια προβλήματα επαναλαμβάνονται.

 

Τοξότης

Πρόσεξε στις μετακινήσεις σου αλλά και την επικοινωνία με τα άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος. Το άγχος είναι τονισμένο, γιατί οι απαιτήσεις της δουλειάς είναι ασφυκτικές. Προσοχή γιατί οι κινήσεις κάποιων συνεργατών είναι υποχθόνιες, λειτούργησε με μέθοδο και διπλωματικότητα και απόφυγε τον καβγά.

 

Αιγόκερως

Το άγχος για τα οικονομικά σου, σε έχει ρίξει το τελευταίο διάστημα κι έχει απορροφήσει μεγάλο ποσοστό της σκέψης σου, ωστόσο μην αμελείς το σύντροφό σου ή τα παιδιά διότι θα προστεθούν και άλλα θέματα στο κεφάλι σου που θα χρειαστούν λύσεις. Προστάτεψε τα μυστικά σου και προσπάθησε να αποφύγεις την προσκόλληση σε αρνητικές σκέψεις.

 

Υδροχόος

Υπάρχει η τάση για υπερβολή τελευταία αλλά καλό θα είναι να μετριάσεις λίγο τις προσδοκίες για τις συγκεκριμένες ημέρες επιρροής της όψης. Έντονος θυμός και πικρία αναβλύζει μέσα σου κυρίως για γεγονότα που αφορούν το παρελθόν σου. Είσαι φορτισμένος ψυχολογικά γιατί διακρίνεις το κλείσιμο ενός κύκλου από το χτες κι αρνείσαι πεισματικά να αποδεχθείς κάποιες καταστάσεις.

 

Ιχθύς

Έντονο παρασκήνιο και κουτσομπολιό προκαλεί αυτή η όψη και μαθαίνεις κάποιες κινήσεις ή κάποια λόγια τα οποία σε θίγουν και θυμώνεις αρκετά. Παράλληλα αυτές τις μέρες είσαι και εσύ από την πλευρά σου αρκετά πικρόχολος στις λεκτικές σου εκφράσεις και προσπαθείς να επιβάλλεις τις σκέψεις σου ως σωστές, ίσως προσπαθείς να βάλεις όρια γιατί δεν έχεις εμπιστοσύνη.

 

Πηγή: oroskopos.gr