pillow512314

Για θυμήσου όλες εκείνες τις φορές που έκλεισες ένα ραντεβού -προσωπικό, ερωτικό, φιλικό ή ακόμα και επαγγελματικό- και καθόσουν με το ρολόι στο χέρι και περίμενες «πότε θα δεήσει» το άλλο άτομο να έρθει. Κακό πράγμα η ασυνέπεια, όμως συμβαίνει, είτε επειδή υπάρχουν πραγματικά λόγοι, είτε επειδή κάποιοι το έχουν χούι να αργούν! Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για εκείνους που δεν εμφανίζονται ποτέ στην ώρα τους και έρχονται πάντα με καθυστέρηση από 5 λεπτά έως και 1 ώρα. Σε όλους μας έχει τύχει και ειδικά αν συναναστρέφεσαι με Δίδυμο, Ιχθύ ή Τοξότη, το στήσιμο μάλλον αναπόφευκτο. Θες να δεις τι δικαιολογία θα βρει κάθε ζώδιο όταν αργήσει και τι κάνει στ’ αλήθεια την ώρα που εσύ περιμένεις;

 

Κριός 

Η δικαιολογία: «Έχω φτάσει εδώ και ώρα, αλλά έκανα κύκλους γιατί δεν έβρισκα να παρκάρω!»

Η πραγματικότητα: Ξεκίνησε τελευταία στιγμή για να έρθει στο ραντεβού σας, έμπλεξε στην κίνηση, τσακώθηκε στον δρόμο και μοιραία δεν μπόρεσε να σταθεί συνεπής!

 

Ταύρος

Η δικαιολογία: «Ήρθα περπατώντας γιατί δεν ήθελα να πάρω το αυτοκίνητο τώρα με την ενεργειακή κρίση!»

Η πραγματικότητα: Δεν είναι ασυνεπής ο Ταύρος. Πράγματι ήρθε με τα πόδια, δεν του αρέσει να χαλά άσκοπα χρήματα και επειδή περπάτησε αρκετά, τον έπιασε μία λιγούρα και σταμάτησε σε ένα σουβλατζίδικο να ντερλικώσει. «Νηστικό αρκούδι, δε χορεύει», άλλωστε.

 

Δίδυμος

Η δικαιολογία: «Μα είχαμε πει 20:30 και όχι 20:00. Αχ, μπερδεύτηκες, μου φαίνεται! Εγώ είμαι πάντα συνεπής στα ραντεβού μου!»

Η πραγματικότητα: Το έχει χούι να στήνει τους πάντες στα ραντεβού. Του αρέσει -πώς να το κάνουμε;-, το διασκεδάζει, το απολαμβάνει. Τις περισσότερες φορές ξεχνιέται μιλώντας στο τηλέφωνο ή στο messenger, δεν κοιτάει το ρολόι και όταν του έρθει αναλαμπή, θυμάται το ραντεβού! Φυσικά, ποτέ δε θα παραδεχθεί το σφάλμα του!

 

Καρκίνος

Η δικαιολογία: «Να μωρέ, η μάνα μου δεν ένιωθε πολύ καλά και της μέτρησα την πίεση. Πήρα τον γιατρό τηλέφωνο, αλλά ευτυχώς όλα καλά!»

Η πραγματικότητα: Μιλούσε με τη μάνα του στο τηλέφωνο και ξέχασε το ραντεβού!

 

Λέων 

Η δικαιολογία: «Προσπαθούσα εδώ και ώρα να κλείσω τραπέζι σε ένα υπέροχο restaurant εδώ κοντά και με είχαν στην αναμονή»

Η πραγματικότητα: Καθώς ετοιμαζόταν να έρθει, αποφάσισε πως κάτι πάνω του δεν του κολλάει! Θες ο συνδυασμός που είχε κάνει στα ρούχα, θες το άρωμα που είχε επιλέξει να φορέσει. Οπότε γύρισε ν’ αλλάξει και μετά ξεκίνησε πάλι.

 

Παρθένος

Η δικαιολογία: «Σε έστησα για να δεις πώς είναι να σε στήνουν!»

Η πραγματικότητα: Είχε φτάσει 1 ώρα νωρίτερα στο ραντεβού, γιατί είναι αγχώδης και απίστευτα τυπικός. Κουράστηκε να περιμένει, έκανε γύρες περπατώντας (ευκαιρία και  να γυμναστεί) και συνειδητοποίησε ότι ξέφυγε για τα καλά από τη γειτονιά που θα βρισκόσασταν!

 

 

Ζυγός

Η δικαιολογία: «Ό,τι και να πεις, έχεις χίλια δίκια, δεν ξέρω πώς έγινε και καθυστέρησα, μάλλον το ρολόι μου πάει πίσω»

Η πραγματικότητα: Προσπαθούσε να βγάλει την τέλεια selfie στον καθρέφτη προτού φύγει απ’ το σπίτι!

 

Σκορπιός

Η δικαιολογία: «Έλα τώρα που καθυστέρησα, αφού τώρα έφτασες κι εσύ, δε σε έστησα!»

Η πραγματικότητα: Σιγά που θα παραδεχθεί το λάθος του. Στην πραγματικότητα, στη φύλαγε από την προηγούμενη φορά που βγήκατε και τον έστησες εσύ 5 λεπτά.

 

Τοξότης 

Η δικαιολογία: «Έφυγα εκτάκτως ταξίδι με τη δουλειά, ήμουν τόσο νευριασμένος που ξέχασα ότι είχαμε πει να βγούμε!»

Η πραγματικότητα: Έφυγε ταξίδι με τα φιλαράκια για διασκέδαση και δεν του πέρασε καν από το μυαλό!

 

Αιγόκερως

Η δικαιολογία: «Καθώς έφευγα για να έρθω στο ραντεβού μας, με φώναξε ο προϊστάμενος για να μου μιλήσει για την προαγωγή!»

Η πραγματικότητα: Έμεινε κολλημένος στη δουλειά για να τελειώσει μία εργασία που ήταν για αυτόν σημαντική! Είναι φιλόδοξος -πώς να το κάνουμε;

 

Υδροχόος

Η δικαιολογία: «Κάτσε, τι μέρα είναι σήμερα; Τρίτη; Μα Τετάρτη ήταν το ραντεβού μας. Τι;;; Τετάρτη είναι σήμερα; Ωχ χίλια συγγνώμη, τώρα έρχομαι!»

Η πραγματικότητα: Στο παίζει τρελίτσα ο Υδροχόος ότι ξέχασε τις μέρες; Είχε κάτσει ήδη σε άλλο μαγαζί, έπινε μπίρες με την παλιοπαρέα και ξεχάστηκε.

 

Ιχθύς 

Η δικαιολογία: «Ξεκίνησα να έρθω αλλά με έπιασε ένας ίλιγγος, μια λιγοθυμιά και δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου!»

Η πραγματικότητα: Είχε αράξει στον καναπέ και τον είχε πάρει ο ύπνος!

 

Πηγή