Έχεις αισθήματα και εσύ το ξέρεις καλά, όμως άθελά σου μπορεί να μην το δείχνεις ή να πέφτεις σε λάθη που να κάνουν τον άνθρωπό σου να αμφιβάλει ή να χαλιέται! Ας δούμε, λοιπόν, κάποια μικρά tips για να σε βγάλουν απ’ τη ζόρικη θέση και να δείξεις στο πρόσωπο ότι πραγματικά ενδιαφέρεσαι!

 

Κριός

Δείξε του πόσο θαυμάζεις την ανεξαρτησία του και άφησέ του περιθώρια ελευθερίας και αυτονομίας. Διατήρησε την εμπιστοσύνη σου απέναντί του, κρατώντας κατά νου ότι είναι απίστευτα ειλικρινής μέχρι που μπορεί να γίνει αγενής. Ανέβασε την αυτοπεποίθησή του με  κομπλιμέντα!

 

Ταύρος

Δώσε του χώρο και χρόνο όταν το χρειάζεται, μην τον πιέζεις να κάνει κάτι που δε θέλει ή που δεν έχει αποφασίσει, ακόμα και αν οι ρυθμοί του είναι αρκετά αργοί, σε σημείο να εκνευρίζεσαι! Δείξε την αγάπη σου με ένα χάδι, μια αγκαλιά, έναν γλυκό λόγο ή ακόμα και με ένα πλούσιο γεύμα!

 

Δίδυμος

Δείξ’ του πως σου αρέσει να είναι ο εαυτός του και δεν προσπαθείς να τον αλλάξεις, μην του υποδεικνύεις τι είναι το σωστό και τι λάθος και άφησέ τον ελεύθερο να αποφασίζει, χωρίς γκρίνιες και παράπονα! Θαύμασε τις απόψεις του, όμως διατήρησε τη δική σου γνώμη, έστω και αν είναι αντίθετη. Αυτό θα το εκτιμήσει!

 

Καρκίνος

Να είσαι τρυφερός και σταθερός απέναντί του! Το βράδυ που πηγαίνετε για ύπνο, φρόντισε να έχει λυθεί μεταξύ σας κάθε παρεξήγηση, πως του έχεις εκφράσει ανοιχτά την αγάπη σου και τι σε έχει ενοχλήσει στη στάση του! Κάν’ τον να νιώσει σίγουρος πως ό,τι και να γίνει θα είσαι δίπλα του να τον νοιάζεσαι και να τον φροντίζεις!

 

Λέων

Το Λιοντάρι έχει την ανάγκη να νιώθει ότι είσαι μόνιμα δοσμένος, σε αυτόν επικεντρωμένος πάνω του και ερωτευμένος μαζί του! Δώσε του την επιβεβαίωση, ακόμα και αν δε στο ζητήσει! Κάνε του μικρές όμορφες εκπλήξεις, δείχνοντας συνάμα τον θαυμασμό σου και θα δεις πως όλα θα πάνε προς το καλύτερο!

 

Παρθένος

Οι απλές μικρές χειρονομίες δείχνουν πολλά σε έναν Παρθένο, ο οποίος προτιμά να του δείχνεις την αγάπη σου με πράξεις παρά με λόγια. Άφησέ του ένα σημείωμα στην τσάντα του, βάλε πλυντήριο και για τους δυο σας χωρίς να στο ‘χει ζητήσει, φρόντισε για ένα απολαυστικό και υγιεινό γεύμα όταν ξέρεις ότι θα γυρίσει κουρασμένος από τη δουλειά!

 

 

Ζυγός

Ο Ζυγός επιθυμεί διακαώς να δείξεις με κάθε τρόπο την αγάπη σου, αλλά και το ενδιαφέρον σου σε ό,τι αρέσει στον ίδιο! Κάνε τον να νιώσει ότι είσαι ο άνθρωπός του, μόνιμα δίπλα του να νοιάζεσαι από τα πιο απλά καθημερινά πράγματα, μέχρι και τα πιο δύσκολα! Κάνε τον να νιώσει ότι η αγάπη σας είναι ξεχωριστή, δίνοντάς του χώρο και μη ρωτώντας και πολλά για τις κινήσεις του.

 

Σκορπιός

Λάτρεψε κάθε πτυχή του ακόμα και την αρνητική πλευρά του, η οποία σε δοκιμάζει, σε τεστάρει, σε αμφισβητεί ή σε καταπιέζει. Προσπάθησε να μην προσπαθήσεις να του επιβληθείς και απλώς φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου και να λειτουργείς με ευθύτητα. Ο Σκορπιός θα το εκτιμήσει και θα σου ανοιχτεί.

 

Τοξότης

Μην του μουτρώνεις και μην κρατάς αποστάσεις. Ο Τοξότης, ακόμα και σε έναν καβγάμ θέλει εδώ και τώρα να αντιμετωπιστεί, να λυθεί η διαφωνία, να ξεχαστεί και να πάτε παρακάτω! Δείξε του ότι γουστάρεις που είναι ένα επιπόλαιο παιδί, χωρίς να προσπαθείς σαν τη μαμά του να τον δασκαλέψεις!

 

Αιγόκερως

Δείξε κατανόηση τις στιγμές που διατηρεί κάποιες αποστάσεις. Ο Αιγόκερως δε θέλει στο πλευρό του έναν άνθρωπο επικριτικό που δεν τον πιστεύει! Απεναντίας θέλει θαυμασμό για τα φιλόδοξα μεγαλόπνοα σχέδιά του! Θα πρέπει να έχεις έναν υποστηρικτικό ρόλο απέναντί του και να κάνεις αρκετή υπομονή.

 

Υδροχόος

Θα χρειαστεί να σπάσεις τους τοίχους που σου βάζει, να ρίξεις τις άμυνές του, αλλά με διακριτικότητα, δείχνοντάς του πως ό,τι και να κάνει, ό,τι και να σου πει, εσύ θα είσαι εδώ! Αν δείχνεις το φιλικό σου ενδιαφέρον χωρίς να τον καταπιέζεις, δύσκολα θα ξεκολλήσει από σένα κι απ’ την ελευθερία της σχέσης σας.

 

Ιχθύς

Μην τον αφήνεις να είναι μέσα στην αμφιβολία αλλά αξιοποίησε όλο τον ρομαντισμό που διαθέτεις κάνοντας μικρές, απλές εκδηλώσεις αγάπης και προπάντων κάνοντας όνειρα και σχέδια για το μέλλον σας! Ο Ιχθύς δε συμπεραίνει τίποτα από μόνος του, περιμένει όλα να σε ακούσει να τα ξεστομίζεις -τουλάχιστον μια και δυο φορές- για να τα πιστέψει.

 

Πηγή