Λέγεται ότι για να τραβήξει κάποιος το ενδιαφέρον των Διδύμων πρέπει να κεντρίσει το μυαλό τους, να γνωρίζει πολλά πράγματα και να κρατά την εγκεφαλική τους δραστηριότητα σε εγρήγορση. Δεν είναι όμως το μόνο πράγμα που θα τους κερδίσει. Ως άνθρωποι της εικόνας μπορεί να τους τραβήξει το στιλ, η ατμόσφαιρα που περιβάλλει το αντικείμενο του ενδιαφέροντός τους.

Γενικά, αυτό που επιζητούν στον έρωτα είναι η έμπνευση που θα βάλει σε λειτουργία την όποια εφηβική φαντασίωση τροφοδοτούν μέσα τους, το όποιο video clip στο οποίο θα ήθελαν να συμμετέχουν σήμερα, την όποια φωτογραφία φαντάζονται για το εξώφυλλο αυτού του τεύχους της ζωής τους. Στόχος τους, όπως μας δείχνει και το σύμβολο του ζωδίου τους, είναι να έρθουν σε επαφή με το άλλο τους μισό, την αδερφή ψυχή. Για να φτάσουν όμως εκεί έχουν να διανύσουν ένα επίπονο ταξίδι ανακάλυψης κι αγάπης του ίδιου τους του εαυτού.

 

Aνακάλυψε εδώ ποιο είναι το καρμικό ταίρι των Διδύμων

 

Ποικιλία

Ένας καθαρός Δίδυμος ψάχνει πάντα το φρέσκο και το διαφορετικό. Βρίσκεται διαρκώς στην αναζήτηση νέων εμπειριών, νέων πραγμάτων, νέων γνωριμιών, διότι βαριέται και κουράζεται εύκολα. Ο μεγαλύτερος εχθρός τους είναι η πλήξη και η μονοτονία. Αν θέλετε να τους κερδίσετε πρέπει να επιδείξετε την πνευματώδη, αστεία πλευρά του εαυτού σας, να είστε έτοιμοι να πετάξετε την τέλεια ατάκα και να έχετε πολλά και διάφορα, καινούρια και ενδιαφέροντα πράγματα να τους πείτε και να τους δείξετε.

 

Multimedia

Με έναν Δίδυμο πρέπει να είστε έτοιμοι για Skype βιντεοκλήσεις και τηλεφωνικούς μαραθώνιους που μπορεί να διαρκέσουν ώρες ολόκληρες. Θα υπάρξει καταιγισμός μηνυμάτων, βροχή κοινοποιήσεων, like και σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μη σας πιάνει αγωνία αν δεν είστε «ο ομιλητικός τύπος». Τις περισσότερες φορές κάνουν όλη τη δουλειά μόνοι τους, αρκεί να είστε πρόθυμοι ακροατές και να τους ενθαρρύνετε πού και πού. Μπορεί να σας κάνουν να γελάσετε μέχρι δακρύων με τα αιχμηρά σχόλιά τους για κάποιο reality ή κάποιο σόου που παρακολουθείτε ταυτόχρονα. Ως γνήσια παιδιά του Ερμή θέλουν να επικοινωνούν με όλους τους τρόπους και με όλα τα μέσα.

 

Μην το παίζετε δύσκολοι αλλά ούτε κι εύκολοι

Οι Δίδυμοι έχουν ανάγκη από έναν σύντροφο που διαθέτει ελεύθερο πνεύμα. Το αγαπημένο τους κομμάτι της σχέσης είναι το φλερτ, εκεί που ο ένας προσπαθεί να ξελογιάσει τον άλλον. Προετοιμαστείτε για πολλά παιχνιδάκια, κρυφοκοιτάγματα, γλυκοκοιτάγματα και πειραχτικά σχόλια. Στο όλο παιχνίδι του φλερτ εντάσσεται και η ερωτική πράξη για εκείνους. Δε συγκαταλέγονται στα ντροπαλά ζώδια κι είναι συνήθως άνετοι με το σώμα τους, όπως και με το σώμα των συντρόφων τους. Εάν το υποψήφιο ταίρι τους δεν είναι πρόθυμο κι ανοιχτό, αν αργεί πολύ να πάρει μπρος ή αδιαφορεί, ξενερώνουν.

 

Αυτοπεποίθηση κι εξυπνάδα

Αυτά τα δύο τους τραβάνε σαν μαγνήτης και λειτουργούν ιντριγκαδόρικα για αυτούς. Ακόμη κι αν τους πλασάρετε κάτι αλλόκοτο ως άποψη θα το εκτιμήσουν, διότι τους αρέσουν αυτοί που σκέφτονται διαφορετικά και έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Αρκεί να δείχνετε και να αισθάνεστε σίγουροι γι’ αυτό που λέτε. Συχνά, αυτό το παιχνιδάκι το παίζουν οι ίδιοι. Μπορεί να υιοθετήσουν μια περίεργη θέση έτσι για να παίξουν λίγο με τα όριά σας ή για να δουν πώς θα το αντιμετωπίσετε. Σε αυτή την περίπτωση απαντήστε με ειλικρίνεια και χαλαρότητα, δε χρειάζεται να είστε συγκαταβατικοί. Να είστε πάντα υποψιασμένοι, διότι τεστάρουν συχνά για να δουν τις αντιδράσεις των άλλων.

 

Σε πουλάνε και σε αγοράζουν

Οι Δίδυμοι είναι γοητευτικές προσωπικότητες που όμως συχνά δεν έχουν ιδιαίτερη αξιοπιστία, ειδικά όταν πρόκειται για κάτι μακροχρόνιο και κάτι που τους δεσμεύει. Δε συμπαθούν τα πολύπλοκα συναισθήματα και κάποιοι από τους εκπροσώπους του ζωδίου δεν επιθυμούν να περιορίσουν τις ανεξερεύνητες επιλογές τους και να νιώσουν φυλακισμένοι με την ιδέα ενός συντρόφου και μόνο. Όταν νιώσουν ότι αρχίζουν να ασφυκτιούν σε μια σχέση, μπορεί να ξεκινήσουν τα ψέματα, να τους καταβάλει το άγχος και να μην είναι βέβαιοι για τα συναισθήματά τους. Τότε μπορεί να αρχίσει μέσα τους η εσωτερική πάλη για το αν θα μείνουν ή αν θα πρέπει να φύγουν. Όσο ελκυστική μπορεί να τους φαίνεται η ιδέα της συντροφικότητας, άλλη τόση μπορεί να είναι και η επιθυμία τους να ανακαλύψουν πού βρίσκεται ένα πιο όμορφο λουλούδι κι ένα πιο πράσινο λιβάδι.

 

Ενδιαφέρον με το μέτρο

Μπορεί να μεταφέρουν εύκολα το ενδιαφέρον τους αλλού, να γίνουν απόμακροι ή ακόμη και να εξαφανιστούν χωρίς εξηγήσεις. Κι επειδή ποτέ δεν είναι σίγουροι, μπορούν να επανεμφανιστούν στη ζωή σας μετά από καιρό και να θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που το είχαν αφήσει. Συνηθίζουν να κρατούν ένα διακριτικό βλέμμα στους πρώην, μέσω γνωστών ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κι αν επιστρέψουν, θα χρησιμοποιήσουν το επικοινωνιακό τους χάρισμα για να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στο πώς μπορούν να τουμπάρουν τους άλλους με τα λόγια τους. Κάποιες φορές μπορεί να προβάλλουν αυτή τους την ενέργεια στους συντρόφους, οι οποίοι θα παίξουν τον ρόλο του αναποφάσιστου.

 

Δίδυμη φλόγα

Πίσω από αυτή την εικόνα που προβάλλουν, η οποία λειτουργεί περιέργως σαν μαγνήτης σε συναισθηματικούς συντρόφους, είναι η επιθυμία τους να εναντιωθούν στην ανθρώπινη μοίρα και να βρουν την απόλυτη αγάπη. Μια παραμυθένια αγάπη, απαλλαγμένη από τη φθορά του χρόνου και τα εμπόδια, μια αγάπη που θα τους στριμώξει συναισθηματικά μέχρι που να μην μπορούν παρά να της παραδοθούν. Αυτή την αγάπη που θα γεμίσει κάθε συναισθηματικό τους κενό και θα τους κάνει να νιώσουν επιτέλους ολοκληρωμένοι.

 

Πηγή