Το πάθος περιλαμβάνει μια έντονη επιθυμία, ένα έντονο συναίσθημα, μια φωτιά στο σώμα, στο μυαλό, στην ψυχή. Το αισθάνεσαι μέσα σου, σε οδηγεί και κρατά τη σχέση ζωντανή. Είναι μια κατάσταση ευφορίας που εύχεσαι να κρατήσει για πάντα. Είναι ένας τρόπος να ζεις κάθε στιγμή στο maximum. Πώς ζουν τα ζώδια το ερωτικό πάθος; Με ποια ζώδια ταιριάζεις ερωτικά;

 

Κριός

Ο Κριός ξέρει να διατηρεί την ερωτική επιθυμία. Οδηγείται από τη φυσική ορμή, όμως δεν είναι και τόσο εφευρετικός στην ερωτική πράξη. Αναζητά το ταίρι που θα του δώσει την υπέρτατη ικανοποίηση. Ζει έντονα αλλά δεν έχει υπομονή. Ρισκάρει και τα δίνει όλα όταν είναι ερωτευμένος. Θέλει να κυριαρχεί και είναι επιθετικός. Είναι πρωταθλητής στις επιδόσεις του, υστερεί στην κορύφωση και τα προκαταρκτικά παιχνίδια.

 

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει ερωτικές φαντασιώσεις, πόσο περισσότερο αν έχει προηγηθεί ένα ρομαντικό δείπνο. Το πάθος του αυξάνεται αργά και σταθερά ειδικότερα αν υπάρχουν συναισθήματα. Είναι αισθησιακός, ζηλιάρης και κτητικός. Δε βιάζεται, τα χάδια τον διεγείρουν. Αφήνει το χρόνο να περάσει μέχρι να νιώσει ασφαλής. Δεν του αρέσουν οι πιέσεις και οι εξαντλητικοί ρυθμοί. Αφήνεται και απολαμβάνει. Λατρεύει το φλερτ και τα τολμηρά εσώρουχα.

 

Δίδυμος

Ο Δίδυμος θέλει να ικανοποιεί την περιέργειά του αλλά και το ταίρι του. Δεν πιέζει καταστάσεις. Το πάθος του είναι περισσότερο εγκεφαλικό, διεγείρεται πνευματικά. Είναι ανεξάρτητος, ευφυής και διασκεδαστικός. Έχει διαθέσεις πειραματισμού και ερωτικές φαντασιώσεις. Αγαπά το παιχνίδι, το χιούμορ και τα προκαταρκτικά. Γι’ αυτόν, πάθος σημαίνει διασκέδαση και ζωή. Αγαπά το απαγορευμένο και τις νέες στάσεις. Οι αντιστάσεις τον διεγείρουν.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι αισθησιακός, διαθέτει πάθος και αγάπη, αν και είναι κάπως ντροπαλός. Πρέπει να ξέρεις να τον διαβάζεις. Γι’ αυτόν, το πάθος είναι συναισθηματικός δεσμός και όχι σωματική ευχαρίστηση. Είναι προστατευτικός και δε συγχωρεί την απιστία. Θέλει στοργή και πολλές αγκαλιές. Ονειροπολεί και πλάθει ιστορίες με τη φαντασία του. Αναζητά εμπιστοσύνη και ασφάλεια για να εκφράσει τον καυτό αισθησιασμό του. Η τρυφερότητα τον οδηγεί στην κορύφωση. Το κρεβάτι του είναι γεμάτο καπρίτσια αλλά φροντίζει πάντα να ικανοποιεί το ταίρι του.

 

Λέων

Ο Λέων είναι ενθουσιώδης και διαθέτει ακόρεστο πάθος. Είναι εγωκεντρικός, δε φαντάζεται καν ότι μπορεί να απορριφθεί. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέλει να κυριαρχεί στο κρεβάτι. Είναι τρυφερός, πιστός αλλά και απαιτητικός. Είναι επιδειξίας και αναζητά επαίνους για τις επιδόσεις του. Σπάει ρεκόρ και εξαντλεί το ταίρι του. Αγαπά την ποιότητα αλλά και την ποσότητα. Ξέρει να ταξιδεύει σε απίστευτα ερωτικά μονοπάτια.

 

Παρθένος

Ο Παρθένος παθιάζεται με τη λεπτομέρεια, την τάξη και την καθαριότητα. Θέλει απλά πράγματα κατόπιν σκέψης. Δείχνει ψύχραιμος αλλά μέσα του έχει θαμμένα μεγάλα πάθη. Είναι επιλεκτικός με το ταίρι του. Το κρεβάτι του είναι πολύπλοκο χωρίς εκπλήξεις. Έχει πάντα τον έλεγχο του εαυτού του και δεν παθιάζεται εύκολα. Προσπαθεί να τιθασεύσει τα συναισθήματά του και δεν απολαμβάνει τον αισθησιασμό. Αν κάποιος κερδίσει την εμπιστοσύνη του, τότε μπορεί να ξεπεράσει τα όρια του πάθους. Η ερωτική του ζωή ολοκληρώνεται μέσα από σταθερές σχέσεις, επινοεί απίστευτα τεχνάσματα.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Ζυγός

Ο Ζυγός αγαπά τον ρομαντισμό αλλά παρασύρεται από πάθη. Είναι αισθησιακός και προσφέρει ποιότητα στο κρεβάτι. Είναι γενναιόδωρος και ξέρει να ευχαριστεί το ταίρι του. Αναζητά τρυφερές και παθιασμένες φαντασιώσεις. Ζητά ισορροπία, η αγάπη είναι απαραίτητη στον έρωτα. Κάποιες φορές, βάζει στην άκρη τον εαυτό του, θέλει να αγαπιέται και να είναι επιθυμητός. Ξέρει να δημιουργεί ατμόσφαιρα με διεγερτικές προεκτάσεις. Έχει λεπτούς τρόπους, γοητεύει, κατακτά. Προσαρμόζεται εύκολα και δεν έχει αναστολές. Δεν του αρέσουν τα πολύ προκλητικά. Ξεκινάει με προκαταρκτικά χάδια που οδηγούν στην κορύφωση.

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει ανάγκη το πάθος, τη συναισθηματική και σωματική ικανοποίηση. Έχει ισχυρή ερωτική ορμή και ξέρει να αιχμαλωτίζει, διαθέτει ηφαιστειακή και ακόρεστη όρεξη. Μαγνητίζει και ελέγχει. Τα συναισθήματά του είναι θυελλώδη και άγρια. Αγαπά τις εκπλήξεις, το μυστήριο, το θολό, το σιωπηλό. Οι μέθοδοί του είναι ασυνήθιστοι. Είναι εφευρετικός και γνωρίζει άριστα τις τεχνικές που οδηγούν στην κορύφωση. Έχει μια διάχυτη επιθετικότητα, σπάνια είναι τρυφερός. Δεν υπάρχουν γι’ αυτόν ταμπού και απαγορεύσεις. Όπου και αν τον αγγίξεις, ανάβει.

 

Τοξότης

Ο Τοξότης κάνει απρόβλεπτες παθιασμένες ενέργειες. Είναι ενθουσιώδης και βάζει στόχους. Αναζητά την περιπέτεια, την ποικιλία, την ανανέωση, την εξερεύνηση. Το πάθος είναι γι’ αυτόν ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσει. Είναι δημιουργικός στο κρεβάτι, φλογερός και διασκεδαστικός. Θέλει την ελευθερία του, να κάνει έρωτα οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να δεσμεύεται συναισθηματικά. Έρωτας και πάθος είναι γι’ αυτόν ένα συναρπαστικό ταξίδι. Δεν κάνει δύσκολη τη ζωή του. Ο έρωτας είναι χαρά και καλή διάθεση. Διαθέτει τόλμη, φαντασία και αισθησιασμό.

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει έντονα ερωτικά πάθη αλλά ξέρει να τα συγκρατεί. Δε θα κινηθεί αν δεν νιώσει ερωτευμένος, φοβάται και δείχνει απόμακρος. Είναι συγκρατημένος μέχρι να σιγουρευτεί ότι υπάρχει ανταπόκριση. Θέλει να νιώθει οικειότητα και αφοσίωση. Ο έρωτας είναι δέσμευση γι’ αυτόν, κάνει σχέδια, βάζει στόχους. Η φαινομενική του ψυχρότητα δε σημαίνει έλλειψη ενδιαφέροντος, κάτω από τον πάγο υπάρχει φωτιά. Κάνει τα πάντα με το κατάλληλο άτομο, απλώς ξέρει να κυριαρχεί στα συναισθήματά του. Ξέρει να απολαμβάνει τον έρωτα, πειραματίζεται και κάνει έρωτα σε περίεργα μέρη. Απολαμβάνει με όλες τις αισθήσεις του και παίρνει πρωτοβουλίες.

 

Υδροχόος

Το πάθος του Υδροχόου εξαρτάται από τις διαθέσεις του. Όταν είναι καλά, προσφέρει χαρά και ερωτική ικανοποίηση. Όταν δεν είναι καλά, είναι απρόσωπος, ανέκφραστος και απρόβλεπτος. Θέλει να ξέρει πάντα τι συμβαίνει στο μυαλό του άλλου. Ζει το πάθος καλύτερα όταν υπάρχει έντονο συναίσθημα. Πειραματίζεται στον έρωτα, οι εκρήξεις τον διεγείρουν. Θέλει να αποκτά εμπειρίες, αναζητά την εγκεφαλική επαφή. Έρωτας γι’ αυτόν είναι η διερεύνηση του μυαλού. Δεν έχει ταμπού, δεν του αρέσουν τα στερεότυπα, δέχεται τις καινοτομίες, τίποτα δεν τον σοκάρει. Ψάχνει δρόμους που οδηγούν στην απόλαυση. Ξέρει να ταξιδεύει και στα πιο απαγορευμένα μονοπάτια της απόλαυσης.

 

Ιχθύς

Ο Ιχθύς παθιάζεται με το συναίσθημα, το πάθος του είναι περίεργο και αινιγματικό. Το παίζει αδιάφορος όταν φοβάται ή δε θέλει να δεθεί συναισθηματικά. Αγαπά τα παιχνίδια και ξέρει να ελέγχει την ερωτική επιθυμία του για να φθάσει στην κορύφωση. Είναι ερωτευμένος με τον έρωτα. Είναι αισθησιακός, αναζητά την πνευματική ένωση και το απόλυτο δέσιμο. Έχει φαντασιώσεις, είναι ευαίσθητος και δεν του αρέσει να τον κυνηγάνε. Δίνει περισσότερα από όσα παίρνει, ευχαριστιέται με την απόλαυση που προσφέρει. Φοβάται τον χωρισμό και ο ίδιος δε θέλει να προκαλεί πόνο. Κολυμπάει σε βαθύ συναίσθημα, είναι τρυφερός και θέλει να τον προσέχουν. Αγαπά τα προκαταρκτικά παιχνίδια, το φλερτ, τα χάδια. Στο κρεβάτι, παίζει πολλούς ρόλους.

 

 

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ