Το ευκαιριακό κρεβάτι της μιας βραδιάς, έχει πάψει επιτέλους να αποτελεί ταμπού και η φράση “one night stand” είναι πλέον γνωστή και χιλιοειπωμένη. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν την ερωτική επαφή που είναι μόνο για ένα βράδυ. Είτε γιατί νιώθουν ότι δεν είναι έτοιμοι για μια δέσμευση είτε γιατί τους εξιτάρει το να ερωτοτροπήσουν με ένα νέο άτομο, χωρίς να δώσουν καμία απολύτως συνέχεια στη μεταξύ τους επαφή. Κάνοντας μια νέα γνωριμία λοιπόν, μπορεί να αναρωτιέσαι ποιες μπορεί να είναι οι προθέσεις του ατόμου που έχεις απέναντί σου. Σκέφτεσαι αν αυτό που θέλει είναι μόνο το κρεβάτι για μια βραδιά ή το κάτι παραπάνω. Ο ζωδιακός κύκλος είναι εδώ για να δώσει απαντήσεις.

 

 

Κριός

Φτάνοντας στο κρεβάτι με έναν Κριό, δεν ξέρεις ποτέ αν πρόκειται για το κατιτί της μιας βραδιάς ή αν θα υπάρξει συνέχεια μεταξύ σας, για τον απλούστατο λόγο πως ούτε ο ίδιος ξέρει. Ένας Κριός δε σχεδιάζει ποτέ τις κινήσεις του, ζει τη στιγμή και ποτέ πέρα απ’ αυτή. Είναι από τα ζώδια που αρκετές φορές στη ζωή του θα κάνει one night stand κι αυτό συμβαίνει είτε όταν διανύει περίοδο κατά την οποία θέλει την ελευθερία του, είτε όταν δεν του λέει κάτι ερωτικά το άτομο με το οποίο βρέθηκε στο κρεβάτι. Αν θέλεις να πας παρακάτω μ’ έναν Κριό πρέπει να τον «ψήσεις» αρκετά πριν ενδώσεις, ώστε να τον έχεις κάνει να «τσιμπηθεί» για τα καλά μαζί σου. Του αρέσει να κυνηγάει και να βάζει προσπάθεια σε μια σχέση.

 

Ταύρος

Δεν του λέει κάτι το κρεβάτι της μιας βραδιάς, ο Ταύρος επιδιώκει να έχει κάτι πιο σταθερό στη ζωή του. Για να νιώσει πληρότητα στην ερωτική του ζωή, θα πρέπει πρώτα να έχει εξοικειωθεί με το άτομο που έχει δίπλα του. Σίγουρα έχει τύχει σε έναν Ταύρο, κάποια στιγμή στη ζωή του να κάνει one night stand και πολύ πιθανό να του ξανατύχει, δε θα είναι όμως η πρόθεσή του αυτή. Ένας Ταύρος μπορεί να ξεκινήσει μια γνωριμία, να φτάσει στο κρεβάτι με έναν άνθρωπο και να διαπιστώσει πως δεν υπάρχει χημεία, ότι δεν υπάρχει ερωτισμός και αυτό να τον οδηγήσει στον τερματισμό αυτής της ερωτικής ιστορίας. Αυτός είναι ο ένας και ο μοναδικός λόγος που ένας Ταύρος θα κάνει κάτι μόνο για μια βραδιά.

 

Δίδυμος

Ο Δίδυμος έρχεται πρώτος στη λίστα των εραστών για μια βραδιά, του αρέσει το ευκαιριακό κρεβάτι, γιατί είναι από τους ανθρώπους που δεν του πολυαρέσουν οι δεσμεύσεις, ενώ ταυτόχρονα λατρεύει τις νέες εμπειρίες. Πολλές φορές θα του τύχει να βρεθεί στο κρεβάτι με έναν άνθρωπο χωρίς να το έχει πολυσκεφτεί, γιατί απλά θα έχει «κάτσει» έτσι η στιγμή. Στη συνέχεια είναι πολύ πιθανό να μην έχει κανένα ενδιαφέρον να το συνεχίσει. Άλλες φορές πάλι, θα επιδιώξει ο ίδιος να κάνει one night stand, γιατί αυτό που θα τον νοιάξει είναι η ερωτική επαφή και τίποτα περισσότερο. Γενικότερα, ένας Δίδυμος δεν ασχολείται με ταμπού και προκαταλήψεις και στα ερωτικά του είναι αρκετά άστατος κι ανοιχτόμυαλος.

 

Καρκίνος

Δεν του αρέσει το σκέτο κρεβάτι, αλλά ο έρωτας. Έτσι λοιπόν, ο Καρκίνος θέλει το συναίσθημα και το ρομάντζο για να ικανοποιηθεί. Δεν κάνει one night stand, δεν το εγκρίνει σαν επιλογή και τον πιάνουν κι οι ανασφάλειές του, όταν σκέφτεται ότι το άτομο που γνώρισε μπορεί να θέλει να βρεθούν στο κρεβάτι για μια και μόνο φορά. Ωστόσο, επειδή σχεδόν σε όλους μας έχει τύχει να το κάνουμε, έτσι κι ο Καρκίνος θα κάνει one night stand. Είτε γιατί προσπαθεί να ξεχάσει έναν έρωτα που τον σημάδεψε είτε γιατί έπεσε θύμα μιας γνωριμίας που του έταξε “λαγούς με πετραχήλια” και τελικά αυτό που ήθελε ήταν μια βραδιά για να περάσει καλά. Σε κάθε περίπτωση το ευκαιριακό κρεβάτι δεν είναι ο τύπος του Καρκίνου.

 

Λέων

Ο Λέων θα καυχηθεί πολλές φορές στην παρέα του για τις κατακτήσεις του της μιας βραδιάς, αλλά μη νομίζεις ότι πραγματικά του αρέσει και το απολαμβάνει. Σίγουρα κάποιες στιγμές του τυχαίνει και το επιδιώκει απλά και μόνο για να επιβεβαιωθεί, αλλά στην ουσία το αποφεύγει γιατί τον κάνει να αισθάνεται άδειος. Ο Λέων θέλει να τον κυνηγάνε και να κάνουν παιχνίδια μαζί του, θέλει το φλερτ και τις σάλτσες γύρω από το κρεβάτι. Αναζητά το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του άλλου και περιμένει για να το αποκτήσει. Όταν αναζητά σχέση, αποφεύγει το one night stand για να αφήσει το άλλο άτομο να κάνει τη διεκδίκησή του, γιατί φυσικά δε θέλει να είναι μια εύκολη διαδικασία αυτή, θέλει να την κάνει όσο πιο ζόρικη γίνεται.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Παρθένος

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, έτσι ο Παρθένος, όταν παίρνει την απόφαση να κάνει κρεβάτι για μια βραδιά, θα το δηλώσει, θα το πει ευθέως και δε θα αφήσει στον άλλο τα περιθώρια να ελπίζει για κάτι διαφορετικό. Μπορεί να έχεις διαβάσει ότι ο Παρθένος είναι ο σεμνότυφος του ζωδιακού, έφτασε όμως η στιγμή να μάθεις πως αυτό το ζώδιο κάνει one night stand και μάλιστα το επιδιώκει. Όταν περνά στη ζωή του φάσεις, κατά τις οποίες δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν, όταν δε νιώθει έτοιμος να ανοιχτεί συναισθηματικά σε κάποιον, ή όταν έχει βάλει άλλους στόχους στη ζωή του, θα αποφύγει τα συναισθηματικά μπερδέματα και θα επιδιώξει μονάχα την ερωτική απόλαυση.

 

Ζυγός

Ο Ζυγός βλέπει ανάλαφρα την ερωτική του ζωή, ωστόσο για να κάνει κάτι ερωτικό, έστω και αν είναι για μια βραδιά, θα πρέπει να έχει υπάρξει έντονο φλερτ, θα πρέπει κάποιος/α να έχει εξιτάρει τον ερωτισμό του και να τον έχει βάλει στο τριπάκι να ξεφύγει από τα όριά του. Αυτό το ζώδιο θα κάνει κρεβάτι της μιας βραδιάς, επειδή παρασύρθηκε από την ερωτική έξαψη της στιγμής. Ωστόσο έχουμε να κάνουμε με τον σχεσάκια του ζωδιακού, έτσι μετά από το one night stand θα νιώσει τύψεις και ενοχές που ενέδωσε στις ερωτικές του ορέξεις και θα προσπαθήσει να δει το βράδυ σας με άλλο μάτι. Η αλήθεια όμως είναι ότι έψαχνε κάτι πολύ διαφορετικό από τον άνθρωπό του. Είναι πολύ ενοχικός και θα προσπαθήσει να δει χημεία εκεί που πολλές φορές δεν υπάρχει.

 

Σκορπιός

Το αγαπημένο σπορ ενός Σκορπιού δεν είναι άλλο από την ερωτική τριβή. Στη ζωή του, του αρέσει να παίρνει πολλές ερωτικές εμπειρίες και μια από αυτές είναι φυσικά και το one night stand. Μάλιστα με σιγουριά θα λέγαμε ότι τον ξεσηκώνει και το επιδιώκει! Οι λόγοι που θα θελήσει να ερωτοτροπήσει για ένα και μόνο βράδυ είναι πολλοί: α) μπορεί να θέλει να εκδικηθεί το πρώην ταίρι του, β) πιθανότατα να νιώσει μια ξαφνική ερωτική έλξη -η οποία όμως σύντομα θα σβήσει μόλις πάρει αυτό που θέλει, γ) θέλει απλά να ζήσει την εμπειρία του περιστασιακού κρεβατιού. Προσοχή όμως, γιατί ένας Σκορπιός ακόμα κι αν θέλει να κάνετε κάτι μόνο για ένα βράδυ, δε θα το πει, αλλά θα λειτουργήσει με τρόπο που θα τον βοηθήσει να πετύχει το σκοπό του.

 

Τοξότης

Συλλέκτης ερωτικών εμπειριών θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ερωτικής ζωής ενός Τοξότη. Όσο εύκολα ενθουσιάζεται με τον έρωτα,  άλλο τόσο εύκολα του φεύγει και βαριέται. Για το λόγο αυτό, πολλές φορές θα καταλήξει στο κρεβάτι με ένα άτομο για την εμπειρία και μόνο και στη συνέχεια θα ξεχάσει να τηλεφωνήσει ξανά. Ο Τοξότης θέλει να είναι ο ερωτικός κυνηγός που θα περιτριγυρίζεται από τις κατακτήσεις του. Του αρέσει η επιβεβαίωση, την απολαμβάνει και τη διεκδικεί. Λατρεύει την ελευθερία του κι έτσι το one night stand  είναι η εύκολη λύση γι’ αυτόν, μέχρι να την πατήσει και να καψουρευτεί. Τότε, μαζεύεται και σοβαρεύει. Ο Τοξότης δε θα δώσει πολλές εξηγήσεις για το τι επιθυμεί, το βρίσκει περιττό και ζει κι αυτός τη στιγμή.

 

Αιγόκερως

Μπορεί οι απόψεις του να είναι αρκετά συντηρητικές, όμως ο Αιγόκερως υπερασπίζεται έντονα ότι το κρεβάτι είναι βιολογική ανάγκη κι επομένως δεν μπορεί χωρίς αυτό. ‘Οταν περνά τις περιόδους στη ζωή του, που το Α και το Ω για αυτόν είναι η επαγγελματική του εξέλιξη ή όταν βιώνει τη φάση απομυθοποίησης του έρωτα και των συναισθημάτων, επιλέγει το one night stand. Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, ο Αιγόκερως δε θα σου αφήσει περιθώριο να ελπίζεις σε κάτι περισσότερο. Θα σου πει ευθέως τι θέλει από εσένα και θα σε αφήσει να κάνεις εσύ την τελική επιλογή. Σε γενικές γραμμές πάντως, ο Αιγόκερως αναζητά κάτι παραπάνω από σκέτο κρεβάτι και δεν απολαμβάνει ιδιαίτερα τέτοιες καταστάσεις γιατί αγαπάει τη σταθερότητα.

 

Υδροχόος

Μπορεί ο Υδροχόος να έχει τον τίτλο του επιπόλαιου και του άστατου στα ερωτικά, όμως το κρεβάτι δεν είναι τελικά το ζητούμενο για εκείνον. Του αρέσει πολύ το ερωτικό παιχνίδι και θέλει να αισθάνεται ερωτευμένος, επομένως το one night stand δεν του λέει και πολλά πράγματα. Επιθυμεί κι αυτός το φλερτ και τις σάλτσες γύρω από όλα αυτά, θέλει και την ψυχική διέγερση. Επομένως δε θα επιδιώξει το ευκαιριακό κρεβάτι, αλλά σίγουρα θα τύχει πολλές φορές στη ζωή του να τον συναρπάσει κάποιος και να βρεθεί μαζί του ερωτικά. Τελικά όμως συνειδητοποιεί ότι αυτό που θέλει από ένα τέτοιο πρόσωπο είναι μόνο η φιλία του. Ο Υδροχόος λοιπόν, ή θα καταλήξει ερωτευμένος, ή μετανιωμένος και με έναν καινούριο φίλο.

 

Ιχθύς

Η ερωτική ζωή ενός Ιχθύ είναι αρκετά μπερδεμένη, χαώδης θα λέγαμε. Γενικότερα, του αρέσει το ρομάντζο και ακολουθεί το συναίσθημα, όμως θα τύχει πολλές φορές να έχει κάτι στο μυαλό του και αυτό να εξελιχθεί τελείως διαφορετικά. Η φαντασία του Ιχθύ παίζει πολύ περίεργα παιχνίδια και τα διλήμματα είναι πάντα μες στο πρόγραμμα της ερωτικής του ζωής. Για το λόγο αυτό λοιπόν, μπορεί να κάνει one night stand που μετά από λίγο θα μετανιώσει. Μπορεί να προσπαθήσει να το προχωρήσει σε σχέση και να αποφασίσει πως δε του βγαίνει, μπορεί να καταλήξει ερωτευμένος ή μπορεί να το διακόψει τελείως. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ συναισθηματικός και συνήθως δε θα κρύψει τις προθέσεις του -αν κι όταν τις ανακαλύψει.

Πηγή

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!