Ο Άρης από τον Αιγόκερω, σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου στις 12/1, φέρνοντας γεγονότα, εξελίξεις, κινήσεις που θα μας οδηγήσουν προς την επιτυχία. Με το τρίγωνο Άρη-Δία, επαναφέρουμε στη ζωή μας το σθένος, τη μαχητικότητα, τη διάθεση για πρωτοβουλία και μας ανοίγονται και ευκαιρίες, να προχωρήσουμε μπροστά και να αξιοποιήσουμε τα «τυχερά δώρα» που μας προσφέρονται, προκειμένου να δούμε ανάπτυξη και ουσιαστική εξέλιξη στη ζωή μας. Δεδομένου ότι η όψη αυτή κορυφώνεται σε ζώδια της Γης, η θετική ενέργεια και οι τυχερές συγκυρίες θα μας βοηθήσουν να βάλουμε τις βάσεις για μια νέα εποχή.

Τα ζώδια που ευνοούνται πολύ περισσότερο είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 1ου Δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 3-7 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

ΚΡΙΟΣ

Έφτασε η ώρα να θέσεις ψηλά τον πήχη των επαγγελματικών και οικονομικών σου και σταδιακά θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση. Είναι η στιγμή να ξεκινήσετε τη διαδικασία οργάνωσης των επαγγελματικών σας υποθέσεων, με έναν σχεδιασμό βήμα-βήμα. Αυτό το διάστημα φέρνει την τόνωση που χρειάζεστε για να διοργανώσετε και να επιτύχετε, όχι μόνο οικονομικά αλλά και στον επαγγελματικό τομέα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και το περασμένο διάστημα φαίνεται να σας έχει περικυκλώσει με ένα μικρό χάος, μην ανησυχείτε. Η λύση για τις υποχρεώσεις που έχετε μπορεί να είναι πιο κοντά από ό,τι νομίζετε. Είναι η στιγμή να επιτρέψετε στον εαυτό σας ένα ταξιδάκι, να αδειάσετε το μυαλό σας από αρνητικά συναισθήματα και να ανανεώσετε την ενέργειά σας. Αυτό το διάστημα είναι επίσης ιδανικό για νέες γνωριμίες, ενώ για τους δεσμευμένους, ένα ταξίδι μπορεί να αποτελέσει τη λύση σε πολλά θέματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη σημερινή όψη, αναμένεται ψυχολογική ανάταση, επιτρέποντάς σας να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματά σας. Οι φόβοι και οι ανασφάλειες υποχωρούν, και το πάθος και ο ερωτισμός αναλαμβάνουν τη θέση τους. Είναι μια καλή περίοδος για ερωτικές σχέσεις και, επιπλέον, μπορείτε να περιμένετε θετικές εξελίξεις και στον οικονομικό τομέα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τρίγωνο Άρη-Δία μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο με την επικοινωνιακή σας δεξιοτεχνία. Οι φίλοι, οι γνωστοί, ακόμη και όλη αυτή η ομάδα που συνεργάζεστε, δημιουργούν την ατμόσφαιρα σας για να κάνετε μαζί δημιουργικές κινήσεις που θα στεφθούν με επιτυχία. Με το ταίρι σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ονειρεμένο περιβάλλον εξομαλύνοντας τα παλαιά λάθη και ανοίγοντας νέους δρόμους. Για όσους είναι ελεύθεροι πνεύματα, υπάρχουν ευκαιρίες να συναντήσετε κάποιον από τον κύκλο σας ή ακόμη και από το διαδίκτυο.

 

ΛΕΩΝ

Η καθημερινή ρουτίνα σας ανανεώνεται και μια ευχάριστη προοπτική που αναδύεται στον επαγγελματικό σας χώρο. Έχετε τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε κακές συνήθειες ή να τις συνεχίσετε με ελαφρά καρδιά, χωρίς ενδοιασμούς, και να απολαύσετε στιγμές γεμάτες ευχαρίστηση. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε αθλητικές δραστηριότητες που θα σας φέρουν χαρά και ισορροπία. Οι ερωτικές σας κατακτήσεις, θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανήκετε στους τυχερούς του τριγώνου Άρη-Δία, μπαίνετε σε μια φανταστική περίοδο όπου η τύχη χαμογελάει στα συναισθηματικά σας. Η αγάπη μπορεί να ανθίσει μέσα από ένα φλερτ, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό έρωτα. Η σχέση με τα παιδιά δημιουργεί ένα θερμό κλίμα, και όσοι σχεδιάζουν να αποκτήσουν παιδιά, αυτές είναι οι ιδανικές ημέρες. Τα ταξίδια και τα εκπαιδευτικά προγράμματα μπορούν να ξεκινήσουν επιτυχώς, προσφέροντας νέες ευκαιρίες για μάθηση και εξερεύνηση.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι εντάσεις στον οικογενειακό σας κύκλο φαίνεται να αποκαθίστανται, κι εσείς βρίσκεστε σε μια περίοδο γαλήνης. Ο ερωτισμός σας αποπνέει εκ των έσω, και μπορείτε να τον εκφράσετε με επιτυχία. Όσον αφορά τα χρήματα, έχετε μια ευνοϊκή περίοδο για να λάβετε ή ακόμη και να κερδίσετε χρήματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για οικονομικές επιτυχίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Άρη – Δία είναι ιδανικό για υπέροχες στιγμές που μπορείτε να απολαύσετε με εσάς ίδιους ως τον κεντρικό πρωταγωνιστή. Κοντινές εξορμήσεις, χαλαροί περίπατοι, και βόλτες ανοίγουν τον δρόμο για αξέχαστες στιγμές, είτε με το άλλο σας μισό είτε με την αγαπημένη σας παρέα. Μην ξεχνάτε ότι η εν λόγω αστρολογική επίδραση συμβάλλει και στη δημιουργία νέων, σημαντικών σχέσεων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι οικονομικές απολαβές που ανακούφισαν τις ημέρες σας θα δώσουν την αίσθηση της ασφάλειας, ενθαρρύνοντάς σας να βαδίσετε πιο σταθερά. Πλέον, έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε τα σχέδια που κρατούσατε στο μυαλό σας. Η καθημερινότητά σας αποκτά νέο νόημα, εστιάζοντας σε λεπτομέρειες που θεωρείτε σημαντικές. Αισθάνεστε όχι μόνο καλά, αλλά και πιο στιβαροί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές τις μέρες, είστε σαν το αστέρι που λάμπει στον ουρανό, βρισκόμενοι σε ευνοϊκή θέση σε πολλούς τομείς. Η τύχη σας αγκαλιάζει στα θέματα της αγάπης, της δημιουργίας, ακόμη και σε ζητήματα παιδιών. Επικεντρωθείτε στην εξωστρέφεια και την επικοινωνία, καθώς τα ερωτικά φλερτ μπορούν να σας απογειώσουν. Τα τυχερά παιχνίδια είναι επίσης στον πυρήνα της επιτυχίας σας. Αυτή την περίοδο, ελκύετε τους γύρω σας και κάθε πρωτοβουλία σας φέρνει την τύχη στο προσκήνιο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προβλήματα και ανασφάλειες στον οικογενειακό σας χώρο φαίνεται να ξεπερνιούνται, δίνοντας χώρο για τόνωση της ψυχολογικής ευεξίας σας. Ανακαλύπτετε λύσεις και εκφράζεστε ακόμη και με πιο ανοιχτό τρόπο. Αυτή την περίοδο, βρίσκετε τις απαντήσεις που ψάχνατε, ακόμη και μέσα από τη διακριτική εκφραστικότητά σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Με το Τρίγωνο Άρη-Δία έχεις χαρούμενες προτάσεις-ειδήσεις και προτροπές μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον. Είναι μία εξαιρετική όψη για να ενισχύσεις την κοινωνική σου ζωή, να κάνεις νέες γνωριμίες, αλλά και για να κυνηγήσεις προσωπικές επιθυμίες και φιλόδοξα σχέδια.Αυτή την περίοδο όλοι οι Ιχθείς παίρνετε μια μεγάλη ανάσα ανακούφισης, μετά από αρκετό καιρό που ήσασταν στο μάτι του κυκλώνα.

 

Πηγή: oroskopos.gr