Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και σχηματίζει σήμερα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε μία πολύ ενδιαφέρουσα όψη που θα μας βοηθήσει, όχι μόνο στο να καταλάβουμε ακόμα καλύτερα τον εαυτό μας και το τι ακριβώς είναι αυτό που μας κινητοποιεί αλλά, και αυτό είναι ακόμα σπουδαιότερο, στο να κατανοήσουμε καλύτερα τους άλλους, τον τρόπο που σκέφτονται και δρουν και, γιατί όχι, να τους δείξουμε συμπόνια. Αρκετοί από εμάς θα μπούμε στη διαδικασία ανεύρεσης της απαραίτητης δύναμης που χρειάζεται να συγχωρέσουμε, κυρίως μέσα μας, όσους μας πλήγωσαν, ακόμα κι αν δεν είναι σίγουρο ότι αξίζουν τη συγγνώμη μας. Η μεγαλοψυχία, η καλοσύνη, η ανωτερότητα και η συμπόνια που θα δείξουμε, σε κάθε περίπτωση, στο τέλος ως αποδέκτη θα έχουν εμάς καθώς θα κάνουν καλό στην ψυχή μας.

Επίσης, με την όψη αυτή θα έχουμε και έντονα όνειρα που θα αντικατοπτρίζουν τις βαθιές επιθυμίες μας ή ακόμα και όνειρα που θα μας δείξουν τον τρόπο δράσης μας ενώ, δεδομένου ότι η διαίσθησή μας θα είναι ιδιαίτερα έντονη, καλό θα είναι να φροντίσουμε να την ακολουθήσουμε. Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές μας σχέσεις, εκτός από την ψυχική και την πνευματική επαφή, η σωματική θα είναι αυτή που στο τέλος θα λειτουργήσει με θεραπευτικό τρόπο στην ψυχή μας.

 

ΚΡΙΟΣ

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις σας, τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές και δε θα βγείτε χαμένοι. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά τους οικονομικούς σας στόχους ενώ τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε ένα νέο άνοιγμα που θα σας βοηθησει να εξελιχθείτε. Αισθηματικά, το πάθος επιστρέφει δυναμικά σε μια παλιά σχέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σας να μπείτε στη θέση του/της συντρόφου σας και να καταλάβετε το πώς σκέφτεται και πώς νιώθει, σε συνδυασμό με την αναβίωση της ερωτικής σας ζωής, θα λειτουργήσει θεραπευτικά και θα σας φέρει πιο κοντά. Αφιερώστε χρόνο στην επικοινωνία και στην ενίσχυση των σχέσεών σας, ενώ μην παραμελείτε την ανάγκη για φροντίδα και περιποίηση του εαυτού σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επαγγελματική σας ζωή προχωράει δυναμικά και η καριέρα σας έχει ανοδική πορεία. Αυτό θα βελτιώσει τα εισοδήματά σας και θα σας γεμίσει με ζωτική ενέργεια, την οποία θα διοχετεύσετε σε άλλους τομείς της ζωής σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να εξερευνήσετε νέες ευκαιρίες και να αναπτύξετε τις ικανότητές σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έντονη δημιουργικότητα και η διάθεσή σας να προωθήσετε φιλόδοξα σχέδια θα λειτουργήσουν ανανεωτικά πάνω σας. Αισθηματικά, θα είστε γοητευτικοί και απλά ακαταμάχητοι, προκαλώντας θετικές αλλαγές στις σχέσεις σας και στο περιβάλλον σας.

 

ΛΕΩΝ

Η οικογενειακή σας ζωή και η σχέση με το ταίρι σας θα σας προσφέρουν αγάπη, φροντίδα και ασφάλεια. Η ηρεμία που λαχταράτε δεν είναι μακριά και θα σας προσφέρει μια ανάσα. Επαγγελματικά, μια μεγάλη ευκαιρία καραδοκεί αρκεί να είστε σε θέση να τη δείτε. Αισθηματικά, θα βιώσετε μια επανασύνδεση και αναζήτηση για συναισθηματική ασφάλεια, μόνο που δεν είναι σίγουρο πως θα σας δοθεί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε και περάστε όμορφες στιγμές με φίλους και το ταίρι σας. Χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια και να δημιουργήσετε νέες συνδέσεις. Όσα σας φαίνονται ακατόρθωτο να γίνουν, να θυμάστε πως βρίσκονται στο χέρι σας και σκοπό έχουν να σας ξεκουνήσουν.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας θα βελτιωθούν και θα επιζητήσετε συναισθηματική ασφάλεια. Παράλληλα, θα εργαστείτε για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης και για την εξερεύνηση νέων επαγγελματικών ευκαιριών. Ίσως να είναι τώρα η στιγμή να ξεκινήσετε κάτι δικό σας, που θα σας προσφέρει ευκαιρίες να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στη διοίκηση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα ενισχύσουν τις εσωτερικές σας ανάγκες και θα σας βοηθήσουν να αναζητήσετε εσωτερική ισορροπία. Είναι μια ήρεμη περίοδος για εσάς, ενώ τα πράγματα σας έρχονται αρκετά βολικά. Κατανοήστε τα συναισθήματά σας και επιδιώξτε την εσωτερική σας ευτυχία με τον άνθρωπο που στέκεται εδώ και καιρό δίπλα σας και περιμένει να τον προσέξετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί και να ακούτε τη διαίσθησή σας. Μια επαγγελματική συμφωνία μπορεί να απαιτήσει προσοχή. Στο προσωπικό επίπεδο, εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και τις ανάγκες σας. Κρατάτε καιρό μέσα σας όσα αισθάνεστε και τώρα είναι η στιγμή να εκφραστείτε ελεύθερα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα δώσετε και θα λάβετε υποστήριξη από το περιβάλλον σας και θα επικεντρωθείτε σε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Αναπτύξτε τις ικανότητές σας και εξερευνήστε νέους τομείς. Είναι πολύς ο καιρός που νιώθετε πως έχετε κολλήσει στα ίδια κι έχετε δίκιο. Ακόμα και συναισθηματικά πρέπει να πάρετε ρίσκα που υπόσχονται να σας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη ζωή σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καριέρα σας βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θα έχετε την υποστήριξη των αγαπημένων σας. Επιδιώξτε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Σε σχέση με τα αισθηματικά σας, τώρα είναι η στιγμή να κάνετε ένα βήμα πίσω και να εξετάσετε τι ακριβώς επιθυμείτε από τη ζωή σας με το ταίρι σας. Είναι σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει;

 

ΙΧΘΕΙΣ

Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε νέες ευκαιρίες και να ανταποκριθείτε στις εσωτερικές σας ανάγκες. Βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία και αφήστε την ευαισθησία σας να σας οδηγήσει σε νέες εμπειρίες και σχέσεις. Οικονομικά είναι μια περίοδος λίγο σφιχτή, όμως αρκεί να έχετε υπομονή και να κάνετε καλή διαχείριση κι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

 

Πηγή: Αstrology.gr

 

Πηγή: MyAstro