Η αστρολογία αποτελεί εδώ και πολύ καιρό πηγή γοητείας και ίντριγκας, προσφέροντας πληροφορίες για την προσωπικότητα, τη συμπεριφορά, ακόμη και τη συμβατότητά μας με τους άλλους, διερευνώντας θέματα όπως ο έρωτας και το σ3ξ και η σ3ξουαλική συμβατότητα. Σύμφωνα με την αστρολογία, τα ζώδιά μας μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του πόσο σ3ξουαλικά συμβατοί είμαστε με τους συντρόφους μας και σε πράγματα όπως ο γάμος και το διαζύγιο. Σε αυτό το άρθρο, θα εμβαθύνουμε στα 12 ζώδια και το πόσο ταιριάζουν σ3ξουαλικά με διαφορετικά ζώδια, ρίχνοντας φως στις πιθανές δυναμικές μεταξύ των συντρόφων και το ποιες είναι πιο πιθανό να σας φτάσουν στα ουράνια. 

 

1. Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός είναι γνωστός για την παθιασμένη και περιπετειώδη φύση του. Μπορεί να είναι ατρόμητοι στο κρεβάτι και τους αρέσει να παίρνουν τα ηνία, δείχνοντας τις ηγετικές τους ικανότητες. Τα ζώδια σ3ξουαλικής συμβατότητας με τον Κριό είναι ο Λέων και ο Τοξότης, καθώς τα ζώδια αυτά μοιράζονται τον ενθουσιασμό τους για περιπέτεια και ενθουσιασμό στην κρεβατοκάμαρα. Ωστόσο, μπορεί να συγκρουστούν με τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω, οι οποίοι μπορεί να βρουν την παρορμητική φύση του Κριού λίγο υπερβολική.

Turn on: Πονηρά λόγια, άτακτες, ιδέες

Turn off: Ονειρικές, ρομαντικές σκηνές και κλισέ εκφράσεις αγάπης

 

2. Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Το ζώδιο του Ταύρου συμπεριλαμβάνει ανθρώπους που μπορούν να είναι αισθησιακοί και να απολαμβάνουν τα ωραία πράγματα στη ζωή. Ζώδια σ3ξουαλικής συμβατότητας με τους Ταύρους είναι ο Παρθένος και ο Αιγόκερως, που εκτιμούν τον αισθησιασμό και την υπομονή τους. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις αν ένας Ταύρος κάνει σ3ξ με Λέοντα και Υδροχόο, καθώς ο Ταύρος μπορεί να βρει προκλητική την ανάγκη του Λέοντα για προσοχή και την αποστασιοποίηση του Υδροχόου.

Turn on: Τους αρέσει να αποπλανιούνται αργά κι απολαμβάνουν το ρομαντισμό πίσω από το σ3ξ, όσο και την ίδια τη σ3ξουαλική πράξη.

Turn off: Το δράμα της σχέσης

 

3. Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι μπορεί να είναι περίεργοι και παιχνιδιάρηδες, γεγονός που τους κάνει ανοιχτούς σε πειραματισμούς. Τώρα, ζώδια σ3ξουαλικής συμβατότητας με τους Διδύμους είναι ο Ζυγός και ο Υδροχόος, που μοιράζονται τη διανοητική τους προσέγγιση στην οικειότητα. Ωστόσο, οι Δίδυμοι μπορεί να δυσκολευτούν με την Παρθένο και τους Ιχθείς, οι οποίοι μπορεί να βρουν εξαντλητική τη συνεχή ανάγκη τους για αλλαγή και διέγερση.

Turn on: Φλερτ

Turn off: Έλλειψη διασκέδασης στη σχέση

 

4. Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι μπορεί να είναι περιποιητικοί και συναισθηματικοί, αναζητώντας βαθιές συναισθηματικές συνδέσεις στις σ3ξουαλικές τους επαφές, αφήνοντας ελάχιστες πιθανότητες να έχουν ένα one-night stand. Είναι σ3ξουαλικά συμβατοί με τον Σκορπιό και τους Ιχθείς, οι οποίοι μπορούν να ταιριάξουν με τη συναισθηματική τους ένταση. Ωστόσο, μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις με τον Κριό και τον Τοξότη, καθώς ο Καρκίνος μπορεί να βρει ενοχλητική την παρορμητικότητά τους και την έλλειψη συναισθηματικού βάθους.

Turn on: Δέσμευση κι αμοιβαία ικανοποίηση

Turn off: Έλλειψη πρωτοβουλίας στη σχέση

 

5. Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Λέων μπορεί να είναι παθιασμένος και του αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Εφόσον οι Λέοντες έχουν μια ρητή αναγνώριση του πόσο καλά αποδίδουν, μπορούν με ευκολία να οδηγήσουν τους συντρόφους τους στον παράδεισο. Τα ζώδια που είναι συμβατά σ3ξουαλικά με τον Λέοντα είναι ο Κριός και ο Τοξότης, οι οποίοι μπορούν να ταιριάξουν με τη φλογερή τους ενέργεια. Ωστόσο, μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις αν ο Λέων είναι με Ταύρο και Σκορπιό, καθώς ο Λέων μπορεί να βρει τον Ταύρο πολύ πεισματάρη και τον Σκορπιό πολύ κτητικό.

Turn on: Φλερτ, ευαλωτότητα

Turn off: Κριτική, έλλειψη αναγνώρισης, εγωισμός

 

6. Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ο Παρθένος μπορεί να είναι προσανατολισμένος στη λεπτομέρεια και μπορεί να επιδιώκει την τελειότητα σε όλες τις πτυχές της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της απόλαυσης του σ3ξ. Σ3ξουαλικά συμβατά ζώδια με την Παρθένο είναι ο Ταύρος και ο Αιγόκερως, που εκτιμούν την προσοχή τους στη λεπτομέρεια. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με τους Διδύμους και τους Τοξότες, καθώς ο αυθορμητισμός και η έλλειψη οργάνωσης των Παρθένων μπορεί να τους προκαλέσει.

Turn on: Πράοι σύντροφοι

Turn off: Ψέματα και χειραγώγηση

 

7. Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ο Ζυγός μπορεί να είναι γοητευτικός κι εκτιμά την αρμονία στις σχέσεις, συμπεριλαμβανομένης της κρεβατοκάμαρας. Ζώδια σ3ξουαλικής συμβατότητας με τον Ζυγό είναι οι Δίδυμοι και ο Υδροχόος, οι οποίοι μοιράζονται την αγάπη τους για την επικοινωνία και την ισορροπία. Ωστόσο, μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις αν ένας Ζυγός είναι με Καρκίνο και Αιγόκερω, καθώς ο Ζυγός μπορεί να βρει την κυκλοθυμία του Καρκίνου και τη σοβαρότητα του Αιγόκερου προκλητική.

Turn on: Εκπλήξεις, δοκιμή νέων πραγμάτων στην κρεβατοκάμαρα

Turn off: Έλλειψη πάθους, παραδοσιακό σ3ξ

 

8. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός μπορεί να είναι έντονος και παθιασμένος, αναζητώντας βαθιές συναισθηματικές και σωματικές σχέσεις. Ζώδια σ3ξουαλικής συμβατότητας με τον Σκορπιό είναι ο Καρκίνος και οι Ιχθείς, που μπορούν να ταιριάξουν με την έντασή τους. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις αν ο Σκορπιός είναι με Λέοντα και Υδροχόο, καθώς ο Σκορπιός μπορεί να βρει τον Λέοντα πολύ απαιτητικό και τον Υδροχόο πολύ αποστασιοποιημένο.

Turn on: Καταλαβαίνουν πραγματικά το νόημα της έκφρασης της αγάπης μέσω του σ3ξ.

Turn off: Απιστία και ανεντιμότητα.

 

9. Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι Τοξότες είναι περιπετειώδεις και τους αρέσει να εξερευνούν νέους ορίζοντες, ακόμη και στην κρεβατοκάμαρα, και κάποιοι μπορεί να τους αποκαλούν ακόμη και παθιασμένους εραστές. Ζώδια σ3ξουαλικής συμβατότητας με τον Τοξότη είναι ο Κριός και ο Λέων, που μοιράζονται τον ενθουσιασμό τους για περιπέτεια. Ωστόσο, μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις αν ένας Τοξότης είναι με Παρθένο και Ιχθύ, καθώς ο Τοξότης μπορεί να βρει την ανάγκη της Παρθένου για τάξη και τη συναισθηματική ένταση των Ιχθύων προκλητική.

Turn on: Μπορεί να θέλουν να φύγουν για μια περιπέτεια από καιρό σε καιρό

Turn off: Βαρετοί άνθρωποι και προβλέψιμες συμπεριφορές

 

10. Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Αιγόκερως μπορεί να είναι πειθαρχημένος και να εκτιμά τη σταθερότητα σε όλες τις πτυχές της ζωής. Ζώδια σ3ξουαλικής συμβατότητας με τον Αιγόκερω είναι ο Ταύρος και η Παρθένος, που εκτιμούν τη δέσμευση και την αξιοπιστία τους. Ωστόσο, μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις αν ένας Αιγόκερως είναι με Κριό και Υδροχόο, καθώς ο Αιγόκερως μπορεί να βρίσκει τον Κριό πολύ παρορμητικό και τον Υδροχόο πολύ αντισυμβατικό.

Turn on: Συνεχής υποστήριξη

Turn off: Υποκρισία κι επίδειξη σε μια σχέση

 

11. Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο Υδροχόος μπορεί να είναι ανεξάρτητος και μπορεί να εκτιμά τις πνευματικές σχέσεις. Ζώδια σ3ξουαλικής συμβατότητας με τον Υδροχόο είναι οι Δίδυμοι και ο Ζυγός, οι οποίοι μοιράζονται την αγάπη τους για την επικοινωνία και την καινοτομία. Ωστόσο, μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις αν ένας Υδροχόος είναι με Ταύρο και Σκορπιό, καθώς ο Υδροχόος μπορεί να βρίσκει τον Ταύρο πολύ παραδοσιακό και τον Σκορπιό πολύ έντονο.

Turn on: Είναι ευέλικτοι ως εραστές και είναι έτοιμοι για τα πάντα, αρκεί να είναι διασκεδαστικό

Turn off: Είναι απαιτητικοί

 

12. Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθείς μπορεί να είναι ευαίσθητοι και ενσυναισθητικοί, αναζητώντας συναισθηματικό βάθος στις σ3ξουαλικές τους επαφές. Είναι πιο συμβατοί με τον Καρκίνο και τον Σκορπιό, οι οποίοι μπορούν να ταιριάξουν με τη συναισθηματική τους ένταση. Ωστόσο, μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις αν ένας Ιχθύς είναι με Δίδυμους και Τοξότες, καθώς οι Ιχθύες μπορεί να βρουν προκλητική την ανάγκη των Διδύμων για ποικιλία και τη συναισθηματική αποστασιοποίηση του Τοξότη.

Turn on: Τείνουν να είναι πολύ συναισθηματικοί και έτσι μπορούν να απολαύσουν να δίνουν και να παίρνουν στοργή στην κρεβατοκάμαρα

Turn off: Έλλειψη προσοχής κι ελευθερία να κάνουν τρελά πράγματα