pakikxs

Όλοι κατά τη διάρκεια της ζωής μας έχουμε ακούσει ή διαβάσει ρεκόρ που έχουν καταγραφεί σε διάφορους τομείς όπως ο αθλητισμός και η μαγειρική. Μάλιστα κάποιες φορές ίσως τα ζηλέψαμε κι επιθυμήσαμε να είμαστε εμείς αυτοί που τα έχουν καταφέρει.

Δε θα μπορούσε, λοιπόν, να εξαιρεθεί από αυτή τη διαδικασία καταγραφής ένας από τους πιο φλέγοντες τομείς, ο οποίος μάλιστα -ίσως περισσότερο από άλλους- προσφέρει γόνιμο έδαφος για επιδόσεις, αποτελέσματα κι επίκτητα χαρακτηριστικά άξια απόδοσης ρεκόρ. Ο λόγος ασφαλώς για το σ3ξ.

Πάμε να δούμε μαζί 20 από τα πιο ιδιαίτερα ρεκόρ που έχουν καταγραφεί γύρω από το σ3ξ -πιστέψτε με, υπάρχουν αρκετά παραπάνω.

 

1. Ο μεγαλύτερης διάρκειας αυνανiσμός που έχει καταγραφεί ως σήμερα κράτησε 9 ώρες και 58 λεπτά. Είναι καλά ο άνθρωπος; Λογικά μετά απ‘ αυτό πρέπει να του μαράθηκε και να έγινε σαν σταφίδα.

 

2. Η Αμερικανίδα Liza Sparks το 2014 έκανε σ3ξ με 919 άντρες σε μια μέρα. Όντως τώρα ή είναι σαν τη δήλωση γνωστού μοντέλου/ηθοποιού που περηφανεύεται ότι πήγε με 4.000 γυναίκες;

 

3. Η γυναίκα με τους περισσότερους οργaσμούς σε μία μέρα μέτρησε όχι έναν, όχι δύο, ούτε τρεις, αλλά 134. Το συγκεκριμένο ρεκόρ καταγράφηκε σε έρευνα των Αμερικανών επιστημόνων William Hartmann και Marylin Fithian, στην οποία συμμετείχαν περίπου 700 άτομα. Κι εμείς παλεύουμε και ιδρώνουμε τη φανέλα για έναν άντε δύο το πολύ.

 

4. Στην ίδια έρευνα συμμετείχε άντρας, ο οποίος κορύφωσε 16 φορές σε 3 λεπτά. Παιδιά κάτι κάνουμε λάθος, να ξέρετε, ή μας τρολάρουν αυτοί που διεξήγαγαν την έρευνα.

 

5. Το ρεκόρ της μακρύτερης σε απόσταση εκσπ3ρμάτισης ανήκει στον Horst Schulz με 5,76 μέτρα. Τύφλα να έχει ο Τεντόγλου. Μάλιστα έφτασε σε ύψος 3,5 μέτρων. Κύριε Schulz μου, μήπως να τα γράψετε στον στίβο;

 

6. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία πρωταγωνιστής ταινιών για ενήλικες, όπως καταγράφηκε το 2016, ήταν τότε 80 ετών. Ο λόγος για τον Shigeo Tokuda, ο οποίος μπήκε στη βιομηχανία του σ3ξ το 1994, όντας ήδη 59 ετών. Ποτέ δεν είναι αργά, θα πω εγώ.

 

7. Η μεγαλύτερη iερoδουλη, όπως καταγράφηκε το 2018, είναι η Sheila Vogel Coupe στη Βρετανία. Το 2018 ήταν 89 ετών και τουλάχιστον έως το 2021 εργαζόταν ακόμη. Μάλιστα ζητούσε για τις υπηρεσίες της 250 ευρώ την ώρα.

 

8. Αντίστοιχα, οι γηραιότερες δίδυμες iερoδουλες είναι οι Ολλανδές Martine και Louise Fokkens. Ξεκίνησαν τη δουλειά σε ηλικία 20 ετών και σταμάτησαν στα 70 τους.

 

9. Σύμφωνα με τη Βρετανή σ3ξολόγο και καθηγήτρια, Vernon Coleman, ένα ζευγάρι κατάφερε να κάνει σ3ξ επί 15 ώρες. Συνεχόμενα; Δεν τους πόνεσε το γοφί τους καλέ;

 

10. Το φιλί με τη μεγαλύτερη διάρκεια καταγράφηκε από δύο συντρόφους στην Ταϊλάνδη και κράτησε 58 ώρες, 35 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα.

 

11. Η αργεντίνικη ταινία “El Sartorio”, η οποία γυρίστηκε το 1907, είναι η παλαιότερη ταινία ενηλίκων.

 

12. Το μεγαλύτερο π3ος μήκους 48 εκατοστών ανήκει στον Μεξικάνο Roberto Esquivel Cabrera. Μάλιστα σε στύσh έφτανε στο γόνατό του. Σίγουρα δεν μπορεί να βάλει σορτς κι αυτό είναι πρόβλημα.

 

13. Το μικρότερο π3ος σε στύσh είναι 1 εκατοστό. Για ευνόητους λόγους προτιμήθηκε η ανωνυμία στο συγκεκριμένο ρεκόρ.

 

14. Το πιο βαρύ γυναικείο στήθος ανήκει στην πρωταγωνίστρια ταινιών για ενήλικες, Anne Hawkins-Turner, αφού κάθε μαστός ζυγίζει 30 κιλά. Αυτό δεν είναι στήθος, δολοφονiκό όπlo είναι.

 

15. Η Tatiata Kozhevnikova έχει τον πιο δυνατό κoλπο στον κόσμο, αφού σήκωσε με τους μύες της περιοχής αυτής μπάλα 14 κιλών. Δικαίως λένε, λοιπόν, ότι το νινί σέρνει καράβι.

 

16. Η ταχύτερη εκσπ3ρμάτιση που έχει καταγραφεί φτάνει τα 69 χλμ/ώρα. Ελπίζω να έχει καλό σημάδι ο κάτοχος, γιατί αλλιώς θα βγάλει κανένα μάτι.

 

17. Το μεγαλύτερο όργiο του κόσμου έγινε στην Ιαπωνία και συμμετείχαν 500 άτομα, 250 άντρες και 250 γυναίκες. Το συμβάν έλαβε χώρα σε μια αποθήκη και μάλιστα καταγράφηκε από αρκετά τηλεοπτικά συνεργεία, ασφαλώς συναινετικά από όλους τους συμμετέχοντες.

 

18. Το μεγαλύτερο μουσείο π3ους στον κόσμο βρίσκεται στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας. Άνοιξε το 1997 και σήμερα περιέχει περισσότερα από 300 δείγματα διαφόρων ειδών.

 

19. Η Valentina Vassilyev γέννησε 27 φορές, 16 φορές δίδυμα, επτά φορές τρίδυμα και τέσσερις φορές τετράδυμα.

 

20. Ο άντρας που ξεκούμπωσε τα περισσότερα σουτιέν από γυναίκες μέσα σε ένα λεπτό κατάφερε να φτάσει τα 20. Τζόι, εσύ είσαι;

Συντάκτης: Μαρία Πακιακιό
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γ.