Η ερώτηση κάθε φορά που εδώ στο pillowfights προτείνουμε μια νέα στάση, είναι «μα γιατί να το κάνουμε αυτό;». Καταρχάς, γιατί είναι ενδιαφέρον. Κατά δεύτερον, γιατί η εξερεύνηση στο κρεβάτι μπορεί επίσης να ενισχύσει τη συναισθηματική οικειότητα και να ενθαρρύνει τους συντρόφους να αναλάβουν δράση, να γίνουν πιο δυναμικοί και να αναπτυχθούν μαζί.  Το να δοκιμάζετε νέες στάσεις θα ενισχύσει την ευαλωτότητα του ενός με τον άλλον μέσα κι έξω από την κρεβατοκάμαρα. Στο τέλος, θα διαπιστώσετε ότι η σχέση σας θα αποκτήσει μια επιπλέον δόση εμπιστοσύνης. Γι’ αυτό και σήμερα, προτείνουμε 3 και πλαγιαστές για τα μάτια σας μόνο.

 

1. Πλάγιο 69 

Πώς να το κάνετε: Και οι δύο σύντροφοι ξαπλώνουν στο πλάι, με το στόμα τους στραμμένο ο ένας προς τα γεννητικά όργανα του άλλου. Μπορείτε επίσης να σηκώσετε ο ένας τους μηρούς του άλλου για ευκολότερη πρόσβαση, αν με πιάνετε…

Γιατί: Αν σας αρέσει το spooning και το 69-ing, αυτή η στάση φέρει τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους: Μπορείτε να απολαύσετε όλη την άνεση του να ξαπλώνετε στο πλάι με αμοιβαία στοματική δράση. Τι να μη σ’ αρέσει λοιπόν;

Κάντε το πιο καυτό: Με αυτή τη στάση, τα μαξιλάρια του σ3ξ είναι ο καλύτερός σας φίλος. Τοποθετήστε ένα ανάμεσα στους μηρούς σας για να κρατάτε τα πόδια σας ανοιχτά, ή τοποθετήστε ένα κάτω από τον λαιμό σας για να μην κουράζεται το κεφάλι σας.

 

2. Πρέτσελ

Πώς να το κάνετε: Ο σύντροφος που δέχεται τη δράση ξαπλώνει στο πλάι. Στη συνέχεια, ο παρτενέρ που κάνει τη δράση, γονατίζει ανάμεσα στους μηρούς του, καλύπτοντας το κάτω πόδι του. Το πάνω πόδι του δέκτη, στη συνέχεια, ακουμπά σε έναν από τους μηρούς του δότη.

Γιατί: Με τη στάση pretzel dip, έχετε τη βαθύτερη διείσδuση του doggy style, ενώ παράλληλα μπορείτε να έχετε οπτική επαφή με τον σύντροφό σας. Οι κάτοχοι aιδοίου που δεν αγαπούν ένα σταθερό μοτίβο διείσδuσης μπορούν, εναλλακτικά, να έχουν τον δότη να τρίβεται πάνω τους, διεγείροντας την κλειτορίδ@ τους.

Κάντε το πιο καυτό: Προσθέστε σφιγκτήρες θhλών στο μείγμα ή πάρτε ένα παγάκι και χρησιμοποιήστε το στις θhλές σας ή του συντρόφου σας.

 

3. Κατσαβίδι

Πώς να το κάνετε: Ο δέκτης θα πρέπει να στηρίζεται στο γοφό και το αντιβράχιό του και να πιέζει τους μηρούς του μαζί. Ο παρτενέρ που κάνει τη διείσδuση στέκεται και καβαλικεύει τον δέκτη, μπαίνοντας από πίσω.

Γιατί: Κρατώντας τα πόδια του πιεσμένα μαζί κατά τη διάρκεια αυτής της σ3ξουαλικής στάσης, ο δέκτης επιτρέπει ένα πιο σφιχτό κράτημα του δότη καθώς αυτός εισέρχεται κι έτσι δίνει την αίσθηση μια πολύ σφιχτήε επαφής.

Κάντε το πιο καυτό: Αντί να αφήσει τον δότη να κάνει όλη τη δουλειά, ο δέκτης μπορεί να δοκιμάσει να σπρώξει ελαφρά τους γοφούς του για να ταιριάζει με τον ρυθμό.