Η στάση tabletop ή αλλιώς, «πάνω σε τραπέζι» είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βγείτε από την κρεβατοκάμαρα και να εξερευνήσετε πώς είναι να το κάνετε σε άλλους χώρους, όπως η τραπεζαρία, η κουζίνα ή το σαλόνι. Οπουδήποτε υπάρχει τραπέζι, μπορείτε να αποκομίσετε τα οφέλη αυτής της έντονης στάσης που υπόσχεται πολύ δυνατούς οργ@σμούς.

Ως όρθια σ3ξουαλική στάση, η στάση tabletop είναι καταλληλότερη για όσους δεν τους πειράζει λίγη παραπάνω δύναμη στην κρεβατοκάμαρα. Από άποψη κινησιολογίας, ο διεισδ@τικός σύντροφος θα κάνει την περισσότερη δουλειά, ενώ ο σύντροφος που βρίσκεται από κάτω μπορεί να έχει να αντιμετωπίσει μια ελαφρώς άβολη επιφάνεια από κάτω του. Αν και, αν είστε προετοιμασμένοι να αφιερώσετε χρόνο για να το κάνετε να δουλέψει, αξίζει τον κόπο.

 

Ποια είναι η στάση του σ3ξ σε τραπέζι;

Το tabletop είναι μια εξαιρετική όρθια στάση σ3ξ. Η κίνηση περιλαμβάνει τον έναν σύντροφο να ξαπλώνει ή να κάθεται σε ένα τραπέζι ή σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια, στο ύψος των γοφών. Ο άλλος σύντροφος διεισδ@ει και στέκεται μπροστά όρθιος ενώ σκύβει πάντα ελαφρά. Ο σύντροφος που δέχεται τη διείσδ@ση μπορεί είτε να τεντώσει τα πόδια του μέχρι τους ώμους του συντρόφου του είτε να τα κρατήσει ανοιχτά εκατέρωθεν των γοφών του συντρόφου του.

 

Γιατί να τη δοκιμάσετε:

1. Προσθέτει ποικιλία στη σ3ξουαλική σας ζωή

Αν δεν έχετε δοκιμάσει καμία όρθια στάση σ3ξ στο παρελθόν, το tabletop είναι μια πολύ καλή στάση για να δοκιμάσετε και να συνηθίσετε την ιδέα. Επιπλέον, αν δεν έχετε συνηθίσει να βγάζετε τη δραστηριότητα του σ3ξ από την κρεβατοκάμαρα, θα μπορούσε πραγματικά να βοηθήσει να ζωντανέψουν τα πράγματα και σε άλλους χώρους.

 

2. Προσφέρει βαθύτερη διείσδ@ση

Η προς τα κάτω γωνία του διεισδ@τικού συντρόφου προς τον δέκτη κάνει τη στάση ιδανική για βαθύτερη διείσδ@ση, κι είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσους αγαπούν την ενισχυμένη διέγερση του σημείου G κατά τη διάρκεια του σ3ξ. Καθώς το γυναικείο σημείο G βρίσκεται στο πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου, είναι μια στάση που κεντράρει όσο καμία άλλη.

 

3. Προσφέρει την ευκαιρία για κλειτ@ριδικό παιχνίδι

Αλλά η διείσδυση στο σημείο G δεν είναι το μόνο στυλ διέγερσης που υπάρχει στο μενού με τη στάση σεξ tabletop. Εφόσον οι δύο σύντροφοι είναι στραμμένοι ο ένας προς τον άλλον, αυτό επιτρέπει περισσότερα φιλιά κι αγγίγματα αλλά και εύκολη πρόσβαση για κλειτ@ριδικό παιχνίδι, προσβάσιμο και από τους δύο συντρόφους.