Από όλες τις στάσεις στο ρεπερτόριό σας, το doggυ style μπορεί να έχει μια (αδικαιολόγητα) κακή φήμη. Σίγουρα, δεν είναι ακριβώς χαλαρωτικό: Τα χέρια σας μπορεί να κουραστούν και τα γόνατά σας μπορεί να πονέσουν. Αλλά όταν γίνεται σωστά (και με τη βοήθεια κάποιων ερωτικών παιχνιδιών), το doggυ style μπορεί να είναι πραγματικά υπέροχο.

«Μπορείτε να έχετε τη βαθύτερη δυνατή διείσδ@ση σε αυτή τη στάση και μπορείτε επίσης να φτάσετε στο σημείο G», αναφέρει η Ava Cadell, PhD, κλινική σ3ξολόγος, πιστοποιημένη σύμβουλος σ3ξ από την AASECT και συγγραφέας του Neuroloveology. Επιπλέον, για μερικούς ανθρώπους, το να είσαι στα τέσσερα και να μπαίνεις από πίσω -ο πιο βασικός ορισμός του doggy, που προφανώς προέρχεται από τον τρόπο που ζευγαρώνουν οι ίδιοι οι σκύλοι- μπορεί να είναι και διανοητικά διεγερτικό.

Από τη μία πλευρά, η έλλειψη πίεσης του να κοιτάζετε στα μάτια τον σύντροφό σας μπορεί πραγματικά να διευκολύνει τον οργ@σμό. Από την άλλη, ο σύντροφος που δέχεται τη διείσδ@ση μπορεί να απολαύσει την αίσθηση ότι κυριαρχείται από τον διεισδ@τικό σύντροφο, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μια ήπια είσοδο στο kinky ή μπιντιεσεμ σ3ξ.

 

Πώς μοιάζει το παραδοσιακό doggυ style;

Το κλασικό doggυ style περιλαμβάνει τον έναν σύντροφο να στέκεται στα τέσσερα, ενώ ο άλλος σύντροφος είναι γονατιστός και εισέρχεται στον πρώτο από πίσω με το π3ος του ή το strap-on.

Άλλες παραλλαγές περιλαμβάνουν το σκύψιμο πάνω από το κρεβάτι ενώ ο σύντροφός σας μπαίνει από πίσω, καθώς και διάφορες αλλαγές στις θέσεις των ποδιών και των χεριών για να αλλάξετε τη γωνία. Δεδομένου ότι όντως δεν είστε σκύλος, έχετε πολλές και διαφορετικές ιδέες στο πιάτο σας για το πώς θα γίνει αυτή η στάση- οπότε ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε, με αυτές τις συμβουλές:

 

1. Ξεκινήστε με τα προκαταρκτικά

Αν έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν το doggυ style και το βρήκατε είτε άβολο είτε επώδυνο -κάτι που συνήθως δε συναντάται σε άλλους τύπους στάσεων-, είναι πιθανό να οφείλεται στο ότι το σώμα σας δεν έχει προετοιμαστεί γι’ αυτό. Επειδή το doggυ είναι μια βαθιά και άρα έντονη στάση, ειδικά αν ο σύντροφος που μπαίνει είναι προσοντούχος, μπορεί να πονέσει τον παρτενέρ του. Πρέπει να τιμήσετε τα προκαταρκτικά πριν οτιδήποτε άλλο, για να πάει καλά αυτή η ιστορία.

Για να προετοιμαστείτε αυτολιπανθείτε, περάστε τουλάχιστον 10 με 20 λεπτά χαριεντιζόμενοι, αγγίζοντας διάφορες ερωτογενείς ζώνες και κάνοντας ό,τι άλλο σας ανάβει. Ίσως αυτό να σημαίνει να κάνετε μασάζ ο ένας τον άλλον, να απευθύνετε βρώμικα λόγια ή να φορέσετε τα αγαπημένα σας σ3ξι εσώρουχα.

 

2. Κατακόρυφη θέση

Η αρχική στάση doggυ style (στα τέσσερα) μπορεί να είναι υπέροχη για λίγο, αλλά τελικά τα γόνατά σας αρχίζουν να το νιώθουν. Πολλοί παρτενέρ που δέχονται τη διείσδ@ση παραπονιούνται ότι πονάνε τα γόνατά τους ή ότι πονάει η πλάτη ή ο αυχένας τους. Διορθώστε το αυτό -και εξακολουθείτε να αποκομίζετε όλα τα οφέλη του doggυ style- σηκώνοντας τα πόδια σας σε όρθια στάση. Σταθείτε όρθιοι κι ακουμπήστε ελαφρά προς τα εμπρός σε έναν τοίχο ή σκύψτε πάνω σε ένα τραπέζι ή ένα γραφείο.

 

3. Ή ξαπλώστε (εντελώς) 

Βαρεθήκατε να είστε ακουμπισμένοι στα χέρια και στα γόνατα; Δοκιμάστε να ξαπλώσετε μπρούμυτα, με ή χωρίς μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη του συντρόφου που δέχεται τη διείσδ@ση κι από πάνω του ο παρτενέρ του, κι απολαύστε το πιο χαλαρό doggυ style που έχετε κάνει ποτέ.