Ας αντιμετωπίσουμε μαζί τα γεγονότα. Δύσκολα το καλύτερο σ3ξ της ζωής σου θα κρατήσει 3 λεπτά με το ρολόι. Κι ενώ υπάρχουν ζευγάρια εκεί έξω που έχουν βρει τις καλύτερες στάσεις για να μεγιστοποιήσουν την ευχαρίστηση, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν μια, ας το πούμε “ψεκάστε σκουπίστε” εμπειρία, με το ταίρι τους.

Αν αυτό είναι ένα ζήτημα που συμβαίνει τακτικά, η επέκταση της σ3ξουαλικής σας αντοχής και του χρόνου σας στο κρεβάτι είναι μια επένδυση για να αποδώσετε καλύτερα.Ένας αρκετά εύκολος τρόπος για να διαρκέσει περισσότερο το σ3ξ είναι η δοκιμή νέων στάσεων. Ένας άλλος τρόπος (για το ανδρικό κοινό) είναι να ενισχύσετε τους μύες του πυελικού σας εδάφους και να υποβληθείτε σε ασκήσεις ενδυνάμωσης. Ας επικεντρωθούμε στο πρώτο κι ας δούμε τις στάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε κρεβάτια που θα διαρκούν και θα διαρκούν και θα διαρκούν, ως το μεγάλο φινάλε.

 

1. Spooning

Επειδή η θέση δυσκολεύει τη γρήγορη διείσδυση, το spooning είναι ένας καλός τρόπος για να κρατήσετε περισσότερο στο κρεβάτι. Θα μπορούσε να πάει κάπως έτσι: Εσείς και το ταίρι σας είστε σφιχτά αγκαλιασμένοι, με τα σώματα δίπλα-δίπλα και κοντά μεταξύ τους. Δεδομένου ότι είστε και οι δύο ξαπλωμένοι στο πλάι, δεν μπορείτε να μετακινήσετε άνετα ή να σπρώξετε γρήγορα τη λεκάνη σας. Αντ’ αυτού, αναγκάζεστε να κάνετε προσεκτικούς ελιγμούς με το π3ος σας, αποσπώντας την προσοχή από την επιθυμία να τελειώσετε πολύ νωρίς.

Σε γενικές γραμμές, το spooning είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποτρέψετε τον εαυτό σας από το να φτάσει σε οργασμό πολύ νωρίς. Η στάση εξακολουθεί να περιλαμβάνει οικεία αγγίγματα και διεγερτικές κινήσεις, με τη μόνη διαφορά ότι οι άνδρες δεν μπορείτε να κάνετε έντονες ωθήσεις της λεκάνης.

 

2. Cowgirl

Κάθε φορά που ο άνδρας έχει περιορισμένο εύρος κινήσεων, γίνεται σημαντικά πιο δύσκολο γι’ αυτόν να τελειώσει. Η στάση cowgirl είναι μία από τις πιο συνηθισμένες στάσεις που πληρούν αυτό το κριτήριο τοποθετώντας γενικά τη γυναίκα από πάνω, παραχωρώντας της πλήρη κυριαρχία. Εξαρτάται από εκείνη αν θα κινεί τους γοφούς της με κυκλική κίνηση ή απαλά πάνω-κάτω- αυτή είναι ο διοικητής.

Ενώ αυτή η στάση επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση, ο άνδρας από κάτω είναι αρκετά περιορισμένος όσον αφορά τις κινήσεις και τις ωθήσεις. Αυτό καθιστά πιο δύσκολο να τελειώσει γρήγορα. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να καθίσει αναπαυτικά και να απολαύσει τη θέα, καθώς η σύντροφός του από πάνω ελέγχει την κατάσταση.

 

3. Καθιστά

Μια άλλη στάση με περιορισμένη κινητικότητα που στηρίζεται για να καθυστερήσει τον οργασμό είναι το κάθισμα. Αυτό μπορεί να γίνει με έναν από τους δύο τρόπους: Στο πάτωμα, με τον έναν να κάθεται με ελαφρώς λυγισμένα γόνατα και πλάτη στον τοίχο. Στη συνέχεια, ο άλλος κάθεται πάνω του κι οι δύο αντικριστά. Αντίστοιχα μπορεί να γίνει αν ο ένας κάθεται σε μια καρέκλα κι ο άλλος κάθεται πάνω του και κινείται πάνω-κάτω.

Το καλό με αυτή τη στάση είναι ότι η διείσδυση είναι σχετικά ρηχή σε σύγκριση με τη στάση της καουμπόισσας. Η στάση παρέχει ένα καλό αποτέλεσμα, χωρίς την ανάγκη να κάνετε γρήγορες και σκληρές ωθήσεις.

 

4. Ιεραποστολικό

Μερικές φορές, χρειάζεται να επιστρέψετε στα βασικά για να πάρετε την ικανοποίηση που θέλετε. Η ιεραποστολική στάση είναι η παραδοσιακή στάση όπου ο ο ένας βρίσκεται πάνω στον άλλο, με τους δύο να κοιτάζονται. Το άτομο που βρίσκεται από πάνω, ο δότης, έχει τον μεγαλύτερο έλεγχο της στάσης.

Ενώ αυτή η στάση απομακρύνεται από την καθιερωμένη αντίληψη ότι ο λιγότερος έλεγχος είναι καλύτερος για την καθυστέρηση της εκσπερμάτισης, η ιεραποστολική στάση επιτρέπει στα ζευγάρια να βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο ο ένας με τον άλλον. Αυτό διευκολύνει την επικοινωνία και των δύο μεταξύ τους και σας βοηθά να παραμείνετε στην ίδια σελίδα. Είναι επίσης πιο χαλαρωτική κι άνετη και για τα δύο μέρη, καθώς δεν απαιτεί ευρείες κινήσεις.