Το ισπανικό σ3ξ είναι απ’ τα αγαπημένα προκαταρκτικά παιχνίδια των περισσότερων ζευγαριών και δίνουν την αίσθηση του διαφορετικού. Ο οργ@σμός κι ο ερεθισμός στο ζευγάρι έρχεται πολύ πιο εύκολα. Πολλές φορές οι στάσεις που επιλέγουμε να κάνουμε στο κρεβάτι με το ταίρι μας, είναι αρκετά περίπλοκες κι έχουν πολλές παραλλαγές, όμως εκτός απ’ τις στάσεις, παραλλαγές, υπάρχουν ακόμη και στα προκαταρκτικά. Πάμε να δούμε 4 παραλλαγές του ισπανικού;

Η σπηλιά

Δημιουργήστε μία κατάλληλη θέση πιέζοντας τα στnθn σας με τους ώμους και τα χέρια σας, δημιουργώντας μία σπηλιά που θα υποδεχθεί το π30ς. Εάν τα στnθn σας δεν είναι μεγάλα, μπορείτε να δοκιμάσετε την εξής παραλλαγή: Βάλτε τον παρτενέρ σας να ξαπλώσει κι ανεβείτε πάνω του. Στη συνέχεια, πιέστε τα στnθn σας με τα χέρια και παγιδέψτε το π3ος του με το δέρμα και την κοιλιά του.

Ισπανικό με στ0ματικό

Συχνά, κατά τη διάρκεια της διείσδuσnς προς το στnθ0ς σας, το π3ος μπορεί να φτάσει πολύ κοντά στο στόμα σας. Δοκιμάστε να ερεθίσετε τον παρτενέρ σας με τη γλώσσα. Αν το επιθυμεί, μπορείτε να συνεχίσετε ακόμα πιο βαθιά. Αυτή η εμπειρία είναι πολύ διεγερτική για το ταίρι σας, καθώς του προσφέρετε μία διπλή απόλαυση, ενώ ενεργοποιείτε δύο απ’ τις πιο ερωτογενής ζώνες του σώματός σας.

Ρwγα player

Το ισπανικό μπορεί να προκαλέσει έντονη ευχαρίστηση, ειδικά όταν υπάρχει έντονη διέγερση στα στnθn. Αν ανήκετε σ’ αυτή την κατηγορία, μπορείτε να ζητήσετε απ’ το ταίρι σας κατά τη διάρκεια του ισπανικού να τοποθετήσει τα χέρια πάνω στο στnθος σας και να πειραματιστεί με τις θnλές σας. Επιπλέον, ζητήστε με το κεφαλάκι του π3ους να τρίψει τις ρwγες σας κι ακόμα καλύτερο αυτό θα ήταν να γίνει κατά την 3κσπ3ρμάτισn.

O ακέφαλος καβαλάρης

Ξαπλώστε ανάσκελα με το κεφάλι σας στην άκρη του κρεβατιού. Ζητήστε απ’ τον σύντροφό σας να έρθει και να καθίσει με τα 0πiσθιά του πάνω απ’ το κεφάλι σας, ενώ εσείς πιέζετε με τα χέρια σας τα στnθn σας για να δυεισδuσει το π3ος του. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να γλεiψετε τη βάση αλλά και τους 0ρχεis του συντρόφου σας και να τού χαρίσετε απίστευτη nδονή καθώς θα διεισδuει μέσα στα στnθn σας.

Extra tip

Η χρήση λiπαντiκού είναι σημαντική. Το δέρμα, ιδίως στην περιοχή του στnθους, είναι απαλό, αλλά είναι καλό να χρησιμοποιείτε λiπαντiκό για να διευκολύνεται η είσοδος κι η έξοδος του π3ους. Τ’ οπτικό πλεονέκτημα είναι επίσης σημαντικό: η λαμπερή εμφάνιση του στnθους είναι διεγερτική. Πρέπει, ωστόσο, να προσέχετε. Το λiπαντiκό πρέπει να είναι νερού βάσης, ειδικά εάν συνεχίσετε με διείσδuση μετά το ισπανικό σ3ξ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα λιπαντικά με βάση το λάδι μπορούν να καταστρέψουν το προφυλακτικό.