Μια εκρηκτική ερωτική επαφή μπορεί να εξαρτάται από την καλή επικοινωνία, δηλαδή από το πόσο καλά εσείς και ο σύντροφός σας μπορείτε να εκφράσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Συχνά, ωστόσο, τυχαίνει τα ζευγάρια απλώς δεν έχουν τις λέξεις για να περιγράψουν αυτό που απολαμβάνουν ή δεν έχουν αρκετή εμπειρία για να προτείνουν άλλες τεχνικές.

Προκειμένου να διευκολυνθεί ο διάλογος για τη σ3ξουαλική οικειότητα, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στις 14 Απριλίου 2021 στο PLoS One ανέφερε μια έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα σε συνεργασία με την ερευνητική ομάδα OMGYES/For Goodness Sake, η οποία εξέτασε τις σ3ξουαλικές εμπειρίες χιλιάδων γυναικών για να ανακαλύψει τι είναι αυτό που κάνει την κ@λπική διείσδυση πιο ευχάριστη γι’ αυτές, αλλά και τι είναι αυτό που είναι πιο πιθανό να φέρει κορύφωση.

 

1. Γωνιώδης περιστροφή

Ή διαφορετικά, ανύψωση ή χαμήλωμα της λεκάνης και των γοφών κατά τη διείσδuση, για να ρυθμίσετε το σημείο στο εσωτερικό του κόλπου όπου τρίβεται το βοήθημα ή το π3ος. 87% των γυναικών χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο για να αυξήσουν την υγρασία τους αλλά και να κεντράρουν στα σωστά σημεία.

2. Pairing

Η ίδια η γυναίκα ή το ταίρι της, διεγείρουν την κλειτορίδ@ της με ένα δάχτυλο ή ένα βοήθημα, ταυτόχρονα με τη διείσδυση. Ο πιο άμεσος και σίγουρος τρόπος για οργασμ@. 69% ήταν το ποσοστό που έχει δοκιμάσει αυτή τη μέθοδο κι έμεινε ικανοποιημένο.

3. Rocking

Η βάση ενός π3ους ή ενός βοηθήματος τρίβεται συνεχώς στην κλειτορίδ@ κατά τη διείσδυση παραμένοντας σε όλη τη διαδρομή μέσα στον κόλπο, όχι δηλαδή σε κίνηση μέσα κι έξω. Χρησιμοποιείται συνήθως όταν η γυναίκα είναι από πάνω, μας επιβεβαιώνει το 76% που την προτιμά. Λειτουργεί ως διαρκής ερεθισμός, ενώ αυξάνει την ένταση της αίσθησης και πιάνει σημεία του κόλπου που διαφορετικά θα έμεναν ίσως παραμελημένα.

4. Επιφανειακό διεισδuτικό άγγιγμα

Και πιο συγκεκριμένα, ακριβώς πάνω στην είσοδο του κόλπου. Μιλώντας για μια ίντσα και ποτέ περισσότερο, η επιφανειακή διείσδυση μπορεί να κάνει θαύματα. Δοκιμάστε τη, το λέει και το συντριπτικό 84%!

 

Τέλος, από την έρευνα προέκυψε ότι το βασικό συστατικό είναι το “μιλητό”. Η ύπαρξη λεκτικής καθοδήγησης επιτρέπει στις γυναίκες να είναι ευέλικτες και να περιγράφουν αυτό που θέλουν εκείνη τη στιγμή. Άρα, μη μασάτε, ρωτάτε. Μόνο καλό θα σας κάνει.