Οι ταινίες ερωτικού περιεχομένου ήταν, είναι και θα είναι πάντα μια τεράστια βιομηχανία με πολλά κέρδη, γιατί τις βλέπουν όλοι, και όποιος το αρνείται ψεύδεται. Έχει σημασία όμως να κατανοήσουμε πως ακόμα και σε αυτό το είδος ταινιών πρέπει να παρακολουθούμε υπεύθυνα. Και τι σημαίνει υπεύθυνα;

Στο διαδίκτυο υπάρχουν αμέτρητα, εκατοντάδες site που μπορείς να παρακολουθήσεις π@ρν@. Παρόλα αυτά, όλα τα διαθέσιμα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο ίντερνετ, μπορεί να προέρχονται είτε από revenge p@rn, είτε από βι@σμούς, είτε από εμπόριο ανθρώπων που έχουν καταλήξει σ3ξεργάτες με τη βία και κρατώνται παρά τη θέλησή τους. Κοινώς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, τα βίντεο που έχουμε δει και ερεθιστήκαμε, να είναι προϊόντα παράνομου εμπορίου, παράνομης βιντεοσκόπησης και γενικότερα εγκληματικής προέλευσης. Ακόμα και αν δεν υπάρχει όμως εγκληματικό background, μπορεί οι πρωταγωνιστές των ταινιών αυτών να μην έχουν πληρωθεί ή ο μισθός τους να ήταν πενιχρός.

Ως ενήλικες λοιπόν και νοήμοντες άνθρωποι έχουμε την ευθύνη να παρακολουθούμε οι ίδιοι, αλλά και να μαθαίνουμε στους νεότερους πώς παρακολουθούμε υπεύθυνα ηθικό π@ρνό. Για όποιον δε γνωρίζει περί τίνος πρόκειται, ηθικό π@ρνό σημαίνει βλέπω ταινίες ερωτικού περιεχομένου συνδρομητικά, όπως ακριβώς κάνουμε για το netflix ή το amazon prime κλπ. Όπως σε αυτά τα μεγάλα συνδρομητικά κανάλια, έτσι και στα κανάλια ηθικού π@ρνό, υπάρχει νομοθεσία που καλύπτει όλους τους εμπλεκόμενους και οι πρωταγωνιστές των ταινιών είναι επαγγελματίες σ3ξεργάτες, που εκούσια βρίσκονται εκεί και έχουν πληρωθεί από το κανάλι ανάλογα με τη διάρκεια της ταινίας ή τη δημοσιότητά τους, όπως ακριβώς συμβαίνει και με όλους τους υπόλοιπους ηθοποιούς.

Πού μπορούμε λοιπόν να παρακολουθήσουμε ηθικό π@ρνό;

 

– Bellesa Plus:

Από τις πιο δημοφιλείς π@ρνογραφικές πλατφόρμες, που ανταγωνίζεται στα ίσα κολλοσούς όπως το νετφλιξ. Περιλαμβάνει ταινίες, σειρές, ερωτική λογοτεχνία, άρθρα για τη σ3ξουαλική υγεία και διαπεδαγώγηση και διαθέτει και σ3ξ shop. H ελάχιστη συνδρομή ξεκινάει από τα 2.50 ευρώ.

 

– OnlyFans:

Από τα μεγαλύτερα, δημοφιλέστερα, ισχυρότερα π@ρνογραφικά sites, που τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κάποιος που δεν το γνωρίζει. Εκεί οι σ3ξεργάτες εγγράφονται είτε ατομικά, είτε ομαδικά και παράγουν όλων των ειδών σ3ξουαλικό περιεχόμενο, από φωτογραφίες, βίντεο, σε ικανοποίηση σ3ξουαλικών φ3τίχ κατά παραγγελία από τους πελάτες, είτε με διάθεση exclusive οπτικοακουστικού υλικού, είτε με face to face συναντήσεις και γενικά οι επιλογές είναι άπειρες. Η συνδρομή εξαρτάται από την πληθώρα και το είδους υλικού που θέλεις να λαμβάνεις και οι τιμές των υπηρεσιών καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από τους ίδιους τους σ3ξεργάτες. Αυτοί πουλάνε, εσύ αγοράζεις;

 

– Make Love Not P@rn:

Πρόκειται για άλλο ένα συνδρομητικό κανάλι, το οποίο όμως έχει μια ιδιαιτερότητα. Διαθέτει το πιο ρεαλιστικό υλικό p@rn, που δίνει μεγάλο βάρος στο συναισθηματικό κομμάτι του σ3ξ, στην αμοιβαία συναίνεση και στην αποτύπωσή του στην καθημερινή του μορφή, όπως θα συνέβαινε μεταξύ εμάς και του συντρόφου μας.

 

-Κink.com:

Μιας και μιλήσαμε για πιο ρεαλιστικό π@ρνό, το συγκεκριμένο site είναι για τους λάτρεις της πιο k1nky πλευράς του σ3ξ  και αυτό προσφέρει στους συνδρομητές του. Αυτό που οφείλουμε να τονίσουμε για το site αυτό, είναι πόσο μεγάλη σημασία και αξία δίνει στη συναίνεση. Όλοι οι ηθοποιοί που συμμετέχουν σε ταινίες και βίντεο στη σελίδα, συμπληρώνουν αρχικά μια λίστα με τα πράγματα τα οποίοι είναι διατεθειμένοι και νιώθουν άνετα να κάνουν και έπειτα τους ανατίθονται αυτά και μόνο.