Είναι τελικά αστικός μύθος ο ταυτόχρονος οργασμ@ς; Όχι, απλώς δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα που μπορεί να συμβεί και το πιο πιθανό είναι, όσο περισσότερο το ζορίζεις, τόσο περισσότερο να σου ξεφεύγει. Αν όμως είστε κι οι δύο σε διάθεση να βρείτε μια “κοινή γραμμή” υπάρχουν κάποιες στάσεις που θα σας βοηθήσουν.

 

Τροποποιημένο ιεραποστολικό

Η ιεραποστολική στάση είναι η πιο οικεία σ3ξουαλική στάση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν θέλετε να συνδεθείτε συναισθηματικά με τον σύντροφό σας αλλά κι όταν θέλετε μια καλύτερη επικοινωνία για να πηγαίνει ο ένας με τον ρυθμό του άλλου. Σας επιτρέπει να αντικρίζετε ο ένας τον άλλον και να έχετε οπτική επαφή, ενώ μπορείτε να αγγίζετε ο ένας τον άλλον με τα χέρια σας για να εντείνετε τον ρυθμό και την έξαψη. Επιπλέον, είναι μια εύκολη στάση για να μεταβείτε σε άλλες στάσεις αλλά και να επιστρέψετε σε αυτή για το τελείωμά σας.

Για το τροποποιημένο ιεραποστολικό, χρειάζεται ο μεν να εισέλθει από πάνω φροντίζοντας να κρατήσει τα πόδια του δε, δεξιά κι αριστερά από τον λαιμό του. Με αυτόν τον τρόπο είναι πιο ξεκούραστο, άρα κρατάει όσο χρειάζεται χωρίς βιασύνες, ενώ η γωνία χτυπάει όλα τα κατάλληλα σημεία.

 

Spooning

Η θέση spooning είναι μια άλλη στάση που επιτρέπει περισσότερη επαφή δέρμα με δέρμα κι άνεση, καθώς και συντονισμό σε σημείο που μπορεί να φέρει ταυτόχρονους @ργασμούς. Σας βάζει και τους δύο σε μια αγκαλιά και σας επιτρέπει να αισθάνεστε τη θερμότητα του σώματος και τους χτύπους της καρδιάς του άλλου, ενώ παράλληλα είναι σχεδόν αδύνατον να μην αποκτήσετε κοινό ρυθμό, ως το τέλος.

Η εγγύτητα και η οικειότητα αυτής της στάσης θα σας διευκολύνει να συνδεθείτε μεταξύ σας. Μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε να ψιθυρίσετε άτακτα πράγματα στο αυτί του συντρόφου σας, αν θέλετε να το πάτε στο επόμενο επίπεδο. Επιπλέον, το spooning είναι μια από τις καλύτερες στάσεις για τη χρήση σ3ξουαλικών παιχνιδιών, που μπορούν να δώσουν την ταχύτητα που χρειάζεται (συν ή πλην).

 

Face-Off

Αυτή η οικεία στάση είναι εξαιρετική για να είστε με τον σύντροφό σας στο ίδιο μήκος-κύματος, επειδή σας αναγκάζει και τους δύο να μην κοιτάτε απευθείας ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια της συνουσίας αλλά να είναι τα πρόσωπα και τα σώματά σας απολύτως κολλημένα το ένα στο άλλο. Σας διευκολύνει επίσης να φιλιέστε και να αγγίζετε ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια του σ3ξ, το οποίο αποτελεί τεράστιο μέρος ενός ταυτόχρονου οργασμού. Για αυξήσετε τη βεβαιότητα μιας ταυτόχρονης κορύφωσης, δοκιμάστε να φιλιέστε στα χείλη, τον λαιμό ή το στήθος.

 

Η στάση του Pinner

Αρκετές γυναίκες έχουν διαπιστώσει ότι αυτή η στάση είναι η πιο εύκολη για να τελειώσουν. Σε αυτή, ο άνδρας σύντροφος διεισδύει από πίσω (όχι πίσω, αλλά απλώς από πίσω), ενώ η γυναίκα μπορεί να αγγίξει τον εαυτό της (την κλειτ@ρίδα) κατά τη διάρκεια της διείσδυσης. Μπορεί να χρειαστούν μερικές προσπάθειες μέχρι να καταφέρετε να το συνηθίσετε ως κίνηση, αλλά μόλις το καταφέρετε, θα αξίζει τον κόπο γιατί θα νιώθετε εξαιρετικά κοντά, ενώ θα μπορείτε με βάση την ταχύτητα να ξέρετε πόσο κοντά ή μακριά βρίσκεστε από το να τελειώσετε (σε σχέση με τη διείσδυση για να ακολουθήσει το χέρι ή το αντίθετο), αναπτύσσοντας μια αυξημένη αίσθηση εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο.