Είναι γνωστό πως η κλ3ιτορίδα είναι το νούμερο 1 πράγμα στο οποίο πρέπει να δώσει προσοχή όποιος κάνει σ3ξ με μια γυναίκα. Το θέμα ωστόσο παραμένει: Πώς να το κάνει αυτό; Η κλ3ιτοριδική γλωττίδα -αυτό το εξόγκωμα που βλέπετε εξωτερικά, το οποίο περιέχει τις περισσότερες νευρικές απολήξεις στην κλ3ιτορίδα (8.000 για την ακρίβεια)- μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε από 2,5 έως 4 εκατοστά μακριά από την είσοδο του κ@λπου κι είναι το «κομμάτι» με το οποίο πρέπει να μάθει να αλληλεπιδρά όποιος θέλει να κάνει μια γυναίκα ευτυχισμένη. Γνωρίζοντας αυτά, πάμε να δούμε και 5 στάσεις που είναι ιδανικές για να επιτευχθεί κλ3ιτοριδική δι3γερση.

 

1. Prεtzεl Dip

Γνωρίζετε ήδη ότι τα πρέτσελ έχουν ωραία γεύση, αλλά η στάση μ’ αυτό το όνομα μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη απόλαυση. «Αυτή η στάση έχει να κάνει με την επίμονη σύνδεση και την τριβή μεταξύ σας», λένε οι σ3ξολόγοι κι ήρθε η ώρα να τους ακούσετε γιατί αυτή η τριβή είναι που θα κάνει την κλ3ιτορίδα σας ευτυχισμένη.

Πώς να το κάνετε: Αν είστε η γυναίκα ξαπλώστε στο δεξί σας πλευρό. Το ταίρι σας πρέπει να γονατίζει, και να τοποθετήσει τα πόδια του δεξιά κι αριστερά από τα δικά σας κρατώντας το πόδι σας όρθιο. Αυτή η στάση θα προσφέρει βαθιά δι3ίσδυση και εύκολη πρόσβαση στην κλ3ιτορίδα.

Αν δε λειτουργεί: Δεν αισθάνεστε αρκετή πίεση; Βάλτε τον σύντροφό σας να γείρει προς τα πίσω. Αν γέρνει προς τα εμπρός, είναι πιο εύκολο να σας βοηθήσει με το χέρι, αλλά το προς τα πίσω θα προσφέρει την καλύτερη γωνία για να νιώσετε ο ένας τον άλλον.

 

2.  Fαce Off

Αυτή η ρομαντική στάση γίνεται λιγότερη γλυκιά, όταν κάθε στάλα προσοχής στρέφεται στην κλ3ιτορίδα σας. Μπορείτε να βοηθήσετε με το χέρι σας, ή μπορείτε να κλείσετε την απόσταση μεταξύ των δύο σωμάτων σας για να πάτε χωρίς χέρια.

Πώς να κάνετε τη στάση: Το άτομο που πραγματοποιεί τη δι3ισδυση κάθεται σε μια καρέκλα ή στην άκρη του κρεβατιού. Η γυναίκα κοιτάει προς το μέρος του, καθισμένη στην αγκαλιά του. Από εδώ, μπορεί να ελεγχθεί η γωνία και το βάθος της εισόδου και των ωθήσεων. Επιπλέον, αυτή η στάση παρέχει επιπλέον στήριξη, η οποία είναι χρήσιμη για μεγάλα σ3ξουαλικά παιχνίδια (και για την ικανοποίηση της κλ3ιτορίδας σας).

Αν δε λειτουργεί: Το ταίρι που πραγματοποιεί τη δι3ισδυδη ας στηρίξει το βάρος σας και, στη συνέχεια, εσείς γείρετε προς τα πίσω για περισσότερη επαφή της κλ3ιτορίδας με το σώμα του. Μ’ αυτήν την «υποστήριξη», μπορείτε να αποκτήσετε έναν καλό ρυθμό.

 

3. Leαp Frog

Ενώ αυτή η στάση είναι τέλεια για τη δι3γερση του σημεiου G, μπορεί να είναι κατάλληλη και για την κλ3ιτορίδα σας. «Όταν βρίσκεται σε αρκετά άνετη θέση, μπορεί να προσπαθήσει να φτάσει από κάτω σας και να προσφέρει δι3γερση της κλ3ιτορίδας», λέει o σ3ξολόγος  Dr Ian Kerner, προσπαθώντας να ενθαρρύνει κάθε γυναίκα να δοκιμάσει τη στάση.

Πώς να την κάνετε: Αυτή η στάση είναι ένα τροποποιημένο d@ggie tυle. Για να κάνετε αυτήν την παραλλαγή, η γυναίκα στηρίζεται στα χέρια και στα γόνατα και στη συνέχεια, κρατώντας τους γοφούς της σηκωμένους, ακουμπάει το κεφάλι και τα χέρια της στο κρεβάτι. Το ταίρι της πρέπει να εισέλθει μέσα της από πίσω, ενώ κρατάει τους γοφούς της για επιπλέον υποστήριξη της ώθησης. Μπορεί να τρίψει την κλ3ιτορίδα της από αυτήν τη θέση ή μπορεί να το αφήσει σ’ εκείνη.

Αν δε λειτουργεί: Αν η ώθηση τον δυσκολεύει να κρατήσει το χέρι του στον στόχο, βάλτε τον να τρίβεται πάνω σας με κυκλικές κινήσεις. Η λιγότερη κίνηση του «μέσα-έξω» μπορεί να κάνει πιο σταθερή τη σύνδεση.

 

4. Ιερ@ποστολικό

Αυτή η στάση μπορεί να είναι ωραία αν οι σύντροφοι είναι σε θέση να επικεντρωθούν λιγότερο στην ώθηση και περισσότερο στη σύνδεση μεταξύ τους. Ένα καλό τιπ για να επιτευχθεί αυτό είναι το ταίρι που πραγματοποιεί τη δι3ισδυση να κρατάει τους γοφούς της συντρόφου του σταθερά κάτω.

Πώς να το κάνετε: Η σύντροφος που δέχεται τη δι3ισδυση πρέπει να ξαπλώσει ανάσκελα, ενώ ο σύντροφός της βρίσκεται μπρούμυτα από πάνω της -το ζητούμενο είναι το π3ος του να τρίβεται πάνω στην κλ3ιτορίδα της. Από εδώ και πέρα, παίξτε λίγο με τη θέση -αλλάξτε τη γωνία των ποδιών κ.λπ.

Αν δε λειτουργεί: Κάθε φορά που αυτός που πραγματοποιεί τη δι3ισδυση θέλει να φτάσει πιο βαθιά, πρέπει να καθίσει πιο ίσια και να μετακινηθεί ελαφρώς προς τα μπροστά για καλύτερη επαφή των δύο οργάνwν.

 

5. D@ggie Stυle

Αυτή είναι μια κλασσική και ιδιαίτερα καλή στάση για τη συγκεκριμένη δουλειά. Μπορεί λοιπόν να είναι δύσκολο να δι3γείρει τον εαυτό της μια γυναίκα όσο κάθεται έτσι, αλλά το ταίρι της μπορεί να σκύψει και να αγγίξει όλα τα σωστά σημεία.

Πώς να την κάνετε: Γνωστή σ’ όλους αφού την προτιμούν για άπειρους λόγους. Η γυναίκα κάθεται στηριγμένη στα γόνατα και της παλάμες της, περιμένοντας από το το ταίρι να πραγματοποιήσει τη δι3ίσδυση.

Αν δε λειτουργεί: Το άτομο που πραγματοποιεί τη δι3ισδυση πρέπει να σκύψει ακόμα περισσότερο, ώστε το χέρι του να μπορεί να παραμείνει πιεσμένο πάνω στην κλ3ιτορίδα της γυναίκας με μεγαλύτερη ευκολία.

 

Πηγή: Healthline