Οι στάσεις που περιλαμβάνουν τον διεισδuτικό σύντροφο από πάνω -είτε διεισδuει με π3ος, είτε με τα δάχτυλά του, είτε με ένα strαp-on dild@- του επιτρέπουν να ελέγχει την ταχύτητα, το βάθος και τη γωνία διείσδθσης. Αν ψάχνετε νέους τρόπους για να δώσετε πικάντικη νότα στη ρουτίνα της κρεβατοκάμαράς σας, ακολουθούν 5 στάσεις που βάζουν τον διεισδuτικό σύντροφο από πάνω και την απόλαυση στα ύψη:

 

1. Πεταλούδα:

Σε αυτή τη στάση, ο διεισδuτικός σύντροφος στέκεται απέναντι από το κρεβάτι, ενώ ο λαμβάνων σύντροφος ξαπλώνει ανάσκελα με τα πόδια του ανοιχτά. Αυτή η στάση γίνεται ως επί το πλείστον χωρίς χέρια, γεγονός που επιτρέπει και στους δύο συντρόφους να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους για να εξερευνήσουν τις ερωτογενείς ζώνες ή να χρησιμοποιήσουν σ3ξουαλικά παιχνίδια για να χαϊδέψουν ή να διεγείρουν.

 

2. CAT:

Η θέση CAT -ένα ακρωνύμιο για την τεχνική συνουσιακής ευθυγράμμισης- είναι μια τροποποιημένη εκδοχή της ιεραποστολικής θέσης, βέλτιστη για όσους απολαμβάνουν τη διέγ3ρση της κλειτ@ρίδας. Στη θέση CAT, ο δέκτης σύντροφος ξαπλώνει ανάσκελα. Ο διεισδuτικός σύντροφος βρίσκεται πάνω του, αλλά αρκετά εκατοστά πάνω από την τυπική ιεραποστολική θέση (με το στήθος του κοντά στους ώμους του συντρόφου του). Αυτή η μετατόπιση έχει ως αποτέλεσμα μια προς τα κάτω γωνιακή ώθηση για τον διεισδuτικό σύντροφο, ενώ ο λαμβάνων σύντροφος λικνίζεται και περιστρέφει τους γοφούς του ενάντια στο σώμα και τα γεννητικά όργανα του συντρόφου του.

 

3. Doggie style:

Εδώ, ο διεισδυτικός σύντροφος γονατίζει για να διεισδuσει από πίσω. Ο διεισδuτικός σύντροφος μπορεί να αυξήσει τη δύναμη ή το βάθος των ωθήσεών του, πιάνοντας τους γοφούς του δέκτη κατά τη διάρκεια της σuνουσίας. Το doggie style προσφέρει μερικές από τις βαθύτερες διεισδuσεις από οποιαδήποτε στάση, βέλτιστη για τους κατόχους @ιδοίου που απολαμβάνουν τη διέγ3ρση του τραχήλου της μήτρας.

 

4. Ιεραποστολικό γονατιστό:

Σε αυτή την παραλλαγή της ιερ@ποστολικής στάσης, ο δέκτης σύντροφος ξαπλώνει ανάσκελα με τους γοφούς του υπερυψωμένους, ενώ ο διεισδuτικός σύντροφος γονατίζει ανάμεσα στα πόδια του. Αυτή η ανύψωση μειώνει τη βαθιά διείσδuση και τη διέγερση για τους ευαίσθητους συντρόφους (ή τους ανθρώπους που θέλουν να καθυστερήσουν την εκσπ3ρμάτιση ή τον οργ@σμό).

Παραλλαγή: Ο σύντροφος που δέχεται την ώθηση ξαπλώνει ανάσκελα και τυλίγει τα πόδια του γύρω από τον διεισδuτικό σύντροφο. Το βαθύτερο τέντωμα προσφέρει πιο έντονη διέγερση και για τους δύο συντρόφους.

 

5. Lazy doggie style:

Μια πιο χαλαρή εκδοχή του doggy style, η στάση του τεμπέλικου σκύλου έχει τον λαμβάνοντα σύντροφο ξαπλωμένο μπρούμυτα, με τον διεισδuτικό σύντροφο ξαπλωμένο μπρούμυτα από πάνω του. Αυτή η στάση προσφέρει τη μέγιστη επαφή δέρμα με δέρμα, παρόμοια με το κουτάλι ή την αγκαλιά, γεγονός που μπορεί να την κάνει ιδιαίτερα οικεία. Το μειωμένο βάθος διείσδuσης σε αυτή τη στάση μπορεί να είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν να παρατείνουν τη διάρκεια της σuνουσίας. Ορισμένοι δέκτες απολαμβάνουν την αίσθηση ότι το βάρος του διεισδuτικού συντρόφου πιέζει ολόκληρο το σώμα τους.