Για τα ζευγάρια που είναι και τα δύο μέλη πολυάσχολα, το γρήγορο σ3ξ μπορεί να αποτελέσει σημαντικό καρύκευμα. Το να μην έχετε πολύ χρόνο για να μείνετε μόνοι σας και να περάσετε καλά, χρειάζεται σωστή στρατηγική, ώστε να μπορέσετε να διατηρήσετε την απόλαυση, αλλά μα είστε και πρακτικοί.

Το «στα γρήγορα», γνωστό κι ως quickie, θέλει προκαταρκτικά γιατί έτσι αποφεύγεται ο ερεθισμός (ο άλλος, όχι ο καλός), αλλά μπορεί να αποδώσει χωρίς πολλά-πολλά, το ίδιο καλά. Και ναι, σίγουρα γίνεται να είναι απολαυστικό και για τους δύο. Συνιστάται επίσης η χρήση λιπ@ντικών ή προφυλ@κτικών για να παραμείνετε άνετα κατά τη διείσδuση και τέλος, σταθερό και διαρκές feed back τύπου «εκεί-εκεί, ναι-ναι, πιο γρήγορα, πιο αργά» γιατί δεν έχουμε καιρό για χάσιμο.

Προκειμένου να φτάσετε γρήγορα στην κορύφωση, 5 συνιστώμενες στάσεις είναι οι εξής.

 

1. Ιεραπ@στολικό 

Η κλασική στάση απολαμβάνεται περισσότερο από κάθε άλλη και όχι άδικα. Παραμένει οικεία επειδή μπορείτε να κοιτάζετε ο ένας τον άλλον, να αγκαλιάζεστε, να χουφτώνεστε και να φιλιέστε. Είναι με τα χίλια, η πιο άνετη στάση, και σίγουρα μπορεί να σας φέρει γρήγορα σε @ργασμό.

2. Πεταλούδα

Ομοίως με την ιεραποστολική στάση, η στάση πεταλούδας δίνει στα ζευγάρια την ευκαιρία να κοιτάζονται μεταξύ τους. Αυτή η στάση γίνεται με τον δέκτη να κάθεται στα γόνατα του δότη, τεντώνοντας τα πόδια του εκατέρωθέν του και γέρνοντας προς τα πίσω. Μπορεί να γίνει και εκτός δωματίου, για παράδειγμα στον καναπέ του σαλονιού και σίγουρα δε θα σας αφήσει παραπονεμένους.

3. Τα πόδια πάνω

Για να διευκολυνθεί η διείσδυση, ο δέκτης μπορεί να σηκώσει το ένα πόδι και να το τυλίξει γύρω από τη μέση του δότη, σε μια ιεραποστολική στάση. Αλλάζει ελαφρώς η γωνία ενώ η ώθηση γίνεται πιο βαθιά και συγκεκριμένη, ενώ δίνει το ελεύθερο στα χέρια να παίξουν με αυτά που πρέπει.

4. Ψαλίδι

Η θέση του ψαλιδιού μπορεί να γίνει διασταυρώνοντας τα πόδια σας. Η καθιστή εκδοχή της, μπορεί να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Μάλιστα, η στιγμή της κορύφωσης μπορεί να προσαρμοστεί στον ρυθμό της ταλάντευσης των γοφών για έξτρα ευχαρίστηση.

5. Το σκυφτό

Το πρωινό σ3ξ στην κουζίνα μπορεί να αποτελέσει έκπληξη. Μπορείτε να δώσετε το δικό σας όνομα σε αυτή τη στάση, όμως κατά κανόνα περιλαμβάνει τον έναν να σκύβει και τον άλλον να μπαίνει, το γνωστό ως doggy style. Εδώ, σημασία παίζει η ώρα και η ψυχολογία περισσότερο, από την ίδια τη στάση, αφού όπως θα είστε αγουροξυπνημένοι κι ελαφρώς καβλwμένοι, θα γίνει χωρίς να το καταλάβετε η δουλειά.