Ρωτώντας πας στην Πόλη αλλά μαθαίνεις και πράγματα που κανένα google ποτέ δε θα σου πει. Μυστικά μαντζούνια, ερωτήσεις κάπως άβολες ή αδιάκριτες, απορίες για τις μεγάλες ώρες, τιπς για τη δουλειά ή συνταγές ξεχασμένες, ό,τι δεν ήξερες ότι ήθελες να μάθεις, θα στο πουν τα μικρά μας ρεπορτάζ. Πάμε να δούμε 5 τεχνικές για να διαρκεί το σ3ξ σας περισσότερο; 

 

Γράφει η Z.

Θα ακουστεί κάπως αστείο και περίεργο ίσως σε πολλούς, αλλά έχω σκεφτεί έναν μόνο τρόπο για να κάνω την επαφή να κρατάει περισσότερο -κυρίως επειδή αυτός ο τρόπος με βοηθάει να κρατιέμαι και να τελειώνω όταν θέλω εγώ, όχι απλώς να καθυστερώ. Όταν, λοιπόν, κοντεύω να κορυφwσω, σκέφτομαι μια πολύ γελοία στιγμή της ζωής μου, η οποία είναι αρκετά έντονη για να μου αποσπάσει την προσοχή από τον πόθο που νιώθω. Πετυχαίνει κάθε φορά για μένα και μου προκαλεί κι ένα χαμόγελο που ο άλλος νομίζει πως προέρχεται από τα προσόντα του. Μ’ ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια.

 

Μας εκμυστηρεύεται ο Γ.

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις συχνά ασκήσεις kegel αν θες να μπορείς να κρατηθείς και να μην τελειώνεις γρήγορα. Ουσιαστικά, πρόκειται για ασκήσεις για τους μύες στην περιοχή της πυέλου, κατά τις οποίες μία τους σφίγγεις, μία τους χαλαρώνεις. Έτσι, θα μπορείς πιο εύκολα να ελέγξεις εσύ ο ίδιος τις αντιδράσεις του σώματός σου και όταν το απολαμβάνεις να καθυστερήσεις τη στιγμή που θα φτάσεις στην κορύφwση, που αναπόφευκτα συνοδεύεται είτε από το τέλος του κυρίως παιχνιδιού, είτε από την αναμονή του αμέσως επόμενου γύρου.

 

Μοιράζεται μαζί μας η Κ.

Έχεις ακούσει την τεχνική @dging, δηλαδή το κράτημα/σταμάτημα της διαδικασίας της κορύφwσης; Έχει εκπληκτικά αποτελέσματα. Εκείνη την ώρα που νιώθεις πως βρίσκεσαι πολύ κοντά, κάνεις ένα μικρό διάλειμμα. Σταματάτε, δηλαδή, τα πάντα για λίγα δευτερόλεπτα. Κι αν αυτό μοιάζει σαν να σου στερούν την απόλαυση, την ώρα που θα συνεχίσετε θα καταλάβεις πως κάτι τέτοιο άξιζε όντως τον κόπο και δεν έγινε για να σε παιδέψει παραπάνω.

 

Μας εξομολογείται ο Μ.

Το μυστικό ήταν ανέκαθεν ένα: Το παιχνίδι. Το σ3ξ δεν είναι απλώς μια πράξη ευχαρίστησης, είναι τέχνη. Η τέχνη της σαγήνης (eye contact, αγγίγματα, χάδια, νάζια) και δεν υπάρχουν όρια. Αφαιρείς τη βιασύνη της στιγμής και δημιουργείς στον σύντροφο μια χαλάρωση. Κάνεις ένα μικρό slow down. Πώς γίνεται αυτό; Είναι απλό. Δε βιάζεσαι να κορυφwσεις ούτε εσύ, αλλά ούτε να το προκαλέσεις κιόλας. Σταματάς για ένα απαλό φιλί, κάνεις λίγο το γνωστό και θέλω και δε θέλω, και ναι και όχι, αποφεύγοντας τα επίμαχα σημεία. Ξανά γυρνάς στα προκατ@ρκτικά, μετά πάλι στο κυρίως θέμα και αυτό καθυστερεί το αναπόφευκτο. Το σκεπτικό παραμένει το εξής: απόλαυσε τη στιγμή δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο.

 

Γράφει η Μ.

Ένας καλός τρόπος να κρατήσουν παραπάνω οι προσωπικές σας στιγμές είναι η αυτοϊκανοποίηση πριν την πράξη. Ναι μεν σου στερείς τη χαρά να τελειώσεις απευθείας την ώρα του σ3ξ, αλλά επειδή το σώμα σου νιώθει να το έχει λιγότερη ανάγκη και να μην το περιμένει πώς και πώς, αντιδρά με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει η πράξη μεγαλύτερη διάρκεια. Μια ακόμα καλή ιδέα είναι να αντικαταστήσεις το προφυλ@κτικό που χρησιμοποιείτε με κάποιο που είναι φτιαγμένο από πιο παχύ υλικό, ώστε να αλλάξει η αίσθηση και να κρατήσει παραπάνω.

Επιμέλεια κειμένου: Ζηνοβία Τσαρτσίδου