t_a_ntra139

Αν δεν έχεις ιδέα τι είναι, ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι το ταντικό σ3ξ επικεντρώνεται στην επίτευξη μιας πνευματικής κι ενεργειακής σύνδεσης με το ταίρι μας κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Η ταντρική φιλοσοφία ήταν στην πραγματικότητα ένα από τα πρώτα παραδοσιακά δόγματα που δεν έβλεπαν ποτέ το σώμα και τη σ3ξουαλικότητα ως ξεχωριστά από τον θεό και την πνευματικότητα. Το συνειδητό σ3ξ, όπως προτιμά η φιλοσοφία του τάντρα να αποκαλεί τη συνουσία, είναι, ουσιαστικά, μια μορφή διαλογισμού.

Αν συνδέεις βέβαια το ταντρικό σ3ξ με το Κάμα Σούτρα δεν είσαι ο μόνος που το κάνει. Ωστόσο, στάσεις όπως ο λωτός ή το 69 δεν αποτελούν μέρος της ταντρικής παράδοσης. Στην πραγματικότητα, οι συγκεκριμένες στάσεις του σ3ξ δεν είναι σημαντικές για το ταντρικό σ3ξ, αφού εκεί δεν υπάρχουν κανόνες. Είναι περισσότερο διαισθητικό, δημιουργικό κι αυθόρμητο.

Αντί να εστιάζετε μαζί με το ταίρι σου στις στάσεις, προσπαθήστε να είστε παρόντες και να το πάτε αργά. Όποιες στάσεις κι αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι είναι άνετες και κατάλληλες για το σώμα σας. Για αρχή, μη διστάσετε να δοκιμάσετε οικείες στάσεις του σ3ξ, προσαρμόζοντάς τις ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε αυτές τις στάσεις ντυμένοι για μια μη σ3ξουαλική σύνδεση.

 

Yab-Yum

Αυτή η θέση επικεντρώνεται στην ένωση των κοινών σας ενεργειών. Για να τη δοκιμάσετε, βάλτε τον έναν σύντροφο να καθίσει σταυροπόδι, ενώ ο άλλος κάθεται στα γόνατά του και τυλίγει τα πόδια του γύρω από τον σύντροφό του. Τα χέρια του συντρόφου της «βάσης» θα πρέπει να περικλείουν τη μέση του άλλου και τα χέρια του πάνω συντρόφου θα πρέπει να τυλίγονται γύρω από τους ώμους του πρώτου. Κοιτάξτε ο ένας τα μάτια του άλλου και συντονίστε την αναπνοή σας, ενώ κινείστε μαζί αργά.

 

Χέρι πάνω από την καρδιά

Ενώ κοιτάζετε ο ένας τα μάτια του άλλου κι αναπνέετε μαζί, φέρε τα χέρια σου στη δική σου καρδιά. Στη συνέχεια, τοποθέτησε το δεξί σου χέρι στην καρδιά του συντρόφου σου, ενώ εκείνος κάνει το ίδιο σε εσένα. Στη συνέχεια, ο καθένας από εσάς θα πρέπει να τοποθετήσει το αριστερό του χέρι πάνω από το χέρι του συντρόφου, που βρίσκεται στην καρδιά σας. Επικεντρωθείτε στην ενέργεια μεταξύ σας. Στη συνέχεια φανταστείτε να μετακινείτε αυτή την ενέργεια προς τα κάτω στα χέρια σας, κι από εκεί προς την καρδιά του συντρόφου σας και θα δημιουργήσετε ένα ενεργειακό κύκλωμα που μπορείτε έπειτα να στείλετε στο σημείο του σώματος που επιθυμείτε.

 

Τεχνικές μασάζ  Τάντρα 

Ένα μασάζ μπορεί να βοηθήσει στην προετοιμασία του νευρικού συστήματος στο σ3ξ και το ταντρικό μασάζ έχει τα δικά του μυστικά. Επιβράδυνε τις κινήσεις σου και επικεντρώσου στο σώμα του συντρόφου σου. Στη συνέχεια, όταν έρθει η σειρά σου, θα αφιερώσει την προσοχή του σε εσένα:

 

  • Μασάζ στο στhθος

Στην αρχαία παράδοση του tantra, τα στήθη θεωρούνταν οι φύλακες της καρδιάς και της μήτρας. Έπρεπε να ηρεμήσεις τους φύλακες για να ανοίξει το υπόλοιπο σώμα κι η καρδιά της γυναίκας, μέσα από το μασάζ. Στο συγκεκριμένο μασάζ, ο ιστός του στήθους χρειάζεται 15 έως 20 λεπτά για να διεγερθεί πλήρως, έχοντας ως κύριο στόχο το παιχνίδι με τις θhλές.

 

  • Μασάζ γιόνι και λινγκάμ

Το Yoni αναφέρεται στον κόλπο και την κλειτ@ρίδα, ενώ το Lingam αναφέρεται στο πέ@ς. Η επιστήμη έχει επιβεβαιώσει ότι τα γεννητικά όργανα μιας γυναίκας χρειάζονται έως και 45 λεπτά για να φουσκώσουν και να υγρανθούν πλήρως, έτσι, είναι σημαντικό για τα ζευγάρια να επιβραδύνουν και να πάρουν τον χρόνο τους. Μαλακές αργές και κυκλικές κινήσεις, είναι σημαντικές, ωστόσο μη βιαστείτε να έρθετε σε @ργασμό. Κρατήστε το παιχνίδι αυτό σε επίπεδα μασάζ και καρπωθείτε τα οφέλη του.

 

Πηγή φωτογραφίας: www.peacefuldumpling.com