Γράφει η Φένια Κ.

Είναι εκείνες οι φορές που νιώθεις το σώμα σου να καίει. Το αίμα βράζει σε τέτοιο βαθμό που θέλεις ν’ ανάψεις πολύ και πολύ γρήγορα. Το έχουμε ανάγκη και δεν είναι ντροπή να παραδεχόμαστε πως μπορεί να μας συμβεί είτε βρισκόμαστε σε σχέση, είτε παίζει να παίξουμε με κάποιον μέσα στις επόμενες ώρες, είτε πολύ απλά γουστάρουμε να ξεδώσουμε μέσα από έναν οργασμό. Γρήγορα κι αποτελεσματικά.

Φυσικά υπάρχουν κι εκείνες οι ημέρες που το σώμα θέλει κι αποζητάει όλα τα παραπάνω αλλά το μυαλό δεν μπορεί για τους δικούς του λόγους να στήσει το ανάλογο σκηνικό και να δώσει κατευθύνσεις για ν’ αρχίσει το παιχνίδι. Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως οι τρεις ορμόνες που κατευθύνουν τις ορμές μας, η τεστοστερόνη, τα οιστρογόνα και η προγεστερόνη, επηρεάζονται άμεσα από παράγοντες όπως το άγχος, η κούραση ή η στέρηση ύπνου. Ακόμη λοιπόν κι αν νιώθουμε καβλωμένοι, μπορεί οι ορμόνες μας να μη μας κάνουν τη χάρη να συμμετέχουν όσο ενεργά θα θέλαμε.

Κι εδώ έρχεται αυτό το άρθρο για ν’ ανάψει από μόνο του τα αίματα με τους τρόπους που θα προτείνει. Κάντε εικόνα όσα θα προταθούν. Βάλτε τον εαυτό σας στο παιχνίδι κι αφεθείτε σε νέες ιδέες:

 

1. Εσώρουχα που δονούνται

Αρχικά να πούμε πως ενώ παλιότερα η φαντασία σε σχέδια υστερούσε, πλέον καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα από, υφάσματα, κοψίματα κι αποκαλυπτικά σημεία. Το βασικότερο όμως είναι η λειτουργία τους. Δονούνται. Νιώθεις τη θέρμη ν’ ανεβαίνει στα επίμαχα σημεία με τις ορμόνες να φουντώνουν σε δευτερόλεπτα. Αφήνεσαι στην ηδονή που προκαλεί το εσώρουχο στο σώμα σου. Το υπέροχο της υπόθεσης είναι πως πολλά από αυτά, μπορείς να τα ελέγξεις μἐσα από μια εφαρμογή στο κινητό σου. Σκέψου να ελέγχεις τα χάδια που θα νιώθεις χαμηλά, ανάμεσα από τα πόδια σου ακόμη και στον εργασιακό σου χώρο.

Μικρές δόσεις απόλαυσης που θα ολοκληρώσεις όταν κι όποτε επιλέξεις εσύ. Σκέψου να κάθεσαι απέναντι από το ταίρι σου και να έχεις παραδώσει τον απόλυτο έλεγχο της έντασης που θα νιώθεις. Να ορίζει ο άλλος πόσο έντονα θα το νιώσεις. Να ορίζει τη διάρκεια των μικρών ή μεγάλων δονήσεων. Να σε κοιτάζει και να κοιτάζεις. Να λιώνετε κι οι δυο ανάβοντας τη στιγμή αλλά και τα σώματα.

 

 

2. Αγγίζουμε σημεία που θεωρούνται foreplay

Οι ρώγες, οι μηροί, ο λαιμός, το στήθος κι η πλάτη είναι σημεία από τα οποία θα περάσουν τα δάχτυλά μας σε μια καυτή σκηνή, αλλά μπορεί να βιαστούν να προσπεράσουν. Παίζουμε μ’ αυτά τα σημεία για αρκετή ώρα. Επιμένουμε αργά και βασανιστικά. Αφηνόμαστε στην αίσθηση και στον ερεθισμό που μας προκαλούν. Δάχτυλα και δέρμα σ’ ένα παιχνίδι με διάρκεια.

 

3. Φαντασιωνόμαστε χωρίς ενοχές

Ένας από τους πιο εγγυημένους τρόπους ν’ ανάψουμε πολύ και πολύ γρήγορα είναι οι φαντασιώσεις. Στήνουμε στο μυαλό μας το σκηνικό. Μεταφερόμαστε γρήγορα εκεί που θέλουμε να είμαστε. Όπως θέλουμε να είμαστε. Με όποιον ή ακόμη και όποιους θέλουμε να είμαστε. Το μυαλό μας είναι το δικό μας ασφαλές μέρος. Παίζουμε άφοβα με βαθιές επιθυμίες κι ακόρεστους πόθους που θα μας φτάσουν σε οργασμό.

 

4. Απαθανατίστε τον εαυτό σας σε ιδιαίτερες στιγμές

Μην το φοβάστε και τολμήστε το. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η λειτουργία με χρονοδιακόπτη του κινητού ή της φωτογραφικής κάμερας. Στήνουμε το φακό κι αφηνόμαστε στα παιχνίδια με το σώμα μας. Δε σκεφτόμαστε τι συμβαίνει και γιατί στήσαμε τη κάμερα. Το μόνο που μας νοιάζει είναι ο ερεθισμός που θα νιώσουμε. Θα διεγείρει κάθε κύτταρο του σώματός μας. Θα συνεπάρει όλες μας τις αισθήσεις. Κι αν στην αρχή είμαστε λιγάκι κουμπωμένοι, στη συνέχεια θα φλερτάρουμε με την ιδέα της κάμερας και του φακού. Τώρα αν αυτό θα γίνει για τα μάτια μας και μόνο ή θα το μοιραστούμε με το ταίρι μας είναι καθαρά προσωπική προτίμηση. Γούστα είναι αυτά.

 

5. Απολαμβάνουμε παιχνίδια στο μπάνιο

Η σαπουνάδα, ο αφρός, τα σφουγγάρια και το ζεστό νερό είναι απόλυτα διεγερτικά όταν ξέρεις πώς να τα απολαύσεις και να τα νιώσεις πάνω σου. Μπαίνουμε στο μπάνιο, χαϊδεύουμε το σώμα μας κι αφήνουμε το ζεστό νερό να τρέξει απαλά στα σημεία που μας ερεθίζουν. Η αίσθηση του αφρού να γλιστράει πάνω στο δέρμα μας αργά, το σφουγγάρι που περνά από τα επίμαχα σημεία δημιουργώντας την επιθυμητή τριβή για ακόμη περισσότερη απόλαυση. Νερό, υγρός κόλπος ή εκσπερμάτωση, όλα γίνονται ένα. Οι ανάσες φανερώνουν την ένταση της στιγμής και δεν τις καταπιέζουμε. Είτε μόνοι είτε με παρέα, αυτός είναι ένα τρόπος που πάντα αποζημιώνει. Και μάλιστα πολύ.

Παιχνίδια του μυαλού κι επιθυμίες των σωμάτων. Κορμιά που καίγονται για έναν οργασμό γρήγορα κι έντονα πολύ. Ανάσες που λιώνουν με το πρώτο άγγιγμα περιμένοντας το επόμενο, και μετά το επόμενο, μέχρι να έρθει η κορύφωση. Η παράδοση άνευ όρων στον οργασμό που τόσο το σώμα όσο και το μυαλό, έχουν τόσο πολύ ανάγκη.

Η σεξουαλικότητα είναι στοιχείο της προσωπικότητάς μας. Δεν πρέπει να καταπιέζεται και να περιορίζεται. Η εξερεύνηση είναι το κλειδί. Ο πειραματισμός κι η ανάγκη να νιώσουμε πιο επιθυμητοί από ποτέ. Αφεθείτε λοιπόν στον ρόλο και στο τρόπο που σας εκφράζει. Πού ξέρετε, μπορεί να εκπλαγείτε κι οι ίδιοι με το πόσο ελεύθεροι θα νιώσετε.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

 

Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου