Θέλεις να μάθει ότι γουστάρεις;

Δεν υπάρχει πιο βασική ερώτηση. Πολλές φορές εμείς οι άνθρωποι αποκτούμε και τρέφουμε μέσα μας κάποια συναισθήματα και περιμένουμε ο άλλος να αποκτήσει την έκτη αίσθηση και να καταλάβει από μόνος του τι μας συμβαίνει ή ακόμα χειρότερα, ευελπιστούμε μαγικά να του συμβεί το ίδιο. Καταραμένο Χόλιγουντ, εσύ φταις για όλα, μας μπούκωσες με προσδοκία.

Πώς να το σώσεις τώρα, ένα είναι το μόνο σίγουρο. Δε θα το μυριστεί ο άνθρωπος, ούτε είναι υποχρεωμένος να το μαντέψει. Οπότε, η ερώτηση είναι, θέλεις να το ξέρει ότι έχουν αλλάξει τα συναισθήματά σου; Θέλεις να γνωρίζει ότι πλέον η καρδούλα σου χτυπάει αλλιώς, ότι λιώνεις-πεθαίνεις-χάνεσαι; Ή μήπως προτιμάς τη φαντασία σου, στην οποία μπορείς να πλάθεις ό,τι γουστάρεις, να καθοδηγείς τις καταστάσεις και να μην πληγώνεται και κανένας;

Με δυο λόγια, θέλεις να γίνει πραγματικότητα όλο αυτό που σου συμβαίνει ή να παραμείνει μια πολύ όμορφη και καλοσυντηρημένη φαντασία; Κι αν νομίζεις ότι το έχει ήδη καταλάβει, ξανασκέψου το. Συνήθως αυτό που φαίνεται, είναι μια αμηχανία, ένα μούδιασμα, όπως είπαμε και πριν, που ο απέναντι όχι μόνο δεν μπορεί να προσδιορίσει, οριακά νομίζει ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα μαζί του. Φαίνεται ότι κάτι σου συμβαίνει, για κανένα λόγο, όμως, δε φαίνεται τι. Στην προσπάθειά σου δε, να το κουκουλώσεις και να μη φανεί, καταλήγεις να φαίνεσαι οριακά απόμακρος, σε φάση ότι παρεξηγήθηκες κιόλας. Καμία σχέση δηλαδή.

 Αν δε σου βγαίνει φιλικά και θέλεις περισσότερα,

εδώ είναι η λύση!

Βγες από το friendzone, ακολουθώντας 7 απλά βήματα!