Η αλήθεια είναι ότι η πλατφόρμα του Netflix είναι γνωστή για το χαοτικό της περιεχόμενο, καθώς προσφέρει αμέτρητες επιλογές σε κάθε κατηγορία. Αν νιώθεις όμως πως τα πράγματα στο κρεβάτι σου είναι λιγάκι πεσμένα, μη σκας! Σ’ όλους έχει συμβεί λίγο ή πολύ. Κι αν ψάχνεις να βρεις τη λύση για να περάσεις καλά με το ταίρι σου, επέλεξα όχι μία, όχι δύο αλλά 6 σειρές με υψηλή βαθμολογία στην κατηγορία “$ex”. Αν αναζητάς μία σειρά με ενδιαφέρουσα πλοκή, έντονους έρωτες κι αγωνία, τότε είναι πολύ πιθανόν να βρεις τη νέα σου αγαπημένη μέσα απ’ αυτό το άρθρο.

Bridgerton 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bridgerton (@bridgertonnetflix)

 

Το Bridgerton είναι μια ρομαντική σειρά που λαμβάνει χώρα στην Αγγλία του 1813, σε μία εποχή πλούτου, αριστοκρατίας και διασκεδαστικών ιντρίγκων. Εμπνευσμένη απ’ το μυθιστόρημα της Τζούλια Κουίν, προσφέρει σκηνές που σε καθηλώνουν με τον χορό τους, ενώ άλλες ανεβάζουν τον παλμό του λίμπιντο με ταχύτατους ρυθμούς. Οι ερωτικές ιστορίες είναι πολλές και περίπλοκες, κρατώντας το ενδιαφέρον των θεατών μέσα από πληθώρα σκηνών πάθους και αγάπης.

$ex/Life

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sex/Life (@sexlife)

 

Ίσως, η καλύτερη σειρά για να τελειώσετε με την πολύ καλή έννοια με το ταίρι σου, ότι ξεκινήσατε. Είναι μια σειρά που περιέχει άπειρες σκηνές πάθους κι έρωτα. Αυτή η σειρά απ’ το Netflix θεωρείται μια απ’ τις πιο καυτές και συναρπαστικές. Στο επίκεντρο βρίσκεται μία παντρεμένη γυναίκα που ζει μια ήρεμη ζωή, μέχρι που ξανασυναντά τον μεγάλο της έρωτα απ’ το παρελθόν. Αν κι οι χαρακτήρες τους δεν είναι πάντα σύμφωνοι, έχουν βρει έναν πολύ δραστήριο τρόπο επικοινωνίας μέσα απ’ το σ3ξ. Η σειρά είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα “44 Chapters about 4 Men”.

You

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YOU (@younetflix)

 

Δεν πρόκειται για μια απλή ρομαντική σειρά, αλλά για μία σειρά που θα σε κρατάει αγκαλιά ακόμη κι όταν κλείνεις τα μάτια σου, όπως συμβαίνει και με τον πρωταγωνιστή. Αν επιθυμείς να εξερευνήσεις την αγάπη από μια επικίνδυνη ή ακόμη και τρομακτική σκοπιά, τότε το YOU είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Είναι σίγουρο ότι δε θα χάσεις το ενδιαφέρον σου και μπορεί ακόμη και ν’ αντλήσεις πολλές συμβουλές για το σ3ξ και να τις εφαρμόσεις με ευκολία στο κρεβάτι σου.

The Elite

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Élite (@elitenetflix)

 

Ίσως, η καλύτερη σειρά στο είδος “$ex” που υπόσχεται πολύ καυτές σκηνές και δυνατές συγκινήσεις. Η πλοκή του “The Elite” εξασφαλίζει το ενδιαφέρον του θεατή απ’ την αρχή. Ξεκινά με μια δ0λ0φ0νία, κρατώντας αρχικά κρυμμένη την ταυτότητα του θύμaτος. Στη συνέχεια, αποκαλύπτει τα γεγονότα που οδήγησαν σ’ αυτήν την κατάσταση. Αυτή η προοπτική κάνει την παρακολούθηση της σειράς ακόμα πιο συναρπαστική, ενώ το “The Elite” λειτουργεί σαν ένα παζλ, παρουσιάζοντας τα κομμάτια του μπροστά στον θεατή για να τα τοποθετήσει μόνος του στην ορθή θέση. Παράλληλα, δε λείπουν οι καλογυρισμένες καυτές σκηνές των πρωταγωνιστών που σού δίνουν πολλές ιδέες για τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει το κρεβάτι σου.

$3x Education

 

 

Δεν υπάρχει κάτι να εξηγήσουμε εδώ, καθώς ο τίτλος τα λέει όλα. Με μια γρήγορη μετάφραση του τίτλου, η “Σ3ξουαλική Διαπαιδαγώγηση” πιθανότατα δε θα είναι απαραίτητη για να περάσεις τα μαθήματα του σχολείου. Ωστόσο, εξαρτάται απ’ το πώς θέλουμε εμείς να ορίζουμε την καλή μας αγωγή. Όπως καταλαβαίνεις, πρόκειται για μία σειρά που επικεντρώνεται στο στοιχείο του σ3ξ και του ερωτισμού και μπορεί να δώσει πολλές ιδέες για να περάσεις καλά στο κρεβάτι σου.

Valeria

 

 

Όταν ο τίτλος μιας σειράς αποτελείται απ’ το όνομα της κύριας ηρωίδας, συνήθως προβλέπουμε ότι θα δούμε μια είδους προσωπική αφήγηση, όπου το σ3ξ αποτελεί σημαντικό μέρος. Αυτό ισχύει και για αυτήν τη σειρά, όπου παρακολουθούμε πολλές σκηνές πάθους μεταξύ της κεντρικής ηρωίδας και των εραστών της, καθώς και τις ερωτικές σχέσεις που έχουν οι φίλες της, ακόμη και μεταξύ γυναικών. Θα έλεγε κανείς ότι είναι το New edition του $ex & The City, αλλά σε μια κακή απομίμησή. Παρ’ όλα αυτά είναι μια σειρά που μπορεί άνετα να βάλει φωτιά στο κρεβάτι σου.