Αν θέλετε να κάνετε τα σ3ξουαλικά σας όνειρα πραγματικότητα, είστε στο σωστό κείμενο.

Όλοι αξίζουν τη μέγιστη ευχαρίστηση και με τις καλύτερες στάσεις σ3ξ για γυναίκες μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι εσείς και το ταίρι σας θα περάσετε υπέροχα. Δεδομένου ότι όλα τα σώματα είναι διαφορετικά, μπορεί να χρειαστεί κάποια δοκιμή μέχρι να βρείτε τι σας ταιριάζει. Αλλά αυτές οι εγκεκριμένες από τους ειδικούς κινήσεις είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Το να εκμεταλλευόμαστε αυτούς τους τύπους στάσεων είναι σημαντικό γιατί «ορισμένες θέσεις ταιριάζουν καλύτερα στη γυναικεία ευχαρίστηση, καθώς επιτρέπουν την άμεση ή έμμεση διέγερση βασικών ερωτ@γενών ζωνών όπως η κλειτ@ρίδα ή το σημείο G», εξηγεί ο Aliyah Moore, Ph.D., πιστοποιημένος θεραπευτής ζεύγων. «Οι γυναίκες προτιμούν συχνά θέσεις που παρέχουν τέτοια ερεθίσματα για να ενισχύσουν την ευχαρίστησή τους».

Ο Moore επίσης προτείνει να ενσωματώσετε τα χέρια, τα δάχτυλα και το στόμα για να ανακαλύψετε τι σας ταιριάζει, καθώς και να τολμήσετε να πειραματιστείτε με παιχνίδια. Άλλωστε όπως τονίζει «Όλα έχουν να κάνουν με τον πειραματισμό και την εξερεύνηση διαφορετικών μορφών διέγερσης».

1. Ιεραποστολικό με μαξιλάρι
Όποιος είπε ότι το ιεραποστολικό είναι βαρετό, σαφώς δεν δοκίμασε ποτέ αυτήν την παραλλαγή που πρότεινε ο Moore. Πριν ξεκινήσετε, απλώς τοποθετήστε ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς της γυναίκας για να τους ανασηκώσετε ελαφρώς. Αυτή η απλή τροποποίηση επιτρέπει βαθύτερη δι3ίσδυση και αυξημένη διέγερση. «Η πρόσθετη υποστήριξη και ανύψωση μπορεί να εντείνει τις αισθήσεις και να αυξήσει την ευχαρίστηση» εξηγεί.

2. Cowgirl
Η θέση της καουμπόισσας ενθαρρύνει την τριβή της κλειτ@ρίδας, η οποία είναι συχνά κλειδί για τη γυναικεία κορύφωση. «Όταν μια γυναίκα βρίσκεται σε αυτή τη θέση, μπορεί να επιλέξει τον ρυθμό, το βάθος και τη γωνία διείσδυσης, οπότε έχει τον απόλυτο έλεγχο», εξηγεί η Joy Berkheimer, Ph.D. σ3ξολόγος.Για να πετύχετε την καουμπόισσα, ο ένας σύντροφος θα ξαπλώσει οριζόντια ανάσκελα με τα πόδια ίσια, ενώ ο άλλος σύντροφος θα καθίσει από πάνω τους σε στάση ιππασίας, κοιτάζοντας το κεφάλι τους, εξηγεί ο Berkheimer.

3. Ο λωτός
Η θέση του λωτού «επιτρέπει τη στενή οπτική επαφή, τη βαθιά διείσδυση και την ευκαιρία στη γυναίκα να ελέγξει τον ρυθμό και το βάθος της ώθησης», εξηγεί ο Moore.
«Η στενή φυσική σύνδεση σε συνδυασμό με την οικειότητα που δημιουργείται απογειώνουν την ευχαρίστηση».Για να πετύχετε αυτή τη στάση, ξεκινήστε με τους δύο συντρόφους να βρίσκονται ο ένας απέναντι στον άλλο.
Ο σύντροφος που θα διεισδύσει κάθεται σε στάση σταυροπόδι, ενώ εκείνη κάθεται στην αγκαλιά του συντρόφου της, τυλίγοντας τα πόδια της γύρω από τη μέση του.

4. Κλασικό d@ggy style
Οι ειδικοί επιμένουν στο κλασικό d@ggy style που κάποιο καλό λόγο θα ‘χει για να χει γίνει κλασικό.
Εμπλέκει τη γυναίκα στα τέσσερα, ενώ ο άλλος σύντροφος εισέρχεται από πίσω. Είναι μια ευέλικτη θέση, που επιτρέπει διείσδυση με πολλούς τρόπους και μπορεί να περιλαμβάνει και παιχνίδια, επιπλέον «Η γωνία εισόδου μπορεί να δημιουργήσει έντονες αισθήσεις και τα χέρια είναι ελεύθερα να εξερευνήσουν όλο το υπόλοιπο σώμα».

5. Queening
Αν ψάχνετε για σ3ξ χωρίς συν@υσία, το queening είναι ο ιδανικός τρόπος για λίγη στοματική ευχαρίστηση.
«Αυτή η θέση δίνει άμεση διέγερση σε πολλές άλλες 3ρωτογενείς ζώνες ταυτόχρονα», λέει ο
Berkehimer.Σε αυτή τη θέση, ο σύντροφος θα ξαπλώσει ανάσκελα, ενώ η γυναίκα τοποθετεί τα πόδια της γύρω από τους ώμους του με τον αιδ@ίο της στο στόμα του. Η γυναίκα από πάνω μπορεί να αιωρείται ή να καθίσει κρατώντας τον τοίχο ή το κεφάλι του συντρόφου της ενώ δέχεται την περιποίησή του.
Επιπλέον, αυτή η στάση ελευθερώνει τα χέρια του καθισμένου συντρόφου για να εξερευνήσει τους μηρούς, το στήθος, το στομάχι ή τους γλουτούς της.

6. Spo@ning
Το πραγματικά υπέροχο με αυτή τη στάση είναι ότι μπορείτε να την πετύχετε ενώ απλώς αράζετε στον καναπέ και χαλαρώνετε το βράδυ. «Αυτή η θέση προσφέρει οικειότητα και επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση ενώ παρέχει μια αίσθηση άνεσης και χαλάρωσης», εξηγεί ο Moore.
«Η γυναίκα μπορεί να ελέγξει την πίεση και τη γωνία διείσδυσης προσαρμόζοντας τη θέση των ποδιών της».Η θέση περιλαμβάνει και τους δύο συντρόφους ξαπλωμένους στο πλάι, με τον σύντροφο που διεισδύει τοποθετημένο πίσω. Ο σύντροφος που διεισδύει απλώς εκτελεί κινήσεις ώθησης και η γυναίκα μπορεί να ελέγξει με τα πόδια και τις κινήσεις της λεκάνης της τόσο το βάθος, όσο και την ένταση και την ταχύτητα. Παράλληλα ο σύντρόφος της έχει τα χέρια του ελεύθερα ώστε να περιηγηθεί στο σώμα της