Το μασάζ δεν είναι απλώς ένας τρόπος χαλάρωσης, αλλά και μια απίστευτη τέχνη που μπορεί να δημιουργήσει έντονη ευχαρίστηση και σ3ξουαλική έκσταση. Αν αναζητάτε τα ιδανικά σημεία για ένα αξέχαστο μασάζ που θα σας κάνει να βογκάτε για όλους τους σωστούς λόγους, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τις συμβουλές που χρειάζεστε.

 

1. Αυχένας, λαιμός, κεφάλι:

Η απόλαυση ξεκινά με το να πάρουμε την ένταση μακριά, με απαλά χάδια στην έκταση του κεφαλιού, κι αν το θέλει το ταίρι μας, και στο τριχωτό μέρος του. Το αποτέλεσμα; Ένας καταρράκτης χαλάρωσης κι αισθησιασμού, με αύξηση της αίσθησης ότι πάμε για παραπάνω. Για πολλά παραπάνω.

 

2. Οι ωκεανοί των ώμων και του λαιμού:

Το μασάζ στους ώμους και τον λαιμό μπορεί να απελευθερώσει την ένταση και να εκκινήσει τον δρόμο για πιο εκρηκτικές σ3ξουαλικές στιγμές. Μην είστε φλώροι, βάλτε δύναμη και πάρτε την αίσθηση των βογκητών που ακούτε.

 

3. Ο χορός των δαχτύλων:

Οι παλάμες και τα δάχτυλα στο μασάζ, μπορούν να προσφέρουν αισθησιακές εμπειρίες, εξερευνώντας τα άπειρα νεύρα που διαθέτουν. Ιδιαίτερα το εσωτερικό μέρος του καρπού, υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις κα μόνο αγγίζοντάς το, χωρίς καθόλου πίεση.

 

4. Το πάρτι των ποδιών:

Ένα μασάζ στα πόδια μπορεί να αυξήσει τη σ3ξουαλική ενέργεια και να δημιουργήσει μια άνετη εμπειρία σε σχέση με την αφή, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη λίμπιντο, ειδικά αν το μασάζ γίνεται σε ισχία, το εσωτερικό των μηρών ή τους γλουτούς.

 

5. Η βάση του π3ους

Σαφώς, ένα από τα πιο διακριτά σημεία ευχαρίστησης για τον άντρα, που μπορεί να εξερευνηθεί με προσοχή κι αγάπη, οδηγώντας σε πανηγυρικές κορυφώσεις, που όμως τον έλεγχο έχει αυτός που κάνει το μασάζ, μιας και μπορεί να καθυστερήσει ή όχι τον @ργασμό.

 

6. Η μαγική επίδραση του G-Spot και της κλειτορίδ@ς

Το σημείο G είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα και μυστηριώδη μέρη του γυναικείου σώματος, ενώ η κλειτορίδ@ είναι η βασίλισσα της ερωτικής διάθεσης μιας γυναίκας. Αφήστε το ταίρι σας να ανακαλύψει τα μυστικά της απόλαυσης με ελαφριά πίεση και κινήσεις τύπου “έλα εδώ” με τα δάχτυλα, για την απόλυτη επαφή με το σημείο.

 

7. Το άλλο “από πίσω”

Οι αισθησιακές κινήσεις στην πλάτη, ειδικά στην περιοχή της μέσης, μπορούν να μειώσουν το άγχος και να δημιουργήσουν το τέλειο σβήσιμο μετά από μια έντονη οργασμική εμπειρία.

Γενικώς, πιαστείτε και μην ντρέπεστε!