Δεν πρέπει να περνάτε άσχημα στο σεξ, δεδομένο αυτό. Είναι μια πράξη που είναι εκ των πραγμάτων συνυφασμένη με την απόλαυση. Αξίζετε μια διασκεδαστική σ3ξουαλική ζωή κι εσείς και το ταίρι σας.

Υπάρχουν τρόποι ώστε να μη γίνει βαρετό το κρεβάτι,  αλλά ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας οι κατεργαρέοι, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να το πετύχετε. Το σ3ξ είναι από μόνο του μια σχέση. Μια σχέση με τον εαυτό μας ο καθένας και κατόπιν μεταξύ μας. Όσο περισσότερο προσπαθούμε γι’ αυτή τη σχέση, τόσο καλύτερη γίνεται.

Είναι επίσης γνωστό ότι η σ3ξουαλική οικειότητα μπορεί βοηθήσει πολύ στην ανάπτυξη της συναισθηματικής οικειότητας. Όσο πιο κοντά βρίσκεστε στην κρεβατοκάμαρα, τόσο πιο άνετα ανοίγεστε και μιλάτε ο ένας στον άλλο.

Αν έχετε κάπως ρουτινιάσει, σας φέρνουμε κάποιες ιδέες για να προσθέσετε λίγο αλατοπίπερο, ίσως και πιπέρι καγιέν.

 

Ορίστε συγκεκριμένες ώρες για σ3ξ

Αν η ζωή σας είναι τόσο απασχολημένη, που δεν έχετε χρόνο να επενδύσετε στο σεξ σας, θα πρέπει σίγουρα να σκεφτείτε να ορίσετε μια ώρα για σεξ. Μπορεί να ακούγεται σαν το πιο ξενέρωτο πράγμα που κάποιος προτείνει αλλά όσο θα πλησιάζει η ώρα που θα έχετε καθορίσει ως «ραντεβού για κρεβάτωμα», όλο και περισσότερο θα ανυπομονείτε και θα ανοίγει η όρεξη. Μόλις αρχίσετε να κάνετε τις προσωπικές συναντήσεις σας προτεραιότητα, τόσο θα δείτε ότι σύντομα δε θα χρειάζεται καν ο προγραμματισμός.

 

Φτιάξτε ένα «βάζο του σ3ξ»

Βασικά, απλώς γεμίστε ένα βάζο με χαρτάκια που περιέχουν διαφορετικές ιδέες για πράγματα που θέλετε να δοκιμάσετε ή μυστικές φαντασιώσεις. Ανακατέψτε τα, επιλέξτε ένα, και ξεκινήστε να συζητάτε για ό,τι γράφει. Ας μη βιαστείτε να περάσετε στην πράξη. Απλώς σβήστε τα φώτα, μπείτε κάτω από τα σεντόνια και συζητήστε τι σας ιντριγκάρει στη συγκεκριμένη ιδέα. Ακούστε ο ένας τον άλλον, χαϊδευτείτε κατά μήκος των σωμάτων σας καθώς το κουβεντιάζετε και πριν καν το συνειδητοποιήσετε και οι δύο θα είστε ερ3θισμένοι.

 

Διανυκτερεύσετε σε κάποιο ξενοδοχείο ή σε μια σκηνή

Ακόμα κι αν δεν υπάρχει κάποιος άλλος συγκεκριμένος λόγος για να πάτε σε ένα ξενοδοχείο, το γεγονός ότι αυτό πρόκειται να λειτουργήσει διεγερτικά αρκεί. Μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμη και στο αμάξι. Το θέμα είναι, να φύγετε απ’ το σπίτι και τα στάνταρ σκηνικά σας. Προτείνουμε τη σκηνή ειδικά επειδή το σ3ξ στην ύπαιθρο αποτελεί πολύ κλασική προτίμηση για αρκετούς. Αναγκαστικά θα πρέπει να είστε ήσυχοι και διακριτικοί κι αυτό από μόνο του λειτουργεί διεγερτικά.

 

Κανονίστε έναν σ3ξμαραθώριο για ένα Σαββατοκύριακο

Αυτή είναι μία απ’ τις πιο σούπερ ιδέες γιατί προσφέρει προσήλωση στο στόχο, δηλαδή ο ένας στον άλλον. Απλώς προγραμματίστε ένα Σαββατοκύριακο όπου κι οι δύο σας θα μείνετε στο σπίτι με μοναδικό σκοπό να κάνετε σ3ξ όσο πιο συχνά μπορείτε, όπου μπορείτε, κι όπως επιθυμείτε. Κάνετε διάλειμμα για φαγητό, ντους και ύπνο και συνεχίζετε.

 

Βγείτε έξω και προσποιηθείτε ότι είστε δυο ξένοι που βρίσκονται για πρώτη φορά

Αυτό μπορεί να κάνει τα πράγματα όντως ενδιαφέροντα. Είναι μια role play εκδοχή που δεν ξεκινά κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βγείτε έξω και να προσποιηθείτε ότι δεν γνωρίζετε ο ένας τον άλλον. Προσεγγίστε ο ένας τον άλλον σαν να γνωρίζεστε πρώτη φορά, υποδυθείτε ρόλους και χαρακτήρες, παίξτε αναμεταξύ σας, όσο πιο ευρηματικοί μεταξύ σας κι όσο κρατηθείτε εντός σεναρίου, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για ένα αναπάντεχο one night st@nd όταν γυρίσετε στο σπίτι σας.

 

Παίξτε strip questions

Αυτό είναι ακριβώς όπως το Strip poker, αλλά με μια μικρή διαφορά. Αντί να παίζετε αυτό το παιχνίδι με κάρτες, ρωτήστε ο ένας τον άλλον δύσκολες ερωτήσεις, οποιασδήποτε θεματολογίας σας ιντριγκάρει. Όποιος απαντά λάθος πρέπει να βγάζει κι από ένα ρούχο. Αν θέλετε να το κάνετε πιο διασκεδαστικό φορέστε παλιά ρούχα ενώ παίζετε κι αντί απλώς να τα βγάζετε, μπορείτε και να τα σκίζετε, με τα χέρια ή και με τα δόντια. Αν βέβαια διαλέξετε τα δόντια δεν υποσχόμαστε ότι δε θα καταλήξετε τελικά να γελάτε νευρικά. Υπάρχει όμως τίποτα πιο αφροδισιακό από ένα καλό γέλιο;

 

Σ3ξι ζάρια

Αυτό είναι ένα από τα πιο απλά ερωτικά παιχνίδια σ3ξ για ζευγάρια. Αν θέλετε να διασκεδάσετε στο κρεβάτι χωρίς να χρειάζεται να γίνετε πολύ δημιουργικοί τότε αυτή η επιλογή είναι ευκολάκι. Πάρτε ένα ζευγάρι ζάρια από ένα κατάστημα ενηλίκων κοντά σας ή πάρτε κλασικά ζάρια και καθορίστε κάτι διαφορετικό για κάθε όψη του ζαριού – για το πρώτο ζάρι επιλέγετε 6 μέρη του σώματος και για το δεύτερο ζάρι επιλέγετε 6 πράξεις. Έπειτα κάθε ζαριά αντιστοιχεί και σ’ έναν πικάντικο συνδυασμό. Ό,τι πρέπει για αρχάριους και με σίγουρη επιτυχία.

 

Ωρολογιακή βόμβα

Αυτό το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βεβαιωθείτε ότι δεν παραλείπετε τα προκαταρτικά τη στιγμή που είστε έτοιμοι για δράση – και σας υποχρεώνει να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο σε αυτά ώστε να αυξήσει και τη διέγερσή σας. Ρυθμίστε ένα χρονόμετρο για, ας πούμε, 20 λεπτά. Σ’ αυτά τα 20 λεπτά στόχος του καθενός είναι να φέρει τον άλλον στο αμήν, χωρίς να υπάρξει διείσδ@ση.

Κάποτε κάποιος απ’ τους δύο δε θα αντέξει και θα απαιτήσει να ξεκινήσει το κυρίως έργο. Αυτός θεωρητικά είναι κι ο χαμένος στο παιχνίδι. Μεταξύ μας όμως, κι οι δυο κερδίζουν.