qwdewret

Challenge, κοινώς πρόκληση. Έχουμε διαβάσει κι έχουμε δει διάφορες αξιοπερίεργες, αστείες ή ακόμη κι επικίνδυνες. Η πρόκληση ενός ζευγαριού για ένα μήνα ίσως συγκαταλέγεται στις πικάντικες. Ένα Challenge ερωτικό, στο οποίο συνδυάζεται γυμναστική, πάθος, συναίσθημα, επιτέλους χρόνο για τους δυο σας και πάνω απ’ όλα σωματική επαφή.

30 στάσεις για 30 μέρες. Τι θα λέγατε να πάμε την πρόκληση κι ένα βήμα παραπέρα στοιχηματίζοντας ως επιβράβευση τις καλοκαιρινές μας διακοπές; Όποιος κάνει πίσω και βαρεθεί, πληρώνει και το ταξίδι. Πάμε;

 

Μέρα 1η

Ξεκινάμε με το ιεραποστολικό για προθέρμανση. Η πιο απλή αλλά συνάμα όμορφη στάση του έρωτα.

 

Μέρα 2η

Doggy style, αγαπημένη πολλών. Στα γόνατα, ίσια πλάτη, γλουτοί κι ώμοι στο ίδιο ύψος. Το να χρησιμοποιήσετε και τα χέρια σας θα σας δώσει μεγαλύτερη απόλαυση.

 

Μέρα 3η

Στάση FLATIRON. Υπόσχεται ερωτική απογείωση. Ο ένας ξαπλωμένος μπρούμυτα ελαφριά με ανοιχτούς τους γλουτούς. Ο άλλος έχει όλο το παιχνίδι στα χέρια του, ή μάλλον, στη λεκάνη του.

 

 

Μέρα 4η

Face off. Πρόσωπο με πρόσωπο για επαφές διάρκειας. Σε καρέκλα, ή καθισμένη στην άκρη στο κρεβάτι σας αγκαλιά για άμεση διείσδυση. Χέρια παντού να χαϊδεύουν όλα τα υπόλοιπα μέρη του σώματος.

 

Μέρα 5η

Μεταμορφώνουμε το κρεβάτι σε Φαρ Ουέστ, ή αλλιώς η στάση της Καουμπόισσας. Ένα σώμα από πάνω που καθορίζει το παιχνίδι κι ένα από κάτω, που απολαμβάνει το ταίρι του σε ενεργητικό ρόλο με αρκετούς αυτοσχεδιασμούς.

 

Μέρα 6η

Δε μεταφερόμαστε σε άλλη περίοδο. Παραμένουμε στο Φαρ Ουέστ και δοκιμάζουμε την ανάποδη καουμπόισσα. Ίδια σχεδόν στάση με την προηγούμενη με τη διαφορά ότι o αναβάτης κάθεται ανάποδα στηριζόμενow στα πόδια του συντρόφου τoυ.

 

Μέρα 7η

Στάση Caboose. Δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής αλλά τα αχαρτογράφητα κρύβουν τους θησαυρούς. Ο ένας καθιστός κι ο άλλος κάθεται, ο πρώτος, με τη σειρά του χώνεται ανάμεσα στα πόδια του έχοντας την πλάτη  του συντρόφου του στο πρόσωπό του. Μην υποτιμάτε την πλάτη παιδιά. Είναι η καλύτερη περιοχή για μικρές δαγκωματιές και πολλά φιλιά.

 

Μέρα 8η

Spooning ή αλλιώς κουταλάκι. Αγαπημένη των ερωτευμένων ζευγαριών όταν πέσουν για ύπνο. Μια αγκαλιά που οδηγεί σε μια υπέροχη επαφή. Ακόμη κι αν η εξάντληση της ημέρας σας έχει τσακίσει δε θα αντισταθείτε σε μια αγκαλιά με την πλάτη του συντρόφου σας γυρισμένη στο πρόσωπό σας, δίνοντας το σήμα να ξεκινήσετε.

 

Μέρα 9η

Έχουμε κι ανάποδο κουταλάκι για να μην ξεχνιόμαστε. Γιατί αυτά τα κουταλάκια με σώματα δίπλα δίπλα, είναι για πολύ ερωτευμένους. Το ανάποδο κουτάλι είναι παρόμοια στάση με την προηγούμενη, αλλά οι δύο σύντροφοι κοιτάζονται στα μάτια.

 

Μέρα 10η

Στα όρθια ή αλλιώς μπαλαρίνα. Μην τρομάξετε σκεπτόμενοι πως δε θα τα καταφέρετε. Αν ήδη βρίσκεστε σε έξοδο με την παρέα σας ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τη μέρα της πρόκλησης μ’ αυτή τη στάση. Βρείτε απλώς ένα σταθερό σημείο-τοίχο και στηριχτείτε.

 

Μέρα 11η

Η απόλαυση του καθρέπτη. Άλλωστε η επαφή είναι φαντασία και πολύ παιχνίδι. Οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού και να εκμεταλλευτείτε, είναι μια αφορμή για πειράματα. Μπροστά στον καθρέπτη, βέβαια, τα ηνία παίρνουν τα μάτια. Πρώτα χορταίνουν εκείνα και μετά όλα τα υπόλοιπα.

 

Μέρα 12η

Χωρίς προκαταρκτικά. Τι κι αν θεωρούνται το «ζέσταμα» της ερωτικής πράξης, υπάρχουν φορές που η απουσία προκαταρκτικών ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη. Σκεφτείτε μια επαφή μετά από καβγά ή μετά από αρκετό διάστημα που έχετε να δείτε ο ένας τον άλλον.

 

Μέρα 13η

Κι επειδή θέλω να είμαι αντικειμενική με όλο το φάσμα των ημερών του παρόντος άρθρου και πριν προλάβετε να μου πείτε «ηρέμησε, είμαστε και στις δύσκολες μέρες» θα σας προλάβω. Κανείς δεν απαγορεύει την επαφή κατά τη διάρκεια της περιόδου. Απαραίτητη προϋπόθεση να νιώθουν καλά κι οι δύο. Τα οιστρογόνα στα ύψη, το αίμα θεωρείται λιπαντικό κι η αίσθηση ικανοποίησης είναι πολύ ιδιαίτερη.

 

Μέρα 14η

Μόνο χέρια. Η δική σας στιγμή που μπορείτε να μοιραστείτε ταυτόχρονα με τον σύντροφό σας. Φανταστείτε να είστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Η στιγμή που αποδεικνύεις πως δεν ντρέπεσαι, πως όταν λείπετε ο ένας στον άλλον έχετε τον τρόπο να νιώθετε κοντά κι απλώς χρησιμοποιείτε τα χέρια σας για να το δείξετε στο σώμα σας.

 

 

Μέρα 15η

Στάση 69. Ποιος είπε πως δεν είναι απολαυστική! Ταυτόχρονος στοματικός έρωτας. Το 6 και το 9 σε απόλυτη ταύτιση κι όλες οι ερωτογενείς ζώνες έτοιμες για τη γλώσσα σας. Δε σας βλέπει, μην ντρέπεστε. Εξερευνήστε!

 

Μέρα 16η

Μέσα στο αυτοκίνητο. Άβολο; Ναι, Στριμώχνεσαι; Ναι. Βαράς το κεφάλι σου και μπερδεύεις πόδια και λεβιέ; Ναι. Αλλά έτσι για την αλλαγή, ναι, και πάλι ναι. Είτε στις μπροστινές, είτε πίσω, είτε πάνω στο καπό η επαφή στο αμάξι θα γίνει περισσότερο απολαυστική από ό,τι θα περιμένατε.

 

Μέρα 17η

Στάση καρότσι. Η ερωτική στάση όπου ο ένας σηκώνει τα πόδια στους ώμους ή γύρω από τον λαιμό του άλλου. Δοκιμάστε με τον σύντροφό σας όρθιο και σεις στην άκρη του κρεβατιού. Προσοχή στις κράμπες.

 

Μέρα 18η

Στάση CAT. Προϋποθέτει μαξιλάρι κι απόλυτη ευθυγράμμιση των κορμιών. Η τριβή είναι το σημείο διέγερσης καθώς ακουμπάνε όλα τα κατάλληλα σημεία μεταξύ τους.

 

Μέρα 19η

Εξερευνούμε τα σημεία του σπιτιού δοκιμάζοντας ερωτικές στάσεις. Πλυντήριο στο στύψιμο των 90 βαθμών, τραπέζι κουζίνας, καναπές σαλονιού. Στην τελευταία περίπτωση, τεστάρετε τα μπράτσα του καναπέ σας σκύβοντας πάνω σ’ αυτά.

 

Μέρα 20η

Στην ντουζιέρα. Αφήστε το νερό να κυλίσει, επιλέξτε τη θερμοκρασία που αρέσει και στους δύο και δοκιμάστε. Στα συν μετά είναι να πλένετε ο ένας τον άλλον.

 

Μέρα 21η

Ιεραποστολική με σπρώξιμο των ποδιών πίσω. Μοιάζει με την ιεραποστολική με τη διαφορά πως σπρώχνετε τα πόδια από το ταίρι σας προς τα πάνω και προς τους ώμους του. Όχι παραπάνω από μια φορά γιατί είναι λίγο άβολη στάση, αλλά αξίζει.

 

Μέρα 22η

Χρήση ερωτικών παιχνιδιών. Είναι η μόνη περίπτωση που λέμε με βεβαιότητα πως στους δύο χωράει τρίτος. Είτε είναι ένας δονητής, είτε διάφορα ερωτικά παιχνίδια, δέσιμο ματιών, βάλτε όρεξη και πάνω απ’ όλα τη σύμφωνη γνώμη και των δύο.

 

Μέρα 23η

Στο πλάι. Κόντρα στο άγριο δοκιμάστε ανασηκώνοντας ελαφρώς το πόδι του συντρόφου σας. Μην παραλείψετε τα χάδια στο στήθος και την περιοχή του κορμού.

 

Μέρα 24η

Στάση συνδετήρας. Απλή, λιτή κι απέριττη, αλλά απίστευτα ερεθιστική. Ανεβαίνετε πάνω στον σύντροφό σας, γέρνετε προς τα πίσω και στηρίζετε το βάρος στα χέρια σας.

 

 

Μέρα 25η

Στάση γνωστή με το όνομα «Η άνθηση». Φανταστείτε μια ακόμη παραλλαγή του ιεραποστολικού αλλά με σηκωμένη λεκάνη τόσο, όσο ο κόλπος να είναι πάνω από το κεφάλι.

 

Μέρα 26η

Εκείνη με το όνομα «το σπασμένο μπαμπού». Το πόδι του ενός στον ώμο του άλλου. Ο δεύτερος, κρατάει το άλλο πόδι από τον μηρό κι επιχειρεί διείσδυση. Καθένας εδώ αυτοσχεδιάζει ως προς το πώς θα χρησιμοποιήσει τα ελεύθερα χέρια του.

 

Μέρα 27η

Η στάση του δαμαστή. Ένας σύντροφος ξαπλώνει στο πλάι κι ο έτερος κάθετα στον πρώτο, κάνοντας το ίδιο. Ο δεύτερος επιχειρεί διείσδυση στους μηρούς, είτε εξωτερικά, είτε εσωτερικά. Είναι παιχνιδιάρικη και μπορεί να προκαλέσει κορύφωση χωρίς καν να υπάρχει διείσδυση.

 

Μέρα 28η

Στάση «Κούνια». Σταθερά πόδια του συντρόφου στο δάπεδο κι ενώ κάθεται στην άκρη του κρεβατιού. Ο άλλος πατάει τα πόδια στο κρεβάτι, κρατάει τα χέρια του κι αφήνει το σώμα να πέσει πίσω. Φανταστείτε πως κάνετε κούνια κι απολαύστε την έλλειψη σταθερότητας.

 

Μέρα 29η

Με ρούχα. Βγάλτε μόνο τα απαραίτητα και γνωρίστε μια νέα μορφή διέγερσης που δεν είναι απαραίτητο να περιλαμβάνει γύμνια. Καμιά φορά το ημίγυμνο είναι κι αυτό που εξιτάρει ακόμα περισσότερο.

 

Μέρα 30η

Στάση «Αγγελάκια». Ο ένας ξαπλώνει ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά κι όχι λυγισμένα. Ο άλλος ξαπλώνει αντίθετα πάνω του, με τα πόδια του προς το κεφάλι από το ταίρι του κάνοντας τα δικά του.

 

30 μέρες έρωτα. Κάθε μέρα μια διαφορετική στάση ή ένα διαφορετικό σημείο για να απολαύσετε μαζί. Εσείς θ’ αποφασίσετε τη σειρά που θέλετε και θα οργανώσετε το ερωτικό σας παιχνίδι. Μην ανησυχείτε αν χάσετε μια μέρα. Ακόμη και την αντιβίωση μπορείτε να την παραλείψετε, αν το ξεχάσετε και να πάτε στην επόμενη. Αν ο μήνας έχει 31 βγείτε την 31η και συζητήστε για το στοίχημά σας. Να θυμάστε πάντα πως όποια στάση και να επιλέξουμε πάντα η καλύτερη θα είναι εκείνη που θα μας πνίγει το συναίσθημα. Καλή σας επιτυχία!

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

 

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου