Έχεις k1nky διάθεση και δεν ξέρεις πώς να ξεκινήσεις; Η στάση Frogtie είναι η κατάλληλη, για εύκολο παιχνίδι submiss1ve-domin@nt, ακόμα και αν δεν έχεις καθόλου εμπειρία αλλά θέλεις να πειραματιστείς με το δέσιμο. Το Frogtie είναι αυτή η θέση στην οποία και τα δύο πόδια του δεμένου ατόμου είναι λυγισμένα με τον αστράγαλο και τον μηρό δεμένα μαζί. Η ανοιχτή θέση των μηρών σημαίνει τέλεια θέα, ενώ η στάση σηκώνει σχεδόν όλα τα σ3ξουαλικά παιχνίδια.

 

Γιατί να επιλέξεις το Frogtie

Θα αγαπήσεις το Frogtie και θα γίνει η αγαπημένη σου k1nky στάση, λόγω της πρόσβασης που αφήνει ανάμεσα στους μηρούς. Με τη φυσική τάση του σώματος να ανοίγει τους μηρούς για να διατηρήσει την ισορροπία του ενώ βρίσκεται σε αυτή τη θέση, μπορεί να δημιουργήσει μια θέση που ο δεμένος σύντροφος θα την αισθάνεται εξαιρετικά «αποκαλυπτική» κι ευάλωτη. Αυτό που κάνει τη στάση αυτή ακόμα καλύτερη, είναι ότι προσφέρεται για τα περισσότερα είδη παιχνιδιού και πρ0καταρκτικών. Η ανοιχτή θέση των ποδιών σημαίνει ότι όλες οι σ3ξουαλικές δραστηριότητες έχουν αρκετό χώρο – συμπεριλαμβανομένου του σ3ξ με τα χέρια, του στοματικού σ3ξ, του πρωκτ1κού σ3ξ ή του κολπ1κού σ3ξ. Αν σου αρέσουν και πιο περίπλοκα k1nky παιχνίδια, αυτή η ευρεία απόσταση των άκρων καθιστά επίσης αυτή τη θέση κατάλληλη για εκτεταμένο edg1ng, άρνηση οργ@σμού και πολλά άλλα. Τέλος, αυτή είναι μία από τις λίγες στάσεις σ3ξ που επιτρέπει αρκετό χώρο για τη χρήση μεγαλύτερων ερωτικών παιχνιδιών – τώρα είναι η ώρα να χρησιμοποιήσετε το δ0νητή!

 

Προετοιμασία πριν κάνετε το Frogtie

Πριν απολαύσετε το Frogtie, συνιστούμε να ζεστάνετε το κάτω μέρος του σώματος με διατάσεις. Το τράβηγμα των αστραγάλων πίσω στους μηρούς με τους μηρούς ανοιχτούς μπορεί να είναι ένα βαθύ τέντωμα σε ένα κρύο σώμα. Θέλεις η στάση να είναι ευχάριστη και όχι επίπονη. Πίστεψέ με: κανείς δε θέλει να αντιμετωπίσει κράμπες στα πόδια στη μέση του σ3ξ! Η στάση «πεταλούδα» που θυμίζει το οκλαδόν, είναι ένα άνοιγμα του ισχίου που μιμείται σε μεγάλο βαθμό την τοποθέτηση του σώματος στη θέση του Frogtie.

 

Πώς θα μπείτε στη θέση

Για να μπείτε σε αυτή τη σ3ξουαλική στάση, το άτομο που δέχεται το σ3ξ και θα παίξει το subm1ssive ρόλο, κάθεται στον π1σινό του. Ανοίγοντας τα γόνατα, φέρνει τους αστραγάλους όσο πιο κοντά μπορεί στο εσωτερικό του μηρού. Εκεί θα χρειαστείτε κάποιο σχοινί ή μαντήλι για να κάνετε ένα διπλό κόμπο σε κάθε πόδι.  Τι θα κάνετε με τα χέρια; Το Frogtie, εξ ορισμού, δεν απαιτεί δέσιμο του άνω μέρους του σώματος. Μπορείτε, ωστόσο, να δέσετε τους καρπούς πίσω από την πλάτη ή ακριβώς έξω από τους αστραγάλους για πλήρη ακινητοποίηση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε τη θέση δεσμού Frogtie – ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας σας στο bondage. Μία από τις πιο εύκολες και προσιτές επιλογές είναι με σχοινί κάνοντας δύο κόμπους σε κάθε πόδι, μία θηλιά για το αστράγαλο και μία για το μηρό. Αν δε σας βρίσκεται σχοινί, μην ανησυχείτε. Άνετα μπορείτε να κάνετε χρήση γραβάτας, ή να χρησιμοποιήσετε μαντίλια.

 

Πώς γίνεται η δ1είσδυση

Εάν η δ1είσδυση είναι στο μενού, αποφύγετε να δέσετε τα χέρια του δεμένου ατόμου πίσω από την πλάτη του. Με αυτόν τον τρόπο, το δεμένο άτομο μπορεί να ξαπλώσει πίσω. Συνιστούμε ο δ1εισδυτικός σύντροφος να στέκεται όρθιος, σχηματίζοντας γωνία 90 μοιρών, για να επιτευχθεί η συνουσία (η τελική θέση πρέπει να μοιάζει με ένα ανάποδο Γ). Η ιεραποστολική στάση μπορεί να είναι εξαιρετικά άβολη για τον δέκτη, καθώς το σωματικό βάρος του δ1εισδυτικού συντρόφου μπορεί να προκαλέσει την έκταση των γοφών πέρα από το σημείο άνεσης. Ανάλογα με την ευλυγισία και τη δύναμη του δεμένου ατόμου, μπορεί επίσης να τοποθετηθεί μπρούμυτα σε μια τύπου d0ggy στάση για να διευκολυνθεί η συνουσία.