Υπάρχουν πολλές στάσεις για να διαλέξετε όταν σας έρθει η διάθεση για σ3ξ. Αλλά, οι περισσότεροι από εμάς, τείνουμε να κρατάμε τα βασικά, σε σταθερή εναλλαγή. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα ευρήματα από την έρευνα της SKYN C@ndoms Millennial Sεx Survey, που υπέβαλε σε 2.814 γυναίκες και 2.302 άνδρες ηλικίας 18 έως 34 ετών σε ερωτήσεις σχετικά με τη σ3ξουαλική τους ζωή κι ανακάλυψε ότι αυτή η ηλικιακή ομάδα γουστάρει περισσότερο 2 συγκεκριμένες στάσεις.

Οι άντρες και οι γυναίκες Millennials, ψήφισαν καθόλου συμβατικά θα έλεγε κανείς, δύο down ‘n’ dirty στάσεις, έναντι του πιο παραδοσιακού-ρομαντικού ιεραποστολικού, που ήρθε τρίτο στη σειρά. Να πούμε βέβαια εδώ, πως οι Millennials άνδρες προτιμούν το dogg@ style από το ιεραποστολικό, ενώ οι γυναίκες προτιμούν το ιεραποστολικό από το dogg@ style. Η καουμπόισσα, βέβαια, είχε μια σταθερή θέση στην πρώτη τριάδα: Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες την ψήφισαν ως την τρίτη αγαπημένη τους στάση.

 

1. Καουμπόισσα

Η στάση cowgirl (επίσης γνωστή ως “cowperson”, καθώς άτομα οποιασδήποτε ταυτότητας φύλου μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν) είναι μια σ3ξουαλική στάση όπου ο διεισδυτικός σύντροφος ξαπλώνει ανάσκελα και ο λαμβάνων σύντροφος τον καβαλικεύει, κοιτάζοντας προς τα εμπρός. Ο λαμβάνων σύντροφος μπορεί να ελέγχει τον ρυθμό, τη γωνία και το βάθος της διείσδuσης. Για παράδειγμα, μπορεί να χοροπηδάει ενώ κάθεται όρθιος ή να περιστρέφει τους γοφούς του ενώ βρίσκεται στο στήθος του συντρόφου του. Αυτή η στάση είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στάσεις σ3ξ για όσους χρειάζονται διέγερση της κλειτ@ρίδας για να φτάσουν στην κορύφωση, επειδή επιτρέπει στον κάτοχο του αιδ@ίου να τρίβεται στον σύντροφό του ή να χρησιμοποιεί τα χέρια του για να διεγείρει την κλειτ@ρίδα του.

 

2. Dogg@ style:

Το dogg@ αφορά οποιαδήποτε σ3ξουαλική στάση στην οποία ο ένας σύντροφος σκύβει, είτε στα χέρια και στα γόνατα, είτε στηριζόμενος στους αγκώνες του, είτε στηριζόμενος στην άκρη του κρεβατιού. Ο άλλος σύντροφος μπορεί να στέκεται όρθιος ή να είναι γονατιστός και είναι ελεύθερος να χρησιμοποιήσει τα χέρια του για να κρατηθεί από τους γοφούς του συντρόφου του. Το dogg@-style είναι χρήσιμο για διείσδuση, είτε στο κ@λπικό είτε στο πρwκτικό σ3ξ, μεταξύ άλλων με π3ος, strap-on, δάχτυλο ή δ@νητή. Μια εναλλακτική, με είσοδο από πίσω, είναι το spooning, όπου και οι δύο σύντροφοι ξαπλώνουν δίπλα-δίπλα με λυγισμένα γόνατα.

 

Προφανώς, υπάρχουν πλεονεκτήματα και για τις 2: Το doggy style μπορεί να είναι εξωφρενικά καλό όταν η θέση είναι σωστή (και η κλειτ@ρίδα διεγείρεται επίσης ως έξτρα παιχνίδι). Το ιεραπ@στολικό έχει σαφείς ρομαντικές νότες, ενώ η καουμπόισσα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για διέγερση της κλειτ@ρίδας και ταυτόχρονο @ργασμό. Ακόμα κι αν έχετε μία αγαπημένη, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής- οπότε δεν μπορεί να βλάψει να πασπαλίσετε και με τις 2 το κρεβάτι σας.