Η πρώτη ερωτική επαφή είναι σαν ένα συναρπαστικό ταξίδι σε έναν μυστηριώδη κόσμο γεμάτο ανατροπές κι ανακαλύψεις. Κάθε ζώδιο φέρνει μια μοναδική διάθεση και προσδοκίες σε αυτή την περιπέτεια. Ας ρίξουμε μια ματιά σε το τι ακριβώς αναζητούν τα ζώδια από το ταίρι τους κατά την πρώτη ερωτική επαφή, όταν τα σώματα δε γνωρίζουν ακόμη το ένα το άλλο!

 

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός είναι σαν ένας λύκος στην πανσέληνο έτοιμος να ξεκινήσει έναν αγώνα πάθους και ορμής στον κόσμο του έρωτα. Στην πρώτη ερωτική επαφή, ζητάει έναν παρτενέρ που να είναι ισάξιός του στο παιχνίδι της λαγνείας, έναν συνεργό που να τον συναρπάζει και να τον προκαλεί με το πάθος του.

 

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος, με τον συνδυασμό του ρομαντικού και του ζωώδους, αναζητά στην πρώτη ερωτική επαφή έναν εραστή που να του προσφέρει αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας, αλλά και να τον εκπλήσσει με την αισθησιακή του παρουσία. Θέλει κάτι άγριο που ταυτόχρονα, όμως, να μην ξεφεύγει από τα όρια όσων ήδη γνωρίζει.

 

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι είναι σαν σίφουνες που διασκορπίζουν την ενέργειά τους παντού. Στην πρώτη ερωτική συνάντηση, επιθυμούν έναν εραστή που να μπορεί να τους ακολουθήσει στον χορό του πάθους και να μοιραστεί μαζί τους τις ατελείωτες σκέψεις τους ακόμα και στα σκοτάδια, κάτω από τα σεντόνια, μετά την επαφή.

 

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο Καρκίνος είναι σαν μια βόλτα σε καλοκαιρινή παραλία με απαλή άμμο και ηρεμία, κι έτσι θέλει έναν εραστή που να του προσφέρει αγάπη και ασφάλεια σαν ένας πειρατής που προστατεύει τον θησαυρό του. Αναζητά έναν εραστή που να μπορεί να τον κατανοήσει και να του προσφέρει την ανάλογη επικοινωνία και συναισθηματική διαθεσιμότητα, αλλά ταυτόχρονα να έχει κι όρεξ για περιπέτεια.

 

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Λέων είναι σαν ένας ήλιος που λάμπει με ακτινοβολία και αυτοπεποίθηση. Στην πρώτη ερωτική επαφή, θέλει έναν εραστή που να τον αναγνωρίζει και να τον σοκάρει με τις εκπλήξεις και τις γνώσεις του, που όμως δεν πρέπει ποτέ να ξεπερνούν τις δικές του. Είναι πάντα απαραίτητο να αισθάνεται σαν έναν αληθινό βασιλιά του έρωτα. Έτσι, απαιτεί από τον εραστή του να τον ενθαρρύνει και να τον υποστηρίζει σε κάθε ενέργεια και εκδήλωση του πάθους του.

 

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ο Παρθένος είναι σαν ένας οργανωτικός αρχηγός που αναζητά την τελειότητα σε κάθε πτυχή της ζωής του. Στην πρώτη ερωτική επαφή, θέλει έναν εραστή που να είναι προσεκτικός στις λεπτομέρειες και να δείχνει την αγάπη του μέσα από τις πράξεις του, καθιστώντας την εμπειρία αυτή σαν μια αρμονική συμφωνία. Θέλει ρυθμό, πρόγραμμα, να έχεις προνοήσει περί προφύλαξης αν και θα το έχει κάνει κι ο ίδιος, καθώς επίσης θα εκτιμήσει το να τον πας σε ένα προσεγμένο περιβάλλον.

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ο Ζυγός, με την αισθητική του και την αγάπη του για την ισορροπία, αναζητά στην πρώτη ερωτική συνάντηση έναν εραστή που να μπορεί να του προσφέρει αρμονία και ισορροπία στο σ3ξ, καθώς απολαμβάνουν μαζί τα καλύτερα προκαταρκτικά που έχουν υπάρξει ποτέ στον πλανήτη γη. Γενικώς αν δεν ξέρεις να σερβίρεις ορεκτικό στον Ζυγό που να τον ενθουσιάσει, μην περιμένεις να μείνει για το κυρίως.

 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός είναι σαν πηγή ενέργειας που εκπέμπει μαγνητική έλξη και πάθος. Στην πρώτη ερωτική επαφή, θέλει έναν εραστή που να μπορεί να του προσφέρει έντονο πάθος και βαθιά σύνδεση. Δε θέλει μπλα-μπλα ούτε και πολλά στολίδια, ενώ σιχαίνεται κάποιον που προσπαθεί να εντυπωσιάσει. Αντίθετα θα εκτιμήσει πολύ την άγουρη και ειλικρινή φύση των πραγμάτων, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ένα όχι τόσο πλούσιο σε τεχνική και στάσεις σ3ξ.

 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης είναι ένας εξερευνητής της ζωής και της ευτυχίας, ζητώντας στην πρώτη ερωτική επαφή έναν εραστή που να τον καθοδηγεί σε νέες περιπέτειες και να του δίνει την ελευθερία να εκφράσει τον αληθινό του εαυτό, καθιστώντας την κάθε στιγμή ένα ταξίδι στην ευφορία. Θέλει πράγματα μη προγραμματισμένα, εκπλήξεις, εξωτερικούς χώρους, φιλιά στον λαιμό και τρέλες στο αμάξι. Είναι εκείνος ο τύπος ζωδίου που μπορείς να του προτείνεις οτιδήποτε και πιθανότατα θα είναι game.

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Αιγόκερως είναι ο ηγέτης που αναζητά στην πρώτη ερωτική επαφή έναν εραστή που να μπορεί να τον αφήσει να έχει το πάνω χέρι και ταυτόχρονα να τον εμπνεύσει με την αξία της αφοσίωσης και της ανθεκτικότητας, κάνοντάς τον να νιώθει σαν να κατακτά κάθε πτυχή της ζωής του. Θέλει να κινηθεί σε πλαίσια που γνωρίζει, αλλά επιθυμεί κι όσο τίποτα να ικανοποιήσει το ταίρι του, δείχνοντάς του πως μαζί του θα έχει πολλούς και καλούς οργaσμούς.

 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο Υδροχόος είναι ο επαναστάτης του ζωδίου που αναζητά στην πρώτη ερωτική επαφή έναν εραστή που να μπορεί να του προσφέρει ενδιαφέρον και καινοτομία, καθιστώντας τον κάθε φορά σαν ένα ταξίδι στο μέλλον και την αλληλεπίδραση με το παράξενο. Θέλει Props, διαφορετικές στάσεις, ζει για την έκπληξη, ενώ αν του βάλεις ιεραποστολικό μπορείς κάλλιστα να του πάρεις την ψυχή και να φύγεις.

 

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο Ιχθύς είναι ο ονειροπόλος του ζωδίου που αναζητά στην πρώτη ερωτική επαφή έναν εραστή που να μπορεί να του προσφέρει σεβασμό κι ευαισθησία, κάνοντάς τον να νιώθει σαν να αποπλανιέται όπως ένας πρωταγωνιστής του Μπρίτζερτον. Θέλει καθαρό σ3ξ που να έχει κάτι από άρλεκιν, ενώ δε μασάει στο πόσο πρόστυχος μπορεί να γίνει. Αρκεί να είναι όλο υπό το πρίσμα του παραμυθιού ή της ψευδαίσθησης αυτού.