erfgthr

Αγαπημένο διάλειμμα· εκείνο το χαρακτηριστικό κουδούνισμα, που το ακολουθούσαν ορδές μαθητών να παλεύουν μεταξύ τους για να ξεχυθούν στο προαύλιο, για ν’ απολαύσουν μέχρι τέλους εκείνο το τέταρτο που έκανε τη διαφορά από την προκαθορισμένη ρουτίνα. Ως ενήλικες, μάθαμε πως διάλειμμα μπορεί να σημαίνει κι οριστικό τέλος, αν μιλάμε για σχέσεις που βρίσκονται σε τέλμα. Αν μιλάμε όμως, για κάτι πιο πονηρό κι οριζοντίως ασκούμενο;

Φαντάσου, να τρως κάθε μέρα το αγαπημένο σου γλυκό, να έχεις ένα γεμάτο ψυγείο με δαύτο να διακοσμεί όλα τα ράφια της ψυχρής λευκής αυτής συσκευής. Με το κουτάλι ανά χείρας και τη χαρά στα χείλη, θα ξεχυθείς στην αρχή προς τέρψη κι ευχαρίστησή σου. Εκείνη τη μοναδική στιγμή, καθώς θα γεύεσαι το αγαπημένο σου γλυκό, ένας έρωτας, μια μικρή βόμβα χιλιάδων αισθήσεων θα εκρήγνυται στον ουρανίσκο. Από την πρώτη στιγμή που το κουτάλι σκίζει τη σοκολατένια ομοιομορφία του γυάλινου μπολ, μέχρι την επαφή με τη γλώσσα που πάλλεται ρυθμικά σε κάθε απόχρωση της γεύσης. Σε κάθε νότα, που η ζάχαρη, με την καραμέλα και το μπισκότο χαϊδεύουν τη στοματική κοιλότητα- τα γυροφέρνεις ακόμη, με τα μάτια να στριφογυρίζουν κι αρνείσαι να επικοινωνήσεις στο περιβάλλον σου το όργιο που έχεις στην κατοχή σου. Όλο δικό σου, όλο για σένα. Το αγαπημένο σου.

 

All About Sex | eBook


€8,00

-----

 

Τώρα, όμως κάνε και την αντίστοιχή σκέψη, με το ψυγείο να εξαφανίζεται σαν άλλο πειραματόζωο του Χουντίνι, αφήνοντάς σε να σκέφτεσαι την απόλαυση που για λίγο έζησες. Ακριβώς, εν συντομία αυτή είναι η έννοια του sex fasting. Να παραμείνει έντονα στο μυαλό, να την επεξεργαστείς, να τη ζήσεις μέσα από την απουσία της, να την εκτιμήσεις κι έπειτα, στην πρώτη συνεύρεση, να «δώσεις πόνο» με όλο σου το είναι.

Η παροδική νηστεία από την ερωτική επαφή, ωφελεί στο να τα βρεις με τον εαυτό σου, να δεις μέσα από την απουσία της συγκεκριμένης πράξης τι πραγματικά σου αρέσει σε σένα, στο σώμα σου, ακόμη και στη σχέση στην οποία βρίσκεσαι κι ίσως δεν έχεις καταλάβει. Προσοχή, στο ότι δεν αναφερόμαστε σε συναισθηματική αποστασιοποίηση με τον παρτενέρ. Υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή η οποία μπορεί εύκολα να δημιουργήσει παρεξήγηση. Αν υπάρχει η σωστή επικοινωνία ο ερωτισμός θα παραμείνει, καθώς κι η εγγύτητα, αλλά θα απουσιάσει για λίγο η επαφή.

Εποικοδομητικός χρόνος, για ν’ αφήσεις το μυαλό να ταξιδέψει σε νέες στάσεις κι εμπειρίες που θα συντελέσουν την ιδανική κορύφωση. Έχεις χρόνο να το οραματιστείς, να το φαντασιωθείς, να σου λείψει και να το εκτιμήσεις. Θα διαπιστώσεις τη διαφορά όταν θα αποφασίσεις να διακόψεις τη νηστεία σου αυτή, καθώς από το πρώτο κιόλας λεπτό θα σου αφήνει μια αίσθηση ξεχωριστή. Θα το αισθάνεσαι σαν δώρο που κάνεις στον εαυτό σου, σαν το γλυκό που τρως στη διατροφή. Η κάθε λέξη, άγγιγμα ακόμη και το φιλί, θα έχουν βαρύτητα και θα το αισθάνεσαι έντονα. Όσο θα παρακολουθείς τη διαφορά των κινήσεών σου, θα καταλαβαίνεις παράλληλα πόσο εμφανώς μπορεί κι επισκιάζει τις προηγούμενες επαφές. Η ποιότητα του οργασμού επίσης αλλάζει, μπορεί να είναι μεγαλύτερος σε διάρκεια, πολλαπλός, σίγουρα πιο απολαυστικός, καθώς χτίζεται όσο καιρό απέχεις.

Ένα γλυκό είναι η ερωτική πράξη, από την οποία μπορείς σαν πείραμα να δοκιμάσεις να αποστασιοποιηθείς για λίγο, ν’ αφήσεις τη φαντασία της τρέξει στο μυαλό σου και τις στιγμές να γίνονται αναπαράσταση σε κάθε σου αναπόληση. Δε γίνεται να τρως κάθε μέρα το αγαπημένο σου γλυκό, άλλωστε, γιατί θα σταματήσει να είναι «αγαπημένο» και θα γίνει μια ρουτίνα, που θα έχει μια γεύση που απλώς ξέρεις. Θα χαθεί το ενδιαφέρον, θα χαθεί η προσμονή κι η επιθυμία για να το γευθείς ξανά και ξανά.

Το ότι είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής -όχι η σοκολάτα, η ερωτική επαφή- το ξέρουμε. Μα αν δε μας λείψει και λιγάκι, δεν το χαιρόμαστε το ίδιο. Χρειάζεται το διάλειμμά της, χρειάζεται η περίοδος του sex fasting. Να  δώσει τη νότα της προσδοκίας, της προσμονής, της λαχτάρας, του πιο έντονου κι απολαυστικού οργασμού, της ουσιαστικότερης σύνδεσης. Γι’ αυτό, πάρε το διάλειμμά σου, δεν είναι κακό!

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Τσότσου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου