Αν θέλετε να βάλετε φωτιά στις μέρες ή καλύτερα τις νύχτες σας, δείτε ποια είναι η κατάλληλη στάση που απολαμβάνει περισσότερο κάθε ζώδιο και που, για την ακρίβεια, είναι ικανή να το οδηγήσει στη μέγιστη απόλαυση. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι η προτίμηση σε μια συγκεκριμένη στάση δηλώνεται περισσότερο από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται στον γενέθλιο χάρτη η Αφροδίτη για τη γυναίκα κι ο Άρης για τον άντρα.

Δείτε στον αστρολογικό χάρτη σε ποιο ζώδιο είναι ο Άρης και η Αφροδίτη και λύστε όλες τις ερωτικές σας απορίες, είτε πρόκειται για το δικό σας χάρτη, είτε για του συντρόφου σας.

 

ΚΡΙΟΣ

Έχουν το πάθος, τη φλόγα να καίει μέσα τους και το σ3ξ πρέπει να είναι γρήγορο, έντονο και συναρπαστικό.

Για τον άντρα Κριό που δεν μπορεί να περιμένει η καλύτερη στάση είναι «στα όρθια» με τη γυναίκα να στηρίζεται σε κάποιο τοίχο και να έχει διπλωμένα τα πόδια στη μέση του και τα χέρια της στους ώμους του. Η γυναίκα Κριός λατρεύει να είναι αυτή από πάνω κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης (κι όχι μόνο).

 

ΤΑΥΡΟΣ

Φιλήδονοι, αργοί, με την ένταση να κορυφώνεται λεπτό προς λεπτό, το σ3ξ μαζί τους είναι μεγάλης διάρκειας αλλά ποτέ βαρετό!

Ο άντρας αλλά και η γυναίκα Ταύρος λατρεύουν την ιεραποστολική στάση. Άνετη, κλασική αλλά εγγυημένη για την απόλυτη ικανοποίηση. Φιλιά και δαγκωματιές εννοείται ότι είναι απαραίτητα, ιδιαίτερα από τον λαιμό μέχρι τους ώμους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αεικίνητοι, παιχνιδιάρηδες, το σ3ξ μαζί τους είναι μια γλυκιά ζαλάδα, καθώς η εναλλαγή ρόλων και στάσεων δε σταματά ποτέ, το ίδιο τα δάχτυλα και η γλώσσα τους που κινούνται αριστοτεχνικά πάνω στο γυμνό σώμα.

Η στάση εγγύηση για την απόλυτη ικανοποίηση είναι η «69», αφού τους επιτρέπει να δίνουν και να παίρνουν ταυτόχρονα απόλαυση. Από ‘κει και πέρα η επόμενη καλύτερη συνταγή για την επιτυχία σας είναι η εμπνευσμένη από τον χορό «lap dance» στάση (ο άντρας καθισμένος σε μια καρέκλα ή πολυθρόνα και η γυναίκα πάνω του με τα πόδια ανοιχτά να στηρίζονται στους ώμους του).

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ερωτικοί, ρομαντικοί, θέλουν να προστατεύουν ή να προστατευτούν αλλά πάντα θα βγάζουν το αρσενικό ή το θηλυκό που κρύβουν μέσα τους.

Αν αισθάνονται ασφαλείς τότε η απελευθέρωση στο σ3ξ είναι άμεση. Η γυναίκα προτιμά να ξαπλώσει με γυρισμένη την πλάτη της πάνω στον άντρα, ώστε να αποφεύγεται η επαφή με το βλέμμα του. Και ο άντρας Καρκίνος λατρεύει αυτή τη στάση συν το ότι μπορεί να παίζει με όλο το σώμα της και ιδιαίτερα το στhθος της.

 

ΛΕΩΝ

Κυρίαρχοι και στο σ3ξ, αφού το φλογερό ταμπεραμέντο τους με μια γενναία δόση έντασης και υπεροψίας, βάζει στην τροχιά ευχαρίστησής τους το αντίθετο φύλο, έτοιμο να δηλώσει πλήρη υποταγή.

Θέλουν να είναι αρχηγοί και στον έρωτα, οπότε το «στα τέσσερα» για τον άντρα Λέοντα είναι must! Αν θέλετε να στείλετε στον 7ο ουρανό ένα Λέοντα ή μια Λιονταρίνα φροντίστε να είστε καλοί στο στοματικό γιατί είναι αυτό που τους προσφέρει την απόλυτη ευχαρίστηση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φαινομενικά συγκρατημένοι και συντηρητικοί αλλά στο μυαλό τους κάθε άλλο παρά αυτό είναι, καθώς οι σ3ξουαλικές τους φαντασιώσεις ξεπερνούν κατά πολύ το μέσο όρο.

Τους αρέσει να έχουν οπτική επαφή κατά τη διάρκεια του σ3ξ γιατί τους ερεθίζει περισσότερο «το μάτι» γι’ αυτό μια παραλλαγή της ιεραποστολικής στάσης, καθιστοί κι όχι ξαπλωμένοι είναι για τους Παρθένους η καλύτερη. Επίσης, είναι από τα ζώδια που απολαμβάνει να βλέπει ερωτικές ταινίες πριν ή κατά τη διάρκεια της πράξης.

 

ΖΥΓΟΣ

Στο παιχνίδι της αποπλάνησης είναι αυτοί που παίρνουν το πρώτο βραβείο. Πολύ αισθησιακοί αλλά και σ3ξουαλικοί, υπόσχονται απίστευτο σ3ξ, καθώς είναι πρόθυμοι να προσφέρουν την απόλυτη ευχαρίστηση στον παρτενέρ τους.

Για να τους κάνετε να στενάξουν από ηδονή δύο είναι οι στάσεις. Είτε η γυναίκα να είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι ενώ ο άντρας κρατά ανασηκωμένους τους γλουτούς της είτε ο άντρας να είναι καθισμένος με λυγισμένα γόνατα και η γυναίκα στην αγκαλιά του αντικριστά, με τα πόδια της να σφίγγουν τη μέση του.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η φήμη τους ως το πιο σ3ξουαλικό ζώδιο προηγείται, οπότε τα λόγια είναι περιττά και για όποιον τους αμφισβητήσει η απάντηση δίνεται στο κρεβάτι.

Οι Σκορπιοί λατρεύουν το πολύ και καλό σ3ξ, ενίοτε με πινελιές αγριάδας καθώς οι δαγκωνιές στη βάση του λαιμού και οι νυχιές δίνουν και παίρνουν. Στάση που σίγουρα ιδανική είναι η γυναίκα ξαπλωμένη μπρούμυτα με τα χέρια είτε ανοιχτά είτε να κρατιέται από το κάγκελα του κρεβατιού ενώ ο άντρας είναι ξαπλωμένος πάνω της και γέρνει στο πλάι για να τη φιλά και να τη δαγκώνει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ζώδιο της περιπέτειας ακόμα και στο σ3ξ, καθώς εδώ κάθε στάση ή οποιοσδήποτε χώρος «παίζει» δυνατά.

Χωρίς περιορισμούς, χωρίς δεσμεύσεις, η μία φορά δεν είναι αρκετή για τους Τοξότες, οπότε ετοιμαστείτε για 2-3 γύρους. Αγαπημένη στάση, παρά τα όσα λέγονται, είναι η γυναίκα όρθια με γυρισμένη την πλάτη της στον άντρα να γέρνει ή καλύτερα να είναι πεσμένη πάνω στο γραφείο ή στο τραπέζι ή στον πάγκο της κουζίνας. Επίσης, η γέφυρα κατά την οποία η γυναίκα έχει ανασηκωμένη τη λεκάνη της ενώ ο άντρας την κρατά από τους γλουτούς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλά ακούγονται και λέγονται γι’ αυτό το ζώδιο, γιατί αρέσκεται να βγάζει προς τα έξω μια εικόνα που απέχει από την πραγματικότητα, ακόμα και στο σ3ξ.

Οπουδήποτε αλλού πιθανόν να είναι ψυχροί και απόμακροι αλλά όχι στο κρεβάτι αφού μπορεί μεν να τους λείπει ο αυθορμητισμός αλλά σίγουρα ένα μετάλλιο το ‘χουν στο τσεπάκι τους μιας και ό,τι κάνουν το κάνουν πάρα πολύ καλά. Η αγαπημένη τους στάση το «κουτάλι» ιδιαίτερα για τις γυναίκες αφού προσφέρει άμεση επαφή και απόλαυση. Οι άντρες προτιμούν το «στα τέσσερα» με μια τάση και για πρwκτικό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σ3ξ για αυτό το ζώδιο είναι εγκεφαλικό γι’ αυτό πρέπει πρωτίστως να ερεθίσετε το μυαλό του περισσότερο από το σώμα του. Όσο πιο πολύ φτιάχνεται νοητικά τόσο πιο ασυγκράτητο γίνεται.

Ασύμβατοι και απρόβλεπτοι οι άντρες και οι γυναίκες του ζωδιακού μπορεί να τρελάνουν κόσμο, στο σ3ξ όμως είναι απίστευτα εφευρετικοί με αγαπημένη στάση το γνωστό «καρεκλάτο». Η απόλυτη αδυναμία τους είναι η αμοιβαία ικανοποίηση με χέρια και δάχτυλα, ενώ ταυτόχρονα έχουν πλήρη οπτική επαφή.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έχουμε ξαναπεί ότι αυτό το ζώδιο είναι η μεγαλύτερη «απάτη» στο σ3ξ, αφού εύκολα μεταλλάσσεται από αθώο και ντροπαλό σε λάγνο και σ3ξουαλικό και μάλιστα χωρίς καμία προσπάθεια.

Είναι το ζώδιο που απολαμβάνει τις «χειροπέδες» και τα δεμένα μάτια περισσότερο από τον καθένα, αφήνοντας να το καθοδηγήσουν οι υπόλοιπες αισθήσεις κι όχι η όραση. Η τάση τους προς σ@δο/μ@ζο καταστάσεις είναι αρκετά έντονη, χωρίς απαραίτητα να έχουν αυτοί το ρόλο του «υποτακτικού». Αγαπημένη στάση είναι η γυναίκα ξαπλωμένη ανάσκελα με τα πόδια ενωμένα και λυγισμένα πάνω στο στομάχι της.

astrology.gr