Αν υπάρχει κάτι καλύτερο από το καυτό σ3ξ, είναι ότι υπάρχουν ένα εκατομμύριο κι ένας τρόποι για να το κάνεις. Καλώς ήρθατε στον απόλυτο οδηγό για 10 άγριες στάσεις σ3ξ, από εμάς για εσάς με αγάπη. Γιατί; Γιατί εξασκώντας τρελές νέες ιδέες με το ταίρι σας στο κρεβάτι (αφού πάρετε και το απαραίτητο οκ φυσικά) μπορεί να ενισχύσει τα επίπεδα ενδορφινών σας, λειτουργώντας ως φυσικό αγχολυτικό (για να μην αναφέρουμε ότι είναι κι ένα πολύ τίμιο κάρντιο).

Από το αισθησιακό “Maverick Mount” μέχρι το τολμηρό “Pinnacle Plunge”, έχουμε μια γενναιόδωρη γκάμα επιλογών που θα σας αφήσει και τους δύο να νιώσετε ότι ανήκετε στην ελίτ των σταρ ερωτικών ταινιών.

 

Εντός κρεβατιού

-Maverick Mount: Ο ένας σύντροφος ξαπλώνει ανάσκελα, ενώ ο άλλος ξαπλώνει, κοιτάζοντας προς την άλλη κατεύθυνση, πάνω του. Χρησιμοποιήστε μαξιλάρια για άνεση και βασιστείτε σε λεκτικές ενδείξεις για αίσθηση εντολής και βαθιά διείσδuση.

-Sideline Sizzle: Και οι δύο σύντροφοι ξαπλώνουν στο πλάι για γωνιακή διείσδuση από πίσω. Το πασπάλισμα λίγων βρώμικων λόγων στο μείγμα μπορεί να απογειώσει την εμπειρία, δεδομένης της εύκολης πρόσβασης στον λαιμό και τα αυτιά.

-Jockey Jive: Σκεφτείτε το σαν αναβαθμισμένο doggy style. Ο ένας σύντροφος είναι στα τέσσερα και ο άλλος γονατίζει από πίσω, κρατώντας τους γοφούς. Ο γονατιστός σύντροφος έχει την ελευθερία να ελέγχει τον ρυθμό και το βάθος.

-Flipside Frenzy: Ο ένας σύντροφος ξαπλώνει ανάσκελα με τα πόδια ψηλά, ο άλλος γονατίζει και κάνει εναλλαγή μεταξύ των κατευθύνσεων που αντικρίζει. Το λιπ@ντικό και ένας μικρός δ@νητής μπορούν να κάνουν τις μεταβάσεις πιο ομαλές και πιο διεγ3ρτικές.

-Gridiron Grind: Ο ένας σύντροφος ξαπλώνει μπρούμυτα, ο άλλος από πάνω, διεισδuοντας από πίσω. Ένα μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη και προαιρετικό ελαφρύ χτύπημα ή τράβηγμα μαλλιών, μπορούν να ενισχύσουν την ωραία αίσθηση.

 

Εκτός κρεβατιού

Από τα χαλιά του σαλονιού μέχρι τα πλακάκια του μπάνιου, αυτές οι μοναδικές στάσεις μετατρέπουν κάθε σπιθαμή του σπιτιού σε ζώνη απόλαυσης:

-Skydive Swoon: Ο ένας σύντροφος ξαπλώνει στο πάτωμα, ενώ ο άλλος κάθεται οκλαδόν, χρησιμοποιώντας τα πόδια του για ισορροπία κι έλεγχο. Η κίνηση πάνω-κάτω είναι λιποθυμική, αλλά βάλτε κι ένα μαλακό χαλάκι ή χαλί από κάτω για άνεση.

-Rodeo Romp: Ο ένας σύντροφος κάθεται με τα πόδια τεντωμένα- ο άλλος κάθεται από πάνω, με το βλέμμα στραμμένο από την άλλη. Κρατώντας τη μέση, ο καθιστός σύντροφος επιτρέπει βαθιά διείσδuση, δίνοντας και την αίσθηση ροντέο. Ιδανικό για να απελευθερώσετε τον καουμπόη που κρύβετε μέσα σας.

-Cliffhanger: Ο ένας σύντροφος ξαπλώνει στην άκρη ενός χαμηλού τραπεζιού, με τα πόδια να κρέμονται. Ο όρθιος σύντροφος κρατάει τους μηρούς για μοχλό πίεσης, ελέγχοντας το βάθος και την ταχύτητα για οργ@σμούς που κάνουν αυτή τη στάση ένα πραγματικό edgy αριστούργημα.

-Ο γύρος της νίκης: Και οι δύο άτομα κάθονται αντικριστά, ο ένας τοποθετώντας τα πόδια πάνω από τους ώμους του άλλου. Τα χέρια κρατιούνται για ισορροπία κι έλεγχο της ώθησης. Αυτή είναι ιδανική στάση για έντονη οπτική επαφή και συναισθηματική σύνδεση.

-Ο Κεραυνός: Ο ένας σύντροφος ξαπλώνει ανάσκελα, με τα πόδια ψηλά, ενώ ο άλλος γονατίζει μπροστά και μπαίνει. Ο γονατιστός σύντροφος ελέγχει τον ρυθμό και την ένταση. Η χρήση λιπ@ντικού εδώ κρίνεται απαραίτητη.