Οκ, μπορεί να συμβεί. Δεν είναι ο πανικός η λύση στη στυτικh δυσλειτουργία, ούτε το να βγάλουμε τελείως το σ3ξ από το μενού. Απλώς, θα χρειαστεί να βρούμε πιθανώς τρόπους για να κρατάμε τη στύσh στοιβαρή κι ακμαία για όσο διαρκεί η συνουσία. Αφού λοιπόν μιλήσουμε με τον παθολόγο μας για να αποκλείσουμε υποκείμενες παθήσεις, κάνουμε αλλαγές στον τρόπο ζωής, όπως η καλύτερη διατροφή και η αποφυγή ουσιών όπως το αλκοόλ και ο καπνός, θα εντάξουμε κι ορισμένες σ3ξουαλικές στάσεις που θα κάνουν καλή δουλίτσα.

 

Ο Σταυρός

Η χαλάρωση του σώματός μας και η αποχή από τη χρήση πολλών μυών θεωρείται ότι βοηθά στην αντιμετώπιση της στυτικhς δυσλειτουργίας. Με το να μην καταπονούμε υπερβολικά το σώμα μας και να μη χρησιμοποιούμε μεγάλες μυϊκές ομάδες, η ροή του αίματος στο σώμα θα επικεντρωθεί στη στύσh. Ο άνδρας, λοιπόν, ξαπλώνει στο πλάι με τη γυναίκα ή τον άντρα σύντροφο σε γωνία 90 μοιρών. Μπορεί να χρειαστούν κάποιοι ελιγμοί, αλλά αυτή η στάση μπορεί να λειτουργήσει καλά και με ημίσκληρη στύσh.

 

Το Downward Doggy

Πιο γνωστή ως doggy style, αυτή η στάση έχει το άτομο που δέχεται τη διείσδ@ση στα τέσσερα με τους ώμους κάτω στο κρεβάτι. Αυτό καμπυλώνει το σώμα, επιτρέποντας ρηχότερη διείσδ@ση. Ακόμα κι αν καταφέρει το άτομο που την κάνει, να εισάγει μόνο ένα μέρος του πέ@υς, τα πιο ευαίσθητα μέρη (η βάλaνος και το φλεβίδιο) θα βρίσκονται μέσα, προσφέροντας επιπλέον απόλαυση.

 

Το spooning το πρωινό

Δεν είναι ασυνήθιστο για τους άνδρες να ξυπνούν με στύσh κι αυτές οι στύσeις είναι συχνά οι ισχυρότερες και πιο αξιόπιστες. Ας εκμεταλλευτούμε το γεγονός αυτό. Η στάση περιλαμβάνει την τοποθέτηση του άνδρα πίσω από το ταίρι του ενώ είναι και οι δύο ξαπλωμένοι. Αυτή η στάση έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι λειτουργεί καλά ακόμα και αν η στύσh μαλακώσει.

 

Yab-Yum

Μια ταντρική στάση αιώνων που είναι ιδανική για να φέρει τους συντρόφους πιο κοντά. Ο άνδρας κάθεται σταυροπόδι, ενώ το ταίρι του τον αγκαλιάζει με τα πόδια γύρω από τη μέση του. Διατηρεί τα σώματά σε μια οικεία αγκαλιά κι ακόμη κι αν η στύσh εξασθενεί, μπορούμε να απολαύσουμε τη διαδικασία και να τη νιώσουμε στο απόλυτο.

 

Η αντίστροφη καουμπόισσα

Αυτή είναι μια άλλη στάση που επιτρέπει στον άνδρα να χαλαρώσει τις μεγάλες μυϊκές του ομάδες. Το ταίρι του τόν καβαλάει στητό ή ξαπλωμένο, αλλά αντί να τον κοιτάζει, κάθεται με την πλάτη προς αυτόν. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί εύκολα να φτάσει προς τα κάτω για να διεγείρει το πέ@ς του συντρόφου του και τον εαυτό του, προσφέροντας και στους δύο τη μέγιστη ευχαρίστηση.