Σε πολλά θέματα τα ζώδια βρίσκουν τη θέση τους εκεί που μπορεί να μην είχατε καν φανταστεί. Έτσι, οι φημισμένες στάσεις του K@m@ Sutr@ δε θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Ιδιαίτερες, στοργικές ή πιο kinky όλες τους μπορούν να σας οδηγήσουν -χωρίς δεύτερες σκέψεις- στην απόλυτη ευχαρίστηση. Παρόλα αυτά, αν προσπαθήσετε να ρίξετε κλεφτές ματιές θα συνειδητοποιήσετε πως μερικές δεν αποτελούν το δικό σας cup of tea και πως αναμφίβολα κάποιες άλλες είναι οι αγαπημένες των συντρόφων σας. Δεν μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά εάν τελικά όλα όσα θα διαβάσετε παρακάτω είναι απόλυτα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως αν δοκιμάσετε να τις εφαρμόσετε, θα το συνειδητοποιήσετε.

 

Κριός
Η περιπετειώδης φύση αυτού του ζωδίου αποτελεί έναν λόγο για τον οποίο η σεξουαλική του ζωή παραμένει πάντα στα ύψη. Οι Κριοί φημίζεστε για την εκφραστικότητά σας καθώς και για την κυριαρχία την οποία σας αρέσει να επιβάλλετε. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη πως το πραγματικό turn-on είναι η αίσθηση του απόλυτου ελέγχου.

Αγγλιστί: Cowgirl, position #113

 

Ταύρος
Ρομαντικοί, λάτρεις του προγράμματος και της συνέπειας οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είστε τα άτομα που θέλετε πάντα να βιώνετε τις όμορφες στιγμές με μια παραπάνω δόση συναισθήματος. Για αυτό τον λόγο δεν κάνει σε κανέναν έκπληξη το γεγονός πως ακόμη και στις πιο προσωπικές σας στιγμές επιλέγετε μια στάση -κυριολεκτικά και μεταφορικά- που χαρακτηρίζεται ως απόλυτα παραδοσιακή. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως στερείστε έστω και στο ελάχιστο την απόλαυση.

Αγγλιστί: Missionary, position #67

 

Δίδυμος
Είστε απρόβλεπτοι, διασκεδαστικοί και πάνω από όλα θα δίνατε τα πάντα για την αίσθηση του ερωτισμού. Ως Δίδυμοι, έχετε μια προσωπικότητα που δε σας κάνει να παραμένετε στις απλές στάσεις αλλά αναζητάτε το κάτι διαφορετικό που δεν είναι άλλο από το παιχνίδι ρόλων. Σπάει τη μονοτονία, μπορεί να ξεκινήσει ακόμη και μέσω μηνυμάτων και είναι ο πιο hot τρόπος για να δείξετε στο άλλο σας μισό πως είστε ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί.

Αγγλιστί: Role Play

 

Καρκίνος
Είστε συναισθηματικοί και βαθιά ρομαντικοί και για αυτό τον λόγο σημαντικό κομμάτι στην ερωτική σας ζωή αποτελεί η επαφή με τα μάτια. Αντικρίζοντας τον σύντροφό σας νιώθετε την απόλυτη οικειότητα κι έτσι καταφέρνετε να ευχαριστηθείτε και οι δύο αυτή τη μοναδική στιγμή. Σε εσάς ταιριάζει η υπέροχη παραλλαγή της ιεραποστολικής στάσης.

Αγγλιστί: CAT, position #3

 

Λέων
Θέλετε πάντα να τραβάτε την προσοχή και να γίνεστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με όσους είναι δίπλα σας να απολαμβάνουν τη συντροφιά σας. Όσοι, λοιπόν, ανήκετε στο ζώδιο του Λέοντα είστε fans μιας από τις πιο ιδιαίτερες στάσεις που αποκαλύπτει την πιο kinky πλευρά σας. Παρόλα αυτά, είναι γνωστό πως μετά την ερωτική επαφή σας γεμίζει η τρυφερότητα, η στοργή καθώς και μια ειλικρινής αγκαλιά.

Αγγλιστί: Doggy Style, position #140

 

Παρθένος
Ο ερωτισμός που εκπέμπετε ανά πάσα στιγμή είναι μοναδικός και για αυτό τον λόγο δε θα μπορούσατε να ακολουθείτε τα κλασικά guide lines. Οι Παρθένοι, δεν έχετε προτιμήσεις στις ερωτικές στάσεις αλλά είστε λάτρεις μιας διαφορετικής προσέγγισης στην ερωτική πράξη που δεν είναι άλλη από το να απολαμβάνετε την ικανοποίηση που προσφέρουν τα προκαταρκτικά.

Αγγλιστί: Oral

 

Ζυγός
Σε ορισμένες περιπτώσεις ανθρώπων η ερωτική επαφή δεν είναι απαραίτητο να είναι και σωματική. Το γεγονός πως όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ζυγού είστε βέβαιοι για τη γοητεία σας, σας κάνει να απαιτείτε μια διαφορετική προσέγγιση που θα σας ερεθίσει εγκεφαλικά. Έτσι, ξεκινάτε την «προθέρμανση» αρκετή ώρα πριν περάσετε στην πράξη και μάλλον αυτό είναι που καταφέρνει να σας κρατήσει το απόλυτο ενδιαφέρον.

Αγγλιστί: Phone S3x

 

Σκορπιός
Έντονοι και παθιασμένοι, οι Σκορπιοί αγαπάτε τους πολλαπλούς οργασμούς και κατά συνέπεια οποιαδήποτε στάση μπορεί να σας δημιουργήσει αυτό το συναίσθημα. Πειραματιστείτε, αλλάξτε μέρη, δώστε προσοχή σε όλες τις ερωτογενείς ζώνες του σώματός σας και κρατήστε το eye contact. Ως ζώδιο σας χαρακτηρίζει η τάση της κτητικότητας και της κατοχής του ελέγχου και για αυτό τον λόγο η παρακάτω πρόταση θα σας ενθουσιάσει.

Αγγλιστί: Bow, position #165

 

Τοξότης
Είστε φτιαγμένοι για ανέμελες στιγμές, ταξίδια σε μακρινά μέρη και ανθρώπους με ενδιαφέρουσες ιστορίες και για αυτό ακριβώς τον λόγο λατρεύετε την ερωτική επαφή στα πιο περίεργα μέρη. Οι Τοξότες, με τη ζωηρή και ανυπότακτη φύση σας επιθυμείτε -περισσότερο από άλλους- να ανακαλύψετε όλα όσα μπορούν να σας φτάσουν στην κορύφωση αλλά αναμφίβολα δίνετε προτεραιότητα σε μια στάση που σας φέρνει σε ιδιαίτερη επαφή με το άλλο σας μισό.

Αγγλιστί: Alley, position #125

 

Αιγόκερως
Φιλοδοξίες, meetings και απαιτητικά προγράμματα πολλές φορές δε σας αφήνουν τον απαραίτητο χρόνο για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή. Παρόλα αυτά όταν έχετε τη διάθεση να έρθετε σε επαφή με έναν άνθρωπο είναι σημαντικό για εσάς να υπάρχει μια ταυτόχρονη ευχαρίστηση. Έτσι, μια από τις πιο ιδιαίτερες στάσεις που μοιάζει με τη γνωστή 69, είναι το huckleback και είναι βέβαιο πως θα σας ενθουσιάσει.

Αγγλιστί: Hucklebuck, position #49

 

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι είστε κάθε στιγμή έτοιμοι για την επόμενη πρόκληση. Έτσι, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως η ερωτική επαφή σας μοιάζει σαν ένα «παιχνίδι» το οποίο θέλετε να κατακτήσετε. Για αυτό τον λόγο συχνά είστε απαιτητικοί και φυσικά δεν παραλείπετε από το «μενού» στάσεις που απαιτούν ευελιξία αλλά και ισορροπία. Όσο για το role play, μάλλον σε αυτό μοιάζετε αρκετά με το ζώδιο των Διδύμων.

Αγγλιστί: Wheelbarrow, position #241

 

Ιχθύς
Τίποτα δε σας είναι αρκετό για αυτό τον λόγο είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βάλετε τα ερωτικά βοηθήματα στη σ3ξουαλική σας ζωή. Τολμήστε τα και θα ανακαλύψετε πως η φαντασία σας δεν έχει όρια. Παρ’ όλα αυτά, μην ξεχνάτε πως η πιο ρομαντική πλευρά σας απαιτεί και αυτή ένα «ρόλο» στο ερωτικό παιχνίδι. Δοκιμάστε την παρακάτω στάση και θα εκπλαγείτε.

Αγγλιστί: Cradle, position #78

 

Πηγή: Glamour