Οι αγορά ερωτικών παιχνιδιών μπορεί να γίνει ένα μείγμα τρόμου και ντροπής, ειδικά για άτομα που δεν έχουν αγοράσει ποτέ πριν. Οι NY Times, αφού αφιέρωσαν σύμφωνα με επίσημη έρευνά τους 140 αθροιστικές ώρες research και δοκιμών -συνεντεύξεις με κατασκευαστές, ιδιοκτήτες καταστημάτων με ερωτικά βοηθήματα, απόψεων από ενθουσιώδεις χρήστες κι ανάλυση δεδομένων από 10 εθελοντές που δοκίμασαν περισσότερα από 20 διαφορετικά μοντέλα από το 2014 ως το 2023, κατέληξαν στους εξής 3 κορυφαίους:

 

1. Το μαγικό ραβδί (Magic Wand Original)

Πολλοί από τους δοκιμαστές περιέγραψαν το Magic Wand Original ως τον πιο must δονητή για τη διέγερση της κλειτορίδας, καθώς κατάφερνε σχεδόν πάντα να προκαλέσει οργασμό όταν οι άλλοι δεν μπορούσαν. Το Magic Wand Rechargeable, που είναι η νέα του έκδοση, είναι δύο φορές ακριβότερο από το μοντέλο Original, αλλά η εύκολα καθαριζόμενη κεφαλή σιλικόνης, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία, το πιο αθόρυβο μοτέρ και η μεγαλύτερη ποικιλία στην ένταση και τα μοτίβα δόνησης το κάνουν να αξίζει τα λεφτά του. Στα θετικά είναι επίσης ότι ο διανομέας του, η Vibratex, προσφέρει εγγύηση ενός έτους, αλλά αρκετοί δοκιμαστές ανέφεραν ότι τα Magic Wands τους άντεξαν πολλά χρόνια συχνής χρήσης χωρίς να σπάσουν. Θα το βρείτε στο Amazon στα 60 δολάρια.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

2. Η μοβ απόλαυση (Satisfyer Purple Pleasure)

Ο δονητής Satisfyer Purple Pleasure σε μέγεθος παλάμης, χτυπάει το σημείο G κι αποτελεί βασικό δονητή υψηλής ποιότητας που διατίθεται σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή από τον ανταγωνισμό του (μόλις στα 25 δολάρια). Το οβάλ σχήμα του δονητή είναι εξαιρετικά σχεδιασμένο για εστιασμένη διέγερση της κλειτορίδας κι η συσκευή είναι αρκετά μικρή ώστε να είναι βολική για ταξίδια και για παιχνίδι με το ταίρι σας, χωρίς να έχετε ένα ματσούκι ανάμεσά σας. Το βοήθημα είναι κατασκευασμένο από μαλακή, εύκολα καθαριζόμενη σιλικόνη κι οι δονήσεις που προκαλεί χαρακτηρίστηκαν από τους δοκιμαστές του ως ισχυρές. Αυτός ο δονητής Satisfyer είναι το τέλειο παιχνίδι για αρχάριους κι εξαιρετικά ανθεκτικό, ειδικά αν λάβετε υπόψη την 15ετή εγγύησή του.

 

3.  Dame Aer

Το Dame Aer είναι ο πρώτος δονητής αναρρόφησης που άρεσε περισσότερο από τα προιόντα της Womanizer, της μάρκας που πρωτοστάτησε σε παρόμοια τεχνολογία προσομοίωσης στοματικού σεξ. Αν και το Aer είναι σίγουρα πιο θορυβώδες από κάποια άλλα παιχνίδια αναρρόφησης που έχουν δοκιμαστεί, το μεγαλύτερο ακροφύσιο που διαθέτει δημιουργεί μια διάχυτη, προσαρμόσιμη αίσθηση ρουφήγματος και το λεπτό, καμπυλωτό σχήμα του παιχνιδιού το καθιστά άνετο στο κράτημα κι εύκολο στη χρήση. Οι δοκιμαστές ανέφεραν επίσης ότι φορτίζει γρήγορα, κρατάει τη φόρτιση για μεγάλο χρονικό διάστημα κι είναι εξαιρετικά εύκολο να καθαριστεί χάρη στον αδιάβροχο σχεδιασμό του από σιλικόνη “όλα-σε-ένα”. Η τιμή του στα 99 δολάρια, από τη σελίδα του κατασκευαστή.

 

Πηγή