gdhftnh

Μαθήματα ανατομίας το σημερινό μας άρθρο. Και φυσικά, αφού έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στη γυναικεία κατανομή και λειτουργία των οργάνων, σήμερα θα πάμε στην κατηγορία άντρες και θα μιλήσουμε για τι άλλο; Για το πέος. Υπάρχει άραγε το ιδανικό πέος; Και ποιος το ορίζει αυτό; Και με ποια κριτήρια;

Μπορούμε να πούμε πως η καλύτερη διάπλαση ενός πέους είναι αυτό που το κατατάσσει πρώτο στην κατηγορία του. Με ιδανικό μήκος και περίμετρο. Καλά, μεταξύ μας αυτό θα ήταν η επιτομή του τέλειου DNA. Ίσως να έχει να κάνει με τη συνολική εικόνα πχ. ενός αθλητικού τύπου ή κάποιου που προσέχει τον εαυτό του κι είναι ιδιαίτερα περιποιημένος. Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ένα. Δεν υπάρχουν ακριβώς ίδια και σίγουρα όλα είναι ξεχωριστά μεταξύ τους. Όλα έχουν διαφορετικό σχήμα, μήκος και καμπύλες. Θα σας σόκαρα αν σας έλεγα πως υπάρχουν πάνω από 20 διαφορετικά καταγεγραμμένα διαφορετικά είδη πέους; Ένα ικανοποιητικό μέγεθος κυμαίνεται μεταξύ 13 και 15 εκατοστών. Ένα πέος από 4 έως 7 εκατοστά σε όρθια θέση θεωρείται μικρό. Μια ικανοποιητική διάμετρος σε στύση είναι περίπου 11,5 εκατοστά.

Ας δούμε τις 6 πιο συνήθεις κατηγορίες:

 

 

-Σε σχήμα μπανάνας: Όπως ακριβώς το διαβάζετε. Μεγάλο μήκος και με ελαφριά κάμψη προς τα επάνω όπως η μπανάνα. Στα τιπς του συγκεκριμένου μεγέθους κρατήστε πως τα πέη σε σχήμα μπανάνας δημιουργούν εξαιρετικούς οργασμούς.

-Σε σχήμα αγγουριού: Έχετε καταλάβει πως τα φρούτα και τα λαχανικά είναι αντιπροσωπευτικοί δείκτες των κατηγοριών ενός πέους. Στο σχήμα αυτό έχουμε ένα πέος το οποίο η άκρη του είναι ελαφρώς μικρότερη, κάνοντάς το να μοιάζει με αγγούρι. Όχι αγγουράκια Κνωσού αλλά τα κανονικά, μην το παρερμηνεύσετε.

-Σε σχήμα μολυβιού: Όπως το λέει η λέξη, ένα τέτοιο πέος είναι ίσιο πάνω και κάτω. Έχει την ίδια περίμετρο από τη βάση του μέχρι την άκρη.

-Σε σχήμα C: Η διαφορά με τα υπόλοιπα είναι η καμπυλότητά του. Δηλαδή είναι σχεδόν ίδιο με ένα πέος-μπανάνα αλλά έχει μια καμπύλη από τη δεξιά πλευρά. Είναι εξαιρετικά σπάνιο είδος αλλά όσοι το διαθέτουν έχουν ένα επιπλέον μπόνους στην ποιότητα οργασμών που προσφέρουν.

-Σε σχήμα σφυριού: Φανταστείτε το σχήμα ενός σφυριού και σκεφτείτε το στη μορφή ενός πέους. Λεπτό στον άξονά του και με μεγάλο κεφάλι. Μακρύ και με μεγαλύτερη άκρη, ακριβώς όπως το σφυρί ως εργαλείο.

-Σε σχήμα μανιταριού: Δε μας ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία μανιταριού ανήκει, αλλά ίσως μας εξίταρε να ήταν ένα δηλητηριώδες. Μοιάζει με την κατηγορία του πέους σε σχήμα σφυριού αλλά είναι πιο κοντό και με πιο μεγάλη περίμετρο.

Εκτός όμως από τις παραπάνω βασικές κατηγορίες θα πρέπει ν’ αναφέρουμε πως έχουμε και πέη με μεγαλύτερη βάση και στενό κεφάλι, με παχιά περίμετρο, με λεπτή περίμετρο, ένα πέος με περιτομή στο οποίο έχει αφαιρεθεί το δέρμα, με καμπύλη προς τα επάνω ή καμπύλη προς τα κάτω, πάντα σε κατάσταση στύσης, ένα λείο πέος σχεδόν μαρμάρινο, ένα πέος φλεβικό στο οποίο είναι έντονα ορατές οι φλεβίτσες, ένα χρωματισμένο πέος που σημαίνει πως το χρώμα του διαφέρει από το υπόλοιπο σώμα, ένα ξυρισμένο ή ένα πολύ τριχωτό ανάλογα με τα γούστα του καθενός.

Για την ιστορία τέλος, θα πρέπει ν’ αναφέρουμε πως σε μια έρευνα με δείγμα 250 γυναίκες από 18 έως 42 ετών, έδειξε πως οι προτιμήσεις τους κυμαίνονται σε πέη με μήκος από 15 έως 21 εκατοστά και πλάτος από 12 έως 14 εκατοστά. Οι περισσότερες βέβαια μελέτες είναι παρήγορο πως δείχνουν τις γυναίκες να κατατάσσουν το μέγεθος τρίτο στη λίστα μετά την προσωπικότητα και τους ρομαντικούς και συναισθηματικούς τρόπους που διαθέτει κάθε άνδρας.

Μελέτη επίσης του Utrecht University μεταξύ ομοφυλόφιλων ανδρών θεώρησε επίσης ιδανικό ένα μεγάλο πέος, καθώς είχε άμεση σχέση με την αυτοπεποίθησή τους στο κρεβάτι. Σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες παγκοσμίως, όσον αφορά το μέγεθος του πέους, η χώρα μας είναι στην 64η θέση μεταξύ 88 χωρών με μέσο όρο 13,3 εκατοστά. Στη πρώτη θέση ο Ισημερινός με 17,6 εκατοστά και στην τελευταία η Καμπότζη με 10,04 εκατοστά.

Όπως και να είναι το κάθε πέος, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπαίνουμε σε διαδικασία σύγκρισης. Το σημαντικό είναι να το κάνετε να λειτουργήσει και να το διασκεδάσετε ανεξάρτητα από την κατανομή και την κατηγορία του. Η τεχνική είναι το κλειδί για όλα. Απολαύστε το χωρίς μετρήσεις -εκτός κι αν είναι οργασμών.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου