Οι περισσότεροι άνθρωποι αποζητούν το καινούργιο σε κάποιο σημείο της ζωής τους. Όταν πρόκειται για το σ3ξ, συγκεκριμένα, οι άνθρωποι συνήθως θέλουν να δοκιμάσουν διαφορετικές στάσεις, να βρουν νέους τρόπους οργaσμού και να εισάγουν στο παιχνίδι βοηθήματα, τεχνικές και συμβουλές που θα κάνουν την εμπειρία δυνατότερη.

Το πώς οι άνθρωποι δίνουν πικάντικη γεύση στη σ3ξουαλική τους ζωή εξαρτάται απόλυτα από το τι θέλουν να πετύχουν. Μερικοί, μπορεί να ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το μπιντιεσεμ επειδή το παιχνίδι εξουσίας ακούγεται σέξι, άλλοι άνθρωποι μπορεί να θέλουν να εμπλακούν σε σενάρια παιχνιδιού ρόλων για το thrill. Αλλοι, δοκιμάζουν το παιχνίδι της θερμοκρασίας.

Το παιχνίδι με τη θερμοκρασία είναι μια μορφή ερωτικής εξερεύνησης που χρησιμοποιεί τη θερμότητα και το κρύο για να διεγείρει και να διεγείρει τις αισθήσεις. Πολλά πράγματα μπορούν να εμπίπτουν στην ομπρέλα του “temperature play”, γι’ αυτό και είναι μια πραγματικά καλή επιλογή για όσους δε θέλουν να τολμήσουν να ξεφύγουν πολύ από τον βανίλα τρόπο ζωής και για όσους απολαμβάνουν πιο kιnkι παιχνίδια, ταυτόχρονα.

 

Τι είναι το παιχνίδι Θερμοκρασίας;

Το παιχνίδι με τη θερμοκρασία είναι αυτό που συμβαίνει όταν ενσωματώνετε διαφορετικές θερμοκρασίες στην κρεβατοκάμαρα με σκοπό να διεγείρετε τις ερωτογενείς ζώνες του σώματος. Ανάλογα με το τι προτιμάτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο θερμικές όσο και ψυχρές παραλλαγές- οι επιλογές είναι σχεδόν ατελείωτες. Στην πραγματικότητα, είναι πιθανό να κάνετε ήδη πράγματα που δε γνωρίζατε ότι θα μπορούσαν να θεωρηθούν “παιχνίδι θερμοκρασίας”.

Όσο για το πώς λειτουργεί και γιατί είναι τόσο σπουδαίο, το παιχνίδι της θερμοκρασίας εισάγει έναν νέο τρόπο βίωσης της απόλαυσης που πιθανότατα δεν έχετε συνηθίσει. Επιπλέον, η νευρολογία σας ανταποκρίνεται στη μεταβολή της θερμοκρασίας με φυσικό τρόπο – και για μερικούς, αυτό μπορεί να βοηθήσει να ανακαλυφθούν επίπεδα ηδονής που δεν ήξεραν ότι είχαν.

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε το παιχνίδι της θερμοκρασίας στη σεξουαλική σας ζωή

Ένας εύκολος τρόπος για να αρχίσετε να εξερευνάτε διαφορετικές θερμοκρασίες στο σώμα σας είναι στο ντους ή στο μπάνιο. Αν έχετε ένα χειροκίνητο τηλέφωνο στο ντους, μπορείτε να το στοχεύσετε στα γεννητικά όργανα ή όπου αλλού θέλετε να εξερευνήσετε τα αποτελέσματα της αλλαγής της θερμοκρασίας. Τούτου λεχθέντος, δε θα πρέπει να αφήνετε ένα ισχυρό ρεύμα νερού οποιασδήποτε θερμοκρασίας να εισχωρεί στον κ@λπο, καθώς μπορεί να είναι επικίνδυνο. Αν παίζετε με το ντους, εστιάστε στα εξωτερικά.

 

Συμβουλές για καλύτερο παιχνίδι θερμοκρασίας

Μη φοβάστε να βάλετε στο παιχνίδι μια μαντήλα κλείνοντας τα μάτια, καθώς εμπλέκει το στοιχείο της έκπληξης. Ο σύντροφός σας δε θα ξέρει πότε να περιμένει την κρύα αίσθηση ή τη ζεστασιά στο σώμα του, κάνοντας την απόλαυση πολύ πιο έντονη.

Κάτι άλλο: μην εστιάζετε αποκλειστικά στα γεννητικά όργανα. Όλο το σώμα είναι ευαίσθητο στη θερμότητα και τη δροσιά. Και να θυμάστε, αν έχετε κρυώσει μια περιοχή με πάγο ή κάτι άλλο, θα νιώσουν καταπληκτικά αν ένα ζεστό στόμα αρχίσει να την εξερευνά στη συνέχεια.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να πηγαίνετε με το μαλακό στην αρχή. Δε χρειάζεται να βουτήξετε αμέσως σε μια εξαιρετικά κρύα ή ζεστή αίσθηση. Μιλήστε με τον σύντροφό σας και συζητήστε τα όρια και των δύο σας, και στη συνέχεια έχετε έτοιμες στρατηγικές κι υλικά για να ζεστάνετε κάποιον που κρυώνει πολύ ή να δροσίσετε κάποιον που ζεσταίνεται πολύ. Οι ειδικοί συμβουλεύουν επίσης να συμφωνήσετε σε μια ασφαλή λέξη, όπως “μπλε” ή “κόκκινο”, πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι με τη θερμοκρασία, ώστε να μπορείτε να σταματήσετε ανά πάσα στιγμή αν κάτι δε σας φαίνεται σωστό.