Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα: Σε αυτή τη λίστα σου έχουμε τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να απατήσουν και ναι, μπορεί να έχουν χαρακτηριστικά που τα κάνουν να παίζει το ματάκι τους, αυτό δε σημαίνει ότι θα το κάνουν όμως. Η απιστία είναι τελικά μια επιλογή, την οποία κάποιοι άνθρωποι κάνουν ανεξάρτητα από το ζώδιό τους, οπότε είναι σημαντικό να μην κρίνουμε κανέναν με βάση το ζώδιό του και μόνο. Τούτου λεχθέντος, οι άνθρωποι απατούν για διάφορους λόγους – δυστυχία στη σχέση, αναζήτηση νέων εμπειριών, ύπαρξη συναισθημάτων ανασφάλειας, επιθυμία εκδίκησης ή ερwτική απογοήτευση. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τα red flags που δείχνουν ότι κάποιος είναι πιθανό να παραστρατήσει πιο εύκολα. Και ένα από τα αποκαλυπτικά σημάδια ότι κάποιος είναι πιθανό να απατήσει μπορεί να είναι το ζώδιό του. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε τα 3 ζώδια που θεωρούνται οι επιρρεπείς του ζωδιακού και το 1 που είναι το πιο πιστό, έτσι τιμής ένεκεν:

 

1. Ζυγός

Οι Ζυγοί φλερτάρουν πολύ, γι’ αυτό και πολλοί άνθρωποι διστάζουν να συνάψουν σχέσεις μαζί τους. Και ίσως έχουν δίκιο να είναι διστακτικοί! Ενώ θα πίστευε κανείς ότι θα σταματούσε το φλερτ ένας Ζυγός όταν είναι σε σχέση, δυστυχώς όμως δε συμβαίνει αυτό. Και παρόλο που τις περισσότερες φορές το φλερτ τους είναι ακίνδυνο, είναι κάποιες φορές που το παρατραβάει.

 

2. Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι πολύ απαιτητικοί σε μια σχέση, οπότε αν δεν μπορείτε να τους δώσετε προσοχή όλο το εικοσιτετράωρο, θα βρουν κάποιον που μπορεί. Οι Δίδυμοι μπορεί να είναι αρκετά αναποφάσιστοι, γι’ αυτό τους αρέσει να έχουν επιλογές, σε σημείο που γίνονται άπληστοι και αχόρταγοι. Θα σε κρατήσουν κοντά τους μόνο και μόνο για να πάρουν περισσότερη προσοχή. Οι Δίδυμοι είναι πιο πιθανό να απατήσουν αν τα θέλουν όλα – και αν ένας ή δύο σύντροφοι δεν μπορούν να τους το δώσουν αυτό, μην απορήσεις αν βρουν και έναν τρίτο.

 

3. Ιχθείς

Κανονικά ευαίσθητοι και υπερ-συναισθηματικοί, οι Ιχθείς δεν μπορούν παρά να έχουν εύκολες τις μεταβολές της διάθεσης. Αν είναι θυμωμένοι μαζί σου και βγουν έξω για το βράδυ, δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. Ταυτόχρονα, είναι λιγότερο πιθανό να εγκαταλείψουν μια σχέση ακόμα και αν είναι δυστυχισμένοι, λόγω του φόβου τους να πληγώσουν αυτόν που είναι μαζί τους.

 

Και σου έχουμε και το πιο πιστό ζώδιο από τα 12 για να ξέρεις:

Ο Σκορπιός μπορεί να είναι ο πιο τρυφερός και αφοσιωμένος σύντροφος που θα έχετε ποτέ, και να παραμείνει έτσι για πάντα – αρκεί να κάνετε το ίδιο γι’ αυτόν. Τη στιγμή που θα ανακαλύψουν ότι έχετε απιστήσει, έστω και με τον παραμικρό τρόπο, όλα τα στοιχήματα ακυρώνονται. Μόλις χάσετε την αφοσίωση του Σκορπιού, δεν είναι αντίθετος στην εκδίκηση. Προσοχή!

 

Πηγή εικόνας: Shape