Ο εθισμός στο σ3ξ μπορεί εκ πρώτης να μοιάζει διασκεδαστικός, όμως μπορεί να γίνει επικίνδυνος, επειδή μπορεί να καταστρέψει ζωές και σχέσεις μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου λόγω κακών αποφάσεων και θολής κρίσης. Και ναι, σίγουρα υπάρχουν δείγματα για να καταλάβεις έναν εθισμένο στο σεξ άνθρωπο, ωστόσο κι η αστρολογία καθιστά δυνατή την κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων της προσωπικότητάς του, προσδιορίζοντάς τις ως προς τον βαθμό και τη σοβαρότητα που μπορεί να τον εμφανίσει. Ως εκ τούτου, εδώ παρατίθενται τα ζώδια που είναι πιθανό να είναι εθισμένα στο σ3ξ!

 

Κριός:

Το σ3ξ γεμίζει την καρδιά τους και τους κάνει ακόμα πιο δυναμικούς. Νιώθουν ζωντανοί και κεφάτοι κάνοντας σ3ξ, ενώ χωρίς αυτό παραλύουν και μαραζώνουν. Σκέφτονται, αναπνέουν και ζουν για το σ3ξ. Το καυτό, φλογερό κι αυθόρμητο σ3ξ, όμως, αφού είναι αυτό που αναζητούν οι Κριοί, ακόμα κι αν στη συνέχεια τείνουν να το σκέφτονται λίγο παραπάνω. Ο εθισμός σε αυτό έρχεται στη ζωή τους όταν αισθάνονται ότι εργαλειοποιώντας το, καθορίζεται η αξία τους.

 

Ταύρος:

Μπορεί να μη μοιάζουν με ανθρώπους που λαχταρούν το σ3ξ σε παθολογικό βαθμό, αλλά σίγουρα είναι. Λατρεύουν τον αισθησιακό και αργό ρομαντισμό στο κρεβάτι και είναι πολύ πιθανό να εθίζονται σε αυτόν, αφού είναι ένα σημαντικό στοιχείο για να λάβουν επιβεβαίωση αλλά και να καταφέρουν να περάσει το δικό τους. Όσο πιο πολύ το έχουν στη ζωή τους, τόσο περισσότερο γίνεται ένα μέσο για να ξεφεύγουν από τα δύσκολα, αλλά και για να αισθάνονται ποθητοί. Μέχρι να τους ελέγχει εξ ολοκλήρου.

 

Λέων:

Όταν κάνουν σ3ξ, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους και οι Λέοντες λατρεύουν την προσοχή. Επιπλέον, λατρεύουν τα φετίχ τα κινκς και τις δοκιμές, και πιστεύουν ότι είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα που μπορούν να κάνουν με τον σύντροφό τους. Οι Λέοντες λατρεύουν να είναι από πάνω, κυρίαρχοι κι ενεργητικοί και το σ3ξ είναι στο μυαλό τους τις περισσότερες φορές ένα μέσο άσκησης εξουσίας. Δεν μπορούν να φανταστούν να ζουν χωρίς σ3ξ, καθόλου.

 

Σκορπιός:

Είναι παθιασμένα άτομα που είναι γνωστά για το ότι είναι μυστηριώδη, ενδιαφέροντα και συχνά λάγνα κι αισθησιακά. Η προσωπικότητά τους προσελκύει πολλούς ανθρώπους κι ως εκ τούτου, στρέφονται στο σ3ξ ως μέσο φλερτ, εκδίκησης, επικοινωνίας και τα συναφή. Γι’ αυτούς το να κάνουν σ3ξ είναι ένας τρόπος να εκφράσουν τις πιο κρυφές τους επιθυμίες, ακόμα κι αν αυτές δεν έχουν καμία σχέση με αυτό. Είναι ένας τρόπος να λήξουν μια διαφωνία, να ξεκινήσουν μια σχέση, να θέσουν ένα επιχείρημα και φυσικά, να στρέψουν τα φώτα πάνω τους.

 

Ιχθείς:

Οι Ιχθείς είναι γεμάτοι αισθησιασμό κι ερωτικές αναζητήσεις. Λατρεύουν μια ρομαντική εμπειρία, όπου μπορούν επιτέλους να ξεψαχνίσουν όλη την προσοχή του ατόμου με το οποίο είναι μαζί. Το σ3ξ είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει τους Ιχθείς να νιώθουν στην κορυφή του κόσμου, οπότε είναι πιθανό να ενδίδουν σε αυτό λίγο παραπάνω από όσο πρέπει. Είναι το εξτρίμ σπορτ τους κι ο λόγος για να χαίρονται που ξυπνούν το πρωί.