Τα ζώδια και η ευθυγράμμιση των άστρων στους χάρτες ενός ατόμου μπορούν μερικές φορές να δώσουν μια αρκετά ακριβή εικόνα της προσωπικότητας και των χαρακτηριστικών του. Και όταν πρόκειται για σχέσεις, το ζώδιο κάποιου μπορεί επίσης να βοηθήσει στον προσδιορισμό του αν ενεργεί κυριαρχικά ή προτιμάει να ρίχνει το «εγώ» του για το καλό της σχέσης. Αυτή η επιθυμία για σύμπραξη και ομόνοια στις σχέσεις μπορεί να εμφανιστεί με διάφορους τρόπους – από την προθυμία για συμβιβασμό μέχρι μια πιο διαλλακτική ποιότητα. Σε αυτό το άρθρο, ας εξερευνήσουμε τα πέντε κορυφαία ζώδια που μπορούν να κάνουν ένα βήμα πίσω στις σχέσεις.

 

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι γνωστοί για τη συμπονετική φύση τους και την ενσυναίσθησή τους. Όταν βρίσκονται σε μια σχέση έχουν την ικανότητα να κάνουν ένα βήμα πίσω στους τσακωμούς. Συχνά είναι πολύ διαλλακτικοί με τους άλλους και έτσι μπορεί επίσης να δίνουν προτεραιότητα στις ανάγκες του συντρόφου τους έναντι των δικών τους όταν είναι ερωτευμένοι.

 

Καρκίνοι

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο είναι περιποιητικοί και στοργικοί και συχνά δίνουν προτεραιότητα στην αρμονία στις σχέσεις τους. Είναι συναισθηματικοί από τη φύση τους, γεγονός που μπορεί να τους κάνει πιο υποχωρητικούς, ειδικά όταν πρόκειται να αποφύγουν τις συγκρούσεις.

 

Ζυγοί

Οι Ζυγοί εκτιμούν την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή. Οι άνθρωποι αυτού του ζωδίου μπορούν να κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν τις συγκρούσεις στις σχέσεις τους. Η επιθυμία τους για ειρήνη μπορεί να τους κάνει να φαίνονται ακόμα και υποτακτικοί, καθώς προσπαθούν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν μια συνεργατική και ευχάριστη ατμόσφαιρα στις ερwτικές τους σχέσεις.

 

Παρθένοι

Οι Παρθένοι είναι προσανατολισμένοι στη λεπτομέρεια και πρακτικοί, και μπορεί να επιδείξουν υποχωρητικότητα με το να προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του συντρόφου τους. Είναι ανοιχτοί στην προσαρμογή, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας αρμονικής σχέσης.

 

Ταύροι

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο είναι γνωστοί για την υπομονή και την αφοσίωσή τους στις σχέσεις. Αν και δεν είναι υποτακτικοί με τη «παραδοσιακή» έννοια, μπορεί να δίνουν προτεραιότητα στη σταθερότητα και στην αποφυγή συγκρούσεων στις σχέσεις τους.

 

Πηγή εικόνας: ELLE