«Τι ζώδιο είσαι;» Αν η συζήτηση για ζώδια και ωροσκόπια στο πρώτο ραντεβού μοιάζει κλισέ, ίσως εκπλαγείτε αν μάθετε ότι η απάντηση μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της βραδιάς. Μια πρόσφατη μελέτη σε 2.000 ενήλικες εξέτασε ποιοι από τους ερωτηθέντες δήλωσαν ότι έχουν κάνει σ3ξ στο πρώτο ραντεβού, συσχετίζοντας τις απαντήσεις τους με τα ζώδια τους. Αποδεικνύεται ότι οι Αιγόκεροι είναι πιο πιθανό να κάνουν σ3ξ στο πρώτο ραντεβού (55%), ακολουθούμενοι στενά από τους Ζυγούς (54%). Με 53% των ερωτηθέντων υπέρ, ακολουθούν οι Παρθένοι και οι Σκορπιοί, ακολουθούμενοι από τους Διδύμους με 52%. Στον πάτο της λίστας, μεταξύ εκείνων που είναι λιγότερο πρόθυμοι να πέσουν στο κρεβάτι αμέσως μετά τη γνωριμία, βρίσκονται οι Λέοντες και οι Υδροχόοι. Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά και τα ιδιαίτερα γνωρίσματα αυτών των ζωδίων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη σ3ξουαλική τους ζωή; Εξηγούμε παρακάτω.

 

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για την αποφασιστικότητα και τη φιλοδοξία τους. Αυτά τα χαρακτηριστικά μεταφράζονται σε μια πρακτική νοοτροπία στις σχέσεις. Είναι άνθρωποι που ξέρουν τι θέλουν και συχνά δε φοβούνται να μπουν κατευθείαν στο θέμα. Ο ορθολογισμός τους, τους οδηγεί στο να αξιολογούν προσεκτικά τις ρομαντικές ευκαιρίες και αν πιστεύουν ότι μια συνάντηση υπόσχεται αμοιβαία ευχαρίστηση, μπορεί να είναι ανοιχτοί στο να εξερευνήσουν τη σωματική πτυχή στο πρώτο ραντεβού.

 

Ζυγός

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Ζυγού είναι μάστορες της αποπλάνησης. Η κοινωνικότητα και η διπλωματική τους φύση τους καθιστά συντονισμένους στην ανθρώπινη επαφή και την οικειότητα. Αν η χημεία μεταξύ αυτών και του ραντεβού τους είναι αρκετά ισχυρή, μπορεί να νιώσουν άνετα να κάνουν σ3ξ στο πρώτο ραντεβού.

 

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια και την επιθυμία τους για τελειότητα. Αυτό επεκτείνεται και στις σχέσεις τους. Το αναλυτικό τους μυαλό μπορεί να τους οδηγήσει στο να εξετάσουν το σεξ ως έναν τρόπο εμβάθυνσης της αμοιβαίας κατανόησης και βελτίωσης της πιθανής σχέσης.

 

Σκορπιός

Τα άτομα του Σκορπιού είναι γνωστά για το πάθος και τη συναισθηματική τους ένταση. Αυτά τα χαρακτηριστικά τους κάνουν επιρρεπείς στο να εξερευνούν βαθιά τη σωματική οικειότητα – ακόμη και με κάποιον που γνωρίζουν μόνο λίγες ώρες. Είναι ικανοί στο να διαβάζουν τα συναισθήματα των άλλων, γεγονός που τους επιτρέπει να δημιουργούν γρήγορα μια ισχυρή συναισθηματική σύνδεση.

 

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την περιέργειά τους και την επιθυμία τους να βιώνουν νέα πράγματα. Η παιχνιδιάρικη και ανοιχτή φύση τους, τους κάνει να τείνουν να είναι περιπετειώδεις στις σχέσεις. Μπορεί να δουν το σ3ξ στο πρώτο ραντεβού ως μια ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες αισθήσεις και να συνδεθούν με έναν σύντροφο. Οι επικοινωνιακές τους δεξιότητες μπορούν να διευκολύνουν τη συζήτηση και την ομαλότητα της εμπειρίας.