Αν υποθέσουμε πως όλοι μπορούν να γίνουν φωνακλάδες στο κρεβάτι, τότε αυτό εξαρτάται απ’ το πάθος της στιγμής και την αμοιβαία αίσθηση που βιώνουν εκείνη τη στιγμή. Ουσιαστικά, δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη που να υποστηρίζει ότι μόνο ορισμένα ζώδια φωνάζουν στο κρεβάτι, όμως εμείς συγκεντρώσαμε τους πιο φωνακλάδες του ζωδιακού και σας τους παρουσιάζουμε.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι, αν και φαίνεται να έχουν διπλή προσωπικότητα, απολαμβάνουν την πρωτοτυπία στο σ3ξ κι αυτό περιλαμβάνει και το να εκφράζονται με φωνές. Μερικές φορές, φαίνεται σαν να επιδίωξαν αυτό τον ρόλο στη σκηνή ενός π*ρνογραφικού φιλμ. Νιώθουν σαν να βρίσκονται πρωταγωνιστές και να δίνουν μια ξεχωριστή παράσταση. Στο σ3ξ του αρέσει να υπάρχει συνομιλία, να μοιράζεται δηλαδή και λεκτικά με το ταίρι του, όλα τα συναισθήματα που νιώθει εκείνη τη στιγμή. Τον εξιτάρει να ακούει τη φωνή του συντρόφου του γεμάτη πόθο και ηδονή.

Λέων

Οι Λέοντες είναι πάντα σε αναζήτηση περφόρμανς και προβάλλουν τη φωνή τους όχι μόνο για την ικανοποίηση του εαυτού τους, αλλά και για να ενθαρρύνουν τον εαυτό τους και τον σύντροφό τους. Το ν’ ακούσουν τη φωνή τους να συμβάλλει στην ολοκλήρωση της εμπειρίας τους είναι για αυτούς μεγάλο θέμα. Τον εξιτάρει να βλέπει το σύντροφό του να εκλιπαρεί με πόθο την ερωτική συνεύρεση μαζί του. Του αρέσει να παριστάνει το «δύσκολο» και να ενδίδει όποτε αποφασίσει ο ίδιος.

Ζυγός

Οι Ζυγοί χρησιμοποιούν τη φωνή τους στο κρεβάτι για να ενθαρρύνουν τον σύντροφό τους. Η επιθυμία τους να διατηρούν την αρμονία και την ευημερία στη σχέση τους, τούς κάνει να εκφράζουν την nδονή τους με μοναδικό τρόπο. Κι έτσι κάνουν και στο κρεβάτι. Προσπαθούν μ’ όλα τα μέσα που διαθέτουν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα, ανάμεσα σε φωνές και βρόμικα λόγια. Μπορεί κατά τη διάρκεια του σ3ξ να μην παίρνει και πολλές πρωτοβουλίες, όμως κάθε κίνησή του χαρακτηρίζεται από αισθησιασμό! Του αρέσει να ανακαλύπτει όλες τις ερωτικές ζώνες του συντρόφου του ακόμα και όταν τον ακούει να φωνάζει, τότε φωνάζει κι ο ίδιος.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι παθιασμένοι και μπορεί να φωνάξουν πιο δυνατά από οποιονδήποτε άλλο ζώδιο. Αυτό γίνεται με σκοπό να ενθαρρύνουν και να κερδίσουν την προσοχή στο ταίρι τους, εμφανίζοντας την ένταση των συναισθημάτων τους. Ατάκες όπως: «Ναι έτσι, δώσε» και «Σε παρακαλώ μη σταματάς» τις ξεστομίζουν προκειμένου να δώσουν ενθάρρυνση στο ταίρι τους. Τον εξιτάρει όταν ο ερωτικός του σύντροφος καταφέρνει να κρατά σε εγρήγορση και τις πέντε αισθήσεις του. Δεν του αρέσουν οι «γλυκανάλατες» ερωτικές στιγμές, ούτε το ρομαντικό σεξ, όπως αυτό που βλέπουμε στις… σαπουνόπερες!