Όταν πρόκειται να ξεκλειδώσετε την πίστα που λέγεται απόλαυση στην κρεβατοκάμαρα, τα προkατaρκτικά παίζουν καθοριστικό ρόλο. Μερικοί άνθρωποι είναι εκ φύσεως εξαιρετικοί σε αυτή την αισθησιακή τέχνη, βέβαια, να τα λέμε κι αυτά. Η αστρολογία, μάλιστα, υποδηλώνει ότι ορισμένα ζώδια διαθέτουν έμφυτο ταλέντο στο να πυροδοτούν την επιθυμία και να δημιουργούν αξέχαστες οριζόντιες εμπειρίες. Εδώ και τώρα, σήμερα, θα εξερευνήσουμε τα 4 κορυφαία ζώδια που είναι γνωστά για τις αριστοτεχνικές τους δεξιότητες στα προκαtaρκτικά. Ας βουτήξουμε, λοιπόν στον κόσμο του έρωτα κι ας ανακαλύψουμε πώς αυτά τα ζώδια απογειώνουν τα πράγματα με τον σύντροφό τους, πριν το κυρίως πιάτο.

 

Αισθησιακός Σκορπιός

Πρώτος στην περιήγησή μας στην απόλαυση είναι ο Σκορπιός. Γνωστοί για το έντονο πάθος τους, οι Σκορπιοί έχουν μια απίστευτη ικανότητα να καταδύονται βαθιά στις επιθυμίες των συντρόφων τους. Διαθέτουν μια φυσική διαίσθηση που τους βοηθά να καταλάβουν ακριβώς ποια κουμπιά πρέπει να πατήσουν για να ανάψουν κάθε σπιθαμή του κορμιού τους. Από τα παρατεταμένα αγγίγματα μέχρι την υπνωτιστική επαφή με τα μάτια, οι Σκορπιοί δημιουργούν μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που αφήνει τους συντρόφους τους αδύναμους και παραδομένους στη γοητεία τους.

Επίσης, η περιέργειά τους τούς ωθεί να εξερευνήσουν τα βάθη της ηδονής, κάνοντας κάθε ερωτική συνάντηση μαζί τους ένα ταξίδι που το νιώθετε φοβερά οικείο αλλά κι απόλυτα καινούργιο ταυτόχρονα. Είτε είστε ήδη με Σκορπιό, είτε είστε στο ψήσιμο με Σκορπιό, ετοιμαστείτε για μια εμπειρία που θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα.

 

Αποπλανητικός Ταύρος

Οι Ταύροι είναι αισθησιακά όντα που διακρίνονται για τη δημιουργία μιας πολυτελούς κι απολαυστικής ατμόσφαιρας στα προκαταρκτικά. Δίνουν προσοχή στη λεπτομέρεια, από τη ρύθμιση της ατμόσφαιρας με απαλό φως κεριών μέχρι την επιλογή της τέλειας λίστας αναπαραγωγής τραγουδιών που θα ενισχύσει τη συνολική εμπειρία. Το άγγιγμα του Ταύρου είναι απαλό αλλά σταθερό, εστιάζοντας στην τέχνη της αποπλάνησης.

Είναι, επίσης εξαιρετική σε κάθε είδους στομaτικό. Πιστεύουν πολύ στο να παίρνουν τον χρόνο τους και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, κάνοντας τον σύντροφό τους να νιώθει επιθυμητός κι αγαπητός. Με τον Ταύρο, τα προκαtaρκτικά είναι ένας περίτεχνος χορός που συνδυάζει τη σωματική απόλαυση και τη συναισθηματική σύνδεση, αφήνοντας τον σύντροφό τους να λαχταράει περισσότερα.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Παθιασμένος Λέων

Ο Λέων, ο παθιασμένος εραστής του ζωδιακού κύκλου, πρωταγωνιστεί στην τέχνη των προκαταρκτικών. Οι Λέοντες λατρεύουν να τους λατρεύουν, και με τη σειρά τους, κατακλύζουν τους συντρόφους τους με αμέριστη προσοχή και grande χειρονομίες. Το φλογερό τους χάρισμα μπορεί να πυροδοτήσει το πάθος σε όποιον επιθυμούν, εξαιρετικά εύκολα.

Οι Λέοντες είναι γεννημένοι καλλιτέχνες, οπότε περιμένετε να δώσουν μια παράσταση όταν πρόκειται για προκαtaρκτικά. Από παιχνιδιάρικα πειράγματα μέχρι δραματικές επιδείξεις στοργής, θα σας κάνουν να νιώσετε σαν το κέντρο του σύμπαντος. Ετοιμαστείτε να απολαμβάνετε τη λάμψη του πάθους τους, καθώς θα σας παρασύρουν ανοίγοντας τα πόδια σας, ή εσείς τα δικά τους.

 

Διαισθητικοί Ιχθείς

Τελευταίος, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικός, είναι ο Ιχθύς, ο διαισθητικός ονειροπόλος του ζωδιακού κύκλου. Οι Ιχθείς έχουν ένα συναισθηματικό βάθος και μια έμφυτη κατανόηση των αναγκών και των επιθυμιών του συντρόφου τους. Η ενσυναισθητική τους φύση τους επιτρέπει να συνδεθούν με τους εραστές τους σε πνευματικό επίπεδο, οδηγώντας σε μια εμπειρία προκαtaρκτικών που ξεπερνά το σωματικό.

Οι σύντροφοι Ιχθύες είναι ευφάνταστοι κι ανοιχτόμυαλοι, πάντα πρόθυμοι να εξερευνήσουν νέες σφαίρες απόλαυσης με τους αγαπημένους τους. Με τα τρυφερά τους χάδια και τα γεμάτα πάθος χουφτώματά τους, μπορούν να σας ταξιδέψουν σε ένα ταξίδι έκστασης που το σώμα σας θα παραδοθεί πλήρως σε αυτή την εναλλαγή τρυφεράδας αγριάδας, μέχρι απλώς να μην αντέχετε άλλο.