Στην εποχή των γρήγορων γνωριμιών, η απιστία στις σχέσεις έχει γίνει εξαιρετικά διαδεδομένη. Οι άνθρωποι απατούν για διάφορους λόγους, και τα μοτίβα, πλέον, είναι διαφοροποιημένα από εκείνα που είχαμε κάποτε στο μυαλό μας. To να περάσεις μια βραδιά στο κρεβάτι ενός ανθρώπου είναι εξαιρετικά εύκολο, όμως πολύ δύσκολο μπορεί να γίνει το να το κρύψεις, ειδικά σε μια εποχή που μπορεί να πιαστείς εύκολα από τα σόσιαλ και τις επικοινωνίες σου πριν, ή μετά.

Ενώ κάθε άνθρωπος είναι εν δυνάμει άπιστος, υπάρχουν ορισμένοι που γεννήθηκαν κάτω από συγκεκριμένους αστερισμούς, οι οποίοι όχι μόνο θα απατήσουν τη σχέση τους για ένα ωραίο σ3ξ μια δυνατή βραδιά, αλλά φροντίζουν να κρύβουν πολύ καλά και τα στοιχεία, ώστε να μην τους καταλάβουν ποτέ.

 

Κριός

Ο Κριός, το ζώδιο της φωτιάς, που τον χαρακτηρίζει ο ανταγωνισμός και η συνεχής ενέργεια, παίρνει βιαστικές αποφάσεις και είναι πιο πιθανό να εγκαταλείψει μια σταθερή σχέση για μια σύντομη περιπέτεια, αρκεί να ξέρει να τον κάνει να τελειώνει πολλές φορές. Επειδή, όμως, δρα με το κεφάλι, όσο περίεργο κι αν φαίνεται, είναι πολύ πιθανό να αποκρύψει τη σύντομη περιπέτειά του από τη σχέση του, τόσο καλά που μπορεί και να μη μαθευτεί ποτέ, για να μπορεί να παίζει σε διπλό ταμπλό, αλλά και σε διπλά κρεβάτια.

 

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι, ως πολύ σ3ξουαλικό ζώδιο, είναι πιο επιρρεπείς στο να απατήσουν τον σύντροφό τους. Μπορεί να φαίνονται ειλικρινείς, αθώοι και ευχάριστοι, αλλά μπορεί να προδώσουν τη σχέση τους και να αποκρύψουν για καιρό την αλήθεια, προκειμένου να μην αφήσουν τη σιγουριά της σταθερής σχέσης τους, αλλά και γιατί δεν έχουν όρεξη να δίνουν εξηγήσεις για ένα ωραίο πήδημα. Ωστόσο, αναζητούν πάντα κάποιον που θα τους διεγείρει τη φαντασία και θα μπορεί να ακολουθεί τις φαντασιώσεις τους, γι’ αυτό και εύκολα φτάνουν στην απιστία.

 

Ζυγός

Ένας Ζυγός συχνά αποζητά την απιστία όταν τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο μιας σχέσης, απατά τον τωρινό σύντροφό του και καλύπτει την παράνομη σχέση του, αφού δε θέλει να στεναχωρήσει κανέναν. Επιλέγει να ζει στο ψέμα, παρά να προκαλέσει καβγάδες και εντάσεις που θα διαταράξουν την ηρεμία και τη γαλήνη της ζωής όλων. Είναι άνθρωπος που νιώθει λαγνεία για πολλά άτομα ταυτόχρονα κι έχει βρει τον τρόπο να το κουμαντάρει άψογα.

 

Σκορπιός

Ακόμα κι αν δεν υπάρχει ποτέ σοβαρός λόγος για να απατήσει, ένας τυπικός πιστός κι αφοσιωμένος Σκορπιός θα το κάνει όταν νιώσει πως απομακρύνεται από τον σύντροφό του και η σχέση του, πλέον, δεν τον καλύπτει. Παρ’ όλα αυτά θα προσπαθήσει να καλύψει τα ίχνη του, καθώς δε θα ήθελε να προσβάλλει τον σύντροφό του, αφού ξέρει πως αν ήταν εκείνος ο απατημένος δε θα το άφηνε να περάσει. Η μυστικοπάθεια που τον χαρακτηρίζει τον βοηθά πολύ στο να κρύβεται αποτελεσματικά.

 

Τοξότης

Το να σκέφτεστε ότι θα έχετε μια μακροχρόνια και σταθερή σχέση με έναν Τοξότη, ή να σκέφτεστε ότι μπορείτε να έχετε κάτι άλλο πέρα από μια σειρά από υπέροχα κρεβάτια είναι λιγάκι ουτοπικό. Αυτό το ζώδιο αγαπά τη στιγμή, την αλλαγή την περιπέτεια. Ένας Τοξότης δε δεσμεύεται με τους ανθρώπους πολύ γρήγορα και τείνει να απατάει πολλούς συντρόφους, αφού του αρέσει να αλλάζει συνέχεια παρτενέρ, καταφέρνοντας τις περισσότερες φορές να κρύψει την απιστία του. Θέλει να τα έχει όλα και πιστεύει πως θα τα καταφέρει, αφού δύσκολα τον ανακαλύπτουν – αλλά συμβαίνει κι αυτό.